Bobocei de sep-oct 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Gata, am fost si la bal (care a fost mai mult cocktail dupa ce-am vazut acolo), am dus si consortul la avion ca pleaca o tura pana la mamica-sa (deh, vin sarbatorile si trebuie alaptat).
Balul a fost ok, pt cine e interesat amanunte www.stiriazi.ro/ziare/articol/articol/webpr-un-ajutor-dat-copiilor-in-lupta-pentru-viata/sumar-articol/1878969/" target="_blank">AICI si AICI

Imi pare rau ca tot sunt bebei bolnaviori.Mama ei de iarna ca eu m-am saturat.

Noi ne-am intors din Malta cu tuse si toata sapt asta am bagat din greu aerosoli; azi i-am terminat. Dar nu-i nimic, mergem maine la gradi si pe joi o luam de la capat.
Annei cred ca ii ies niste dinti (eu nu prea mai cred in dintii ei ca mereu face scandal dar tot 6 dinti are) ca are bale si un kk super acid si e si iritata la fund. Partea buna e ca de 2 zile sta fara scutec si se duce singura si face pe olita, asa din senin ca eu nu m-am stresat cu invatatul.

Babytza, sanatate multa mamei tale!

Irina, sper sa va refaceti repede;parerea mea e ca trebuie sa insisti sa scoti mucii ca sa nu aiba probleme si pe la urechiuse.

Fugim la baie si revenim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

sanatate multa pentru cine are nevoie

Paula, nu stiu, zau cum poti sa tragi cu gura...eu n-am forta deloc si plus de asta, la cum se zbate....mi se pare mai simplu sa-l tin si sa lucreze aspiratorul...

din fericire nu are muci, nu tuseste...decat are febra...
am fost la dr, cica e o viroza, posibil...
ne-a dat antitermice si oscilo, un tub/zi, 3 zile, apoi un tub pe saptamana...pana la sf iernii ne-a recomandat
n-are nimic la plamani, gatul e usor roshu...dar cica nu atat ca sa dea probleme

sper sa nu mai apara si altceva...
vad ca raspunde la antitermice
cica daca nu cedeaza febra in 3 zile, mai vedem
am avut noroc ca a vrut sa ne si vada azi, m-am mai linitsit un pic, ca deja aveam frisoane...

in alta oridine de idei, tocmai am facut paste din porumb cu branza si mere coapte au iesit bune

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

tocmai a spart si al doilea canin de sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

tocmai a spart si al doilea canin de sus...

mai dar copii mari aveti pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claudinna asta era problema atunci..intru pe blog sa vad ce bunatati ai mai gatit

Anamona sa folosesti sanatoasa aparatul si sa ne incanti cu poze minunate.

Multa sanatate bolnaviorilor

Nocom ai doi copii superbi

Noi ne chinuim cu maselutzele,au spart un pic coltzisorii la fiecare,ies in paralel

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

salutari!fetelor dar mult ati mai scris....am citit doar cap asta.
vineri m-am intors de la Londra dar am plecat direct la tara si abia acum am ajuns in sfarsit acasa. intalnirea cu Andrei a fost mai bine decat ma asteptam: adica el s-a bucurat ffff tare ca ma vede si pe mine m-a umflat plansul si acum cand nu ma mai vede in raza lui vizuala asa ma striga si fuge dupa mine
ce sa va povestesc oare prima data? desigur ca este foarte frumoasa Londra mai ales acum impodobita pentru sarbatorile de iarna......din pacate am putut sa vizitez mai multe seara pentru ca am lucrat de la 9 la 6 si abia seara cand ieseam aveam ceva timp de vizitat si ce sa zic....e frumos si seara cu tot felul de lumini dar in poze nu se vde mare lucru in afara de lumini, cu toate astea am apucat sa vad o mica parte dintre cele mai faimoase locuri ale Londrei: Big Ben, The House of Parliament, The London Eye, Buckingam Palace si cateva strazi faimoase: Oxford Street, High Street Kensington, Knitsbridge unde este Harrods si inca vreo cateva.Imi place mult ca sunt foarte politicosi si in general mi-a placut ffff mult, adica m-am simtit si acomodat foarte repede si chiar cred ca este un loc unde asa putea locui.
la servici mi-a placut mult pentru ca sunt foarte lejeri si nu se streseaza asa de mult ca romanii si fiind asa dau totusi un randament de 2 ori mai mare decat noi.... Eu voi lucra pentru www.statravel.co.uk/" target="_blank"> STA Travel adica Student Travel Agency care este o companie de rezervari pe internet de vacante, hoteluri, bilete de avion, etc...eu voi lucra pe partea de finante mai exact voi face platile catre furnizorii de servicii turistice, totul este in limba engleza ceea ce imi place si mai mult.
Salariul nu este mare la inceput dar va creste pe parcurs , au o grila de salarizare foarte faina si o sa ne mai duca la training-uri si am si discount-uri la concedii...ce sa zic sunt incantata si sper sa mearga bine treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello ,

Am venit de la munte, unde a nins putin insa destul sa existe si incidente.Tati intr-o coborare pe o panta, a intrat intr-unul care nu mai putea sa urce si masina a intrat in derapaj pe gheata pana in cealalta masina si pe urma in santz, ambele.
Consider ca am avut noroc totusi, ca trebuia sa fiu si eu cu K in masina atunci, dar am renuntat in ultimul moment sa mai mergem la cumparaturi.Ma rog pagubele sunt de ambele parti...insa incerc sa ma multumesc cu ideea ca puteam fi noi, fara scaunul de masina pt ca au fost cu masina lu socru miu.
Multumesc lu DD ca baietii nu au patit nimic.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza sper sa fie totul ok cu mama ta!!! multa sanatate!!!
nikolici bine ca nu ati fost in masina....doamne cate se pot intampla

Mergi la inceput

nikolici, ati avut mare noroc cu totii!

andy_galro, ma bcur mult pt tine!!

noi stam asha, la ora asta: temperatura creste si scade apoi cu antitermice...dar aseara am observat o eruptie...acum, la 2.00, cand i-am dat panadolul si i-am luat temp, am obs ca s-au marit doamnele pete rosii...s-au si inmultit..
sunt ca niste muscaturi de tantar, nu atat de mari, mult mai mici, dar catifelate, rosu intens...nu seamana deloc cu ce a avut acum o luna
oare luam toate bolile eruptive la rand??
caut acum pe net, ca n-am liniste...sa vedem maine ce zice dr..

Mergi la inceput

neata!
si !

anamona, sa te bucuri din plin de cadou!

lala, foarte frumos din partea voastra!
si mai frumos din prtea Annei!!

Laura, esti o draguta!! acum am pus reteta pe blog
deci si la voie e anotimpul eruptiilor dentare! sper ca Alexia sa treaca usor peste asta, sa nu o doara!!
si la Razvan tot asha au iesit maselele, 4 in acelasi timp...plus un canin! acum al 2-lea canin...dar nu a dat semne ca l-ar durea
avem in schimb alte belele si se leaga un pic lucrurile. acum o luna jumate cand a avut febra, i-a iesit primul canin...se pare ca imunitatea e f scazuta din pricina asta

la 6 avea 37.1, deci dupa 4 ore de la panadol n-a mai crescut
vorba Paulei, macar acum stim cum sa abordam problema, stim cam ce ne asteapta!

_irina_, voi cum sunteti in dimineata asta??
baby_boy, ce mai face Raducu??
mamidestefan, voi ati scapat de boala?

Mergi la inceput