Bobocei de sep-oct 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

neatza de la iasi!

-5 grade brrrr...

claudinna mersi de cafea

babytza cum mai e mami tau?

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Noi suntem bine, mai putin Matei care s-a trezit azi nopate cu febra mare si durere de burtica. acuma vad ca nu mai are febra dar il doare in capul pieptului.. habar n-am ce are...

nikolici nasol cu accidentele astea, dar vorba ta, noroc ca nu ati fost si voi in masina!! Off...

paula sa scapati repede de muci si tuse!!!

Sper sa avem o zi buna ceea ce va doresc si voua!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata....noi tot maraite,caraite,plangem din orice.

Claudinna mami si Razvanel,sper sa fie bine puiul.

Nocom multa sanatate lu'Matei

Nikolici off ce intamplare,bine ca n-ati fost in masina

Paula multa sanatate si voua

andy_g ce experienta frumoasa,ma bucur ca totul e bine

fce,-3 grade si la noi

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata,

0 grade pe-aici.

Noi ne-am trezit intr-un zgomot infiorator, au prelungit astia gardurile pana in zid ca sa nu se mai treaca pe sub geamuri . Foarte bine! Oricum, ca-n desene animate am arit amandoua dar n-a durat mult, au fost 2 gauri mari si late.

Bolnaviorii sa se faca bine (Claudinna eu am mai auzit de eruptie datorata febrei).

Andy_g felicitari si spor la treaba!

Nikole regret evenimentul dar daca era sa va urcati si voi n-ati fi putut pur si simlu sa mutati scaunul de masina? Adica eu asa voi face cu masinile in care voi merge cu bebelina, pana ne luam noi una. E mai complicat ce-i drept!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza si lutza pentru cine n-a baut inca

Babytza pentru mama ta, Doamne ajuta sa fie bine si sa-si revina repede!

Claudina sanatate lui Razvan! O fi intrat in contact cu cineva bolnav (boli ale copilariei)?!

sanatate si muciosilor, printre care se incadreaza si radu.... ba trec, ba vin... deocamdata iesim pe-afara, mananca bine, totul pare normal, doar ca nu-l scot in colectivitate, sa nu complicam pe nimeni...

Normal, absolut normal ca a nins sambata, doar am fost la tata la mormant. El a fost alpinist, ghid turistic in tinerete, batea toti coclaurii si iubea zapada si skiul... A nins "torential" in noaptea in care a murit, a nins si la parastasul de 40 de zile, a nins si la un an... si evident, si anul acesta.
Sora mea zice "nu ma pricep la semne, ce semn o fi asta? Ca e bine si e cum ii place lui? Sau ca e nasol?" (asa intrebare... asa raspuns i-am dat si eu: "zice bai, nasoalelor, luati de tineti minte, si veniti mai des pe la mine..." )

Anamona pare-se ca e normal ce povestesti tu cu jucariile. Adica natural. Teo face la fel, si toti copiii cu care ne intalnim... mereu trebuie sa medieze parintii schimbul de jucarii.
Incet incet l-am invatat pe Teo ca, daca nu vrea sa-l suporte pe Radu urland - si asta urla tare, nu gluma- sa ii dea alta jucarie in mana, inainte de a i-o lua pe cea pe care o tine Radu.
Vad ca merge asa de bine, ca ne face si noua la fel...
Bine, mai uita... se repede cu furie parca si ii smulge ce are in mana, il mai si impinge... in fine, are zile in care il jumuleste pe RAducu de-i merg fulgii. Iar asta micu invata repede, acum il impinge si el pe Teo de cate ori se inghisuie amandoi la portita...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza, neatza ce frumoasa este viatza!
Copilul meu nu mai haleste nimic pana seara....mda, tre sa cumpar borcanash sa vad ,poate nu i place bucatareasa si gata

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

Anamona sa stapaniti sanatoase cadourile

Lala impresionante linkuri

Clau multa sanatate va dorim , felicitari pentru canin , multam de cafea

Laura si sa iasa meselutele fara dureri

Andy_galro bine ai revenit

Nikolici bine ca nu au patit nimic

Nocom multa sanatate lui Matei

Multa sanatate boboceilor bolnaviori

Imi e un somn de abia mai tin ochii deschisi cu toate ca am dormit bine azi noapte

Babytza cum se mai simte mama ta?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza acum am citit si eu din urma, ce s-a intamplat cu mami tau?De unde vine infectia?Sper sa fie bine si tie putere maxima sa le duci pe toate.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, multa sanatate mamei tale

Claudinna

Andy, super jobul tau, felicitari si multe succese

Carla e mai bine, tot mucioasa dar fara febra sau complicatii. Am scapat fara antibiotic, doar cu Oscilo, un pic de Stodal si Nurofen - asta mai mult pentru durerile de dinti, se pare ca i-a erupt o masea si se vad si ceva pete albe in dreptul caninilor. La noi fiecare eruptie dentara s-a lasat cu muci.

A nins si la noi azi noapte, dimineata era totul alb , din pacate nu putem iesi sa ne bucuram de zapada, sunt -3 grade si tinand cont de starea Carlei mai ramanem 1-2 zile in casa, la caldurica.

Va doresc tuturor o saptamana minunata!

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

neata'

astazi maria e in curatenie generala. sterge tot ce apuca cu orice carpa/haina/sevetel.
am vazut ca ati vorbit de program, eu ma chinui zilele astea sa o adorm in patut la somnul de dupa-amiaza. pana acum dormea in carucior afara, dar acum cred ca totusi e cam frig pentru asta. si, cu plansete, cu urlete, incercam in fiecare zi. ieri a adormit, sper sa faca si azi la fel.

lala ce dulci sunt fetitele tale!!

andy_galro bine ai revenit! ma bucur ca ai avut o experienta faina, iti doresc succes la job!

nocom sunt mortali fratiorii!! ai doi copii tare frumosi! si Daria ce indemanatica e cum mananca singura! maria se incapataneza sa tina lingurita cu capul in jos. ii tot arat cum se tine si ea o intoarce. dar o tine gratios macar, asa cu doua degete!

anamona sa te bucuri de noul aparat! am avut si eu o tentativa de initiere in ale fotografiei dar am ramas tot la nivelul de incepator.

babytza multa sanatate mamei tale!

Mergi la inceput