Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 10
alexa si mami spune:
ca tot vb de interactionat cu alti copii sa-i vedeti pe ai mei cum interactioneaza
io stau calma si nu-i oblig sa dea daca refuza. sau daca vor ceva de la altcineva ii las sa-si incerce puterea de convingere.
claudinna spune:
Razvan facu 39.2...tam-nesam....
eu o iau pe aratura...
i-am pus un novocalmin, vad ca incepu sa scada...
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Xor spune:
Uff Claudinna....iar?
pt Razvanel!
babytza - muuulta sanatate mamei tale...cum se simte azi?
_irina_ spune:
avem muci... groaznic, nu pot sa o aspir ca urla si plange de dubleaza productia de muci. Ea oricum urla si numai cand aude aspiratorul...
Acum se aude cum harcaie, tuseste si dupa aceea e un pic liniste... apoi se repeta aceeasi miscare.
Azi noapte a fost horror ca s-a trezit din ora in ora sa mai muceasca un pic, se foia, se sucea, adormea cu greu... si iar se trezea.
Altceva in afara de oscillo ce as putea sa ii dau?
300 spune:
irina poate vibrocil ar fi bun, decongestioneaza. Ei in prospect recomanda suflarea nasului inainte. Mai ziceau fetele de aerosoli cu suc de gutuie si lamaie.
A propos de asta Anda si-a suflat nasul pana a inceput s-o enerveze si asta.
Claudinna sper sa va treaca repede.
Cris voi cum ati trecut noaptea?
lala cum a fost la bal?
eu adorm o galusca agitata.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Nocom tare frumos se joaca amandoi 
Claudinna sper sa fiti bine mami 
Irina Colargolul e bun cate o picatura in fiecare nara, dar mai intai tre sa o aspiri bine in nas, paragrippe si corizalya cate o pastiluta pisata (la fiecare ora se da in mod normal...eu nu prea reusesc sa ma tin de program) i-am mai dat si stodal granule cate 5granule la fiecare ora . Aerosoli cu 0.5ml suc de gutuie, 0.5mlsuc de lamaie si 5ml ser fiziologic injumatatit in doua pt dimineata si seara.
am si multa sanatate
Alina nici eu nu ma bag in joaca lui sor-mea cu Crina si mai bine este, caci se joaca asa de bine impreuna 
Crina a dormit aproape 4 ore 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Paula-Laura spune:
Vai Nocom, ce dulci sunt! Si cata rabdare are Matei 
Irina, poti sa ii mai dai si paragripe. In nasuc Colargol (dar il gasesti doar la farmacii cu laborator). Si da, aerosoli cu suc de lamaie si suc de gutie daca vrei sa mergi pe homeopate (0,5 ml suc gutuie+0,5 ml suc lamaie+ 5 ml ser = 2 serii de aerosoli - 3 ml dimineata, 3 seara)
Claudinna, sanatate multa!
Mihnea are din nou muci. Wekeendul trecut verisorul lui tusea, tuse ca a dat in muci si se pare ca Mihnea s-a grabit sa ia si el
Ma rog, macar stiu cu ce sa ii tratez de data asta ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Irina eu trag cu gura prin batista bebelusului(am scos partea aia mare care intra in tub). Poate asa nu incepe sa urle dinaninte (Mihnea urla ca la taiere, dar nu am ce face, ii bag ser "pana ii iese pe gura" - citez doctora si aspir. Chiar daca nu reusesc sa scot toate mucozitatile macar pleaca din gat si poate respira.
Noaptea ajuta sa o culci pe o perna sau sa ridici patutul.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anamona spune:
am fost de dimineata la kiabi si am cumparat o gramada de lucrusoare pentru Thea frumoase, trendy si rezonabile ca oret.
calitatea este chiar neasteptat de buna la hainutele pe care le-am ales.
iar in alta ordine de idei, luni vine Mosul cu obiectivul mult visat: un Canon de 50mm cu diafragma 1.4. Abia astept sa il incerc si poate de data asta nu imi voi mai gasi nici o scuza a duce acest hobby un pic mai departe.