Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 12
fce spune:
neatza de la iasi!
-5 grade brrrr...
claudinna mersi de cafea
babytza cum mai e mami tau?
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
cicescu 
Nocom spune:
Neata,
Noi suntem bine, mai putin Matei care s-a trezit azi nopate cu febra mare si durere de burtica. acuma vad ca nu mai are febra dar il doare in capul pieptului.. habar n-am ce are...
nikolici nasol cu accidentele astea, dar vorba ta, noroc ca nu ati fost si voi in masina!! Off...
paula
sa scapati repede de muci si tuse!!!
Sper sa avem o zi buna ceea ce va doresc si voua!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
andy.p spune:
Buna dimineata....noi tot maraite,caraite,plangem din orice.
Claudinna
mami si Razvanel,sper sa fie bine puiul.
Nocom multa sanatate lu'Matei
Nikolici off ce intamplare,bine ca n-ati fost in masina
Paula multa sanatate si voua
andy_g ce experienta frumoasa,ma bucur ca totul e bine 
fce,-3 grade si la noi
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
300 spune:
Neata,
0 grade pe-aici.
Noi ne-am trezit intr-un zgomot infiorator, au prelungit astia gardurile pana in zid ca sa nu se mai treaca pe sub geamuri
. Foarte bine! Oricum, ca-n desene animate am arit amandoua dar n-a durat mult, au fost 2 gauri mari si late.
Bolnaviorii sa se faca bine (Claudinna eu am mai auzit de eruptie datorata febrei).
Andy_g felicitari si spor la treaba!
Nikole regret evenimentul dar daca era sa va urcati si voi n-ati fi putut pur si simlu sa mutati scaunul de masina? Adica eu asa voi face cu masinile in care voi merge cu bebelina, pana ne luam noi una. E mai complicat ce-i drept!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
Neatza si
lutza pentru cine n-a baut inca![]()
Babytza
pentru mama ta, Doamne ajuta sa fie bine si sa-si revina repede!
Claudina sanatate lui Razvan! O fi intrat in contact cu cineva bolnav (boli ale copilariei)?!
sanatate si muciosilor, printre care se incadreaza si radu.... ba trec, ba vin... deocamdata iesim pe-afara, mananca bine, totul pare normal, doar ca nu-l scot in colectivitate, sa nu complicam pe nimeni...
Normal, absolut normal ca a nins sambata, doar am fost la tata la mormant. El a fost alpinist, ghid turistic in tinerete, batea toti coclaurii si iubea zapada si skiul... A nins "torential" in noaptea in care a murit, a nins si la parastasul de 40 de zile, a nins si la un an... si evident, si anul acesta.
Sora mea zice "nu ma pricep la semne, ce semn o fi asta? Ca e bine si e cum ii place lui? Sau ca e nasol?" (asa intrebare... asa raspuns i-am dat si eu: "zice bai, nasoalelor, luati de tineti minte, si veniti mai des pe la mine..."
)
Anamona pare-se ca e normal ce povestesti tu cu jucariile. Adica natural. Teo face la fel, si toti copiii cu care ne intalnim... mereu trebuie sa medieze parintii schimbul de jucarii.
Incet incet l-am invatat pe Teo ca, daca nu vrea sa-l suporte pe Radu urland - si asta urla tare, nu gluma- sa ii dea alta jucarie in mana, inainte de a i-o lua pe cea pe care o tine Radu.
Vad ca merge asa de bine, ca ne face si noua la fel...![]()
Bine, mai uita... se repede cu furie parca si ii smulge ce are in mana, il mai si impinge... in fine, are zile in care il jumuleste pe RAducu de-i merg fulgii. Iar asta micu invata repede, acum il impinge si el pe Teo de cate ori se inghisuie amandoi la portita...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
Neatza, neatza ce frumoasa este viatza
!
Copilul meu nu mai haleste nimic pana seara....mda, tre sa cumpar borcanash sa vad ,poate nu i place bucatareasa si gata
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
Neatza,
Anamona sa stapaniti sanatoase cadourile 
Lala impresionante linkuri 
Clau multa sanatate va dorim
, felicitari pentru canin
, multam de cafea 
Laura
si sa iasa meselutele fara dureri
Andy_galro bine ai revenit 
Nikolici bine ca nu au patit nimic 
Nocom multa sanatate lui Matei 
Multa sanatate boboceilor bolnaviori 
Imi e un somn de abia mai tin ochii deschisi cu toate ca am dormit bine azi noapte 

Babytza cum se mai simte mama ta? 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
nikolici spune:
babytza acum am citit si eu din urma, ce s-a intamplat cu mami tau?De unde vine infectia?Sper sa fie bine si tie putere maxima sa le duci pe toate
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
anca81 spune:
Babytza, multa sanatate mamei tale 

Claudinna
Andy, super jobul tau, felicitari si multe succese 
Carla e mai bine, tot mucioasa dar fara febra sau complicatii. Am scapat fara antibiotic, doar cu Oscilo, un pic de Stodal si Nurofen - asta mai mult pentru durerile de dinti, se pare ca i-a erupt o masea si se vad si ceva pete albe in dreptul caninilor. La noi fiecare eruptie dentara s-a lasat cu muci.
A nins si la noi azi noapte, dimineata era totul alb
, din pacate nu putem iesi sa ne bucuram de zapada, sunt -3 grade si tinand cont de starea Carlei mai ramanem 1-2 zile in casa, la caldurica.
Va doresc tuturor o saptamana minunata!
Anca &
Carla (13.08.2008)
abe spune:
neata'
astazi maria e in curatenie generala. sterge tot ce apuca cu orice carpa/haina/sevetel.
am vazut ca ati vorbit de program, eu ma chinui zilele astea sa o adorm in patut la somnul de dupa-amiaza. pana acum dormea in carucior afara, dar acum cred ca totusi e cam frig pentru asta. si, cu plansete, cu urlete, incercam in fiecare zi. ieri a adormit, sper sa faca si azi la fel.
lala ce dulci sunt fetitele tale!!
andy_galro bine ai revenit! ma bucur ca ai avut o experienta faina, iti doresc succes la job!
nocom sunt mortali fratiorii!! ai doi copii tare frumosi! si Daria ce indemanatica e cum mananca singura! maria se incapataneza sa tina lingurita cu capul in jos. ii tot arat cum se tine si ea o intoarce. dar o tine gratios macar, asa cu doua degete
!
anamona sa te bucuri de noul aparat! am avut si eu o tentativa de initiere in ale fotografiei dar am ramas tot la nivelul de incepator.
babytza multa sanatate mamei tale!