Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!
Raspunsuri - Pagina 7
cristalina spune:
Neata!
Raportez ca am dat mana cu academicienii, mi-am luat diploma, mi-am luat banu'... Pot sa intru in vacanta acum...:)
Maria aseara a cam tusit, nu se vedea nimic in gat insa pe la ora 23 a vomitat...Asa ca azi desi se ruga dimineata sa o las la zapada i-am zis pas.
Dialoguri matinale a la Maria (cred ca aude discutii la tanti Viorica si le interpreteaza...):
"tati, tu stii cine e presedinte acum?!"
"stiu tati, dar tu stii?!"
"da stiu, stai sa-ti spun eu...Basescu!"
"bravo tati"
"tati, dar cat timp o sa fie presedinte, pe viata!?"
"nu tati, o sa fie 5 ani"
"si pe urma moare?!"
"nu moare!"
"aha! stiam eu, o sa fie pe viata!!"
Ma duc sa beau un ceai si sa bag un magneziu...ca merit! O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
Felicia, eu am www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Aparate_de_preparat_paine/Moulinex/Aparat_de_preparat_paine_Moulinex_OW5000" target="_blank">moulinex ow5000 ca masina de paine si www.consumer.philips.com/c/irons/gc4420_02/prd/au/" target="_blank">philips gc 4420 fier de calcat. sunt multumita de amandoua. dar daca crezi ca te poti abtine de la paine cu ea proaspata si mirosind in casa... ai mare ambitie
Gabi acum a inceput sa ninga si aici. e inca mare zapada la bucuresti?
Cristal aahahhaaaa dementza Maria!!!! stie ea ce stie... :))
si daca va era dor de noi aici ceva poze recente, inclusiv cu activitatile mele cu Patrick de aseara si de azi (ultimele): http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Decembrie2009#
szivarvany spune:
Felicitari Cristal ! Pupam vorbareata Multa sanatate la voi sa nu mai ai surprize nocturne
Rox, ati mulcit, nu gluma Noi ne apucam duminica ... cred
Ce frumoasa e Eva dormind m-am topit de dragul ei
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
g_ioana spune:
Neatza si io la condicutza,raportez febra musculara de la sanie....meii io abia reusesc sa bag cupilu in casa pe vremea asta,cred ca ar dormi si in zapada.
Felicia si a mea este inca foarte "lipicioasa"io recunosc ca as vrea un pic mai multa independentza....fier de calcat habar nu am ce marca,dar le folosesc inca pe cele primite cadou de nunta...masina de paine tot moulinex,io-s multumita,de ingrasat nu m-am ingrasat ca mie nu-mi place painea...in schimb o utilizez la maxim la facut aluaturi de toate felurile..si merita investitia numai pentru asta!
Cristalina inca odata felicitari...io cred ca totusi iti trebuie o vacanta sa-ti mai incarci bateriile!
merg sa vad pozele,mai revin
edit ca m-am uitat:mi-au placut filmultele cu Pupi,meii iar ai tuns baiatul,ntz,ntz,ntzinsanatoshire grabnica lui Nicholas,ce-mi place de el ca are deja o fatza de mare smecherVivia interesant locul de joaca cu corabie si pirati...hai meii nu mai fi asa pesimista,ca o sa aveti zapada,o sa mergeti bine cu masina si o sa va distrati la maxim!!!
Roxi,mamaa in sfarsit un baiat careia ii place sa prajitureasca,super...Eva este o grasunica foarte frumoasa...auzi unde gasesc si io reteta de turta dulce..aluatul se face la masina de paine,nu?
roxanaz spune:
Ioana, nuu, e ff usor de facut, il scriu aici:
175gr unt moale, 175gr zahar brun, 2/3 (adica doua treimi) cana de miere si un ou se freaca bine intr-un castron mare cu o lingura de lemn. nu foarte mult, cat sa iasa un maglavais moale. se adauga mirodenii: 2 lingurite scortisoara, 1 lingurita ghimbir praf, o lingurita nucsoara (rasa, proaspata, sau praf), 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita cardamom. apoi se adauga cam 400-450g faina si o lingurita bicarbonat de sodiu. iese un aluat moale moale, pe care il inveliti in folie de plastic si il puneti la frigider cel putin o ora. eu de data asta l-am lasat aproape 24 de ore la frigider ca nu am avut cand sa ii coc si nu s-a vazut absolut nicio diferenta.
cand il scoateti din frigider incalziti cuptorul la 180grade. rupeti bucati din aluat si il intindeti pe zahar pudra. il framantati putin, ca e tare si se incalzeste in maini. se taie apoi cu formele inmuiate in zahar pudra, se coc pe foaie de pergament sau de copt nu mai mult de 10 minute. cand ii scoateti sunt molicei, dar ii lasati pe gratar sa se raceasca. se orneaza apoi cum aveti chef.
eu ori fac glazura (zahar pudra frecat cu suc de lamaie pana se face de consistenta glazurii) si arunc bombonele deasupra, ori ca anul asta ii pictez cu www.oetker.ro/oetker_ro/html/default/debi-7y3k3p.ro.html" target="_blank">creioanele de la dr. oetker.
si sa stii ca se mananca perfect si neornati
pako spune:
Ah, Roxana...cum arata fursecurile alea...le-am vazut cu Liviu in brate...ma intreaba "cand le mancam?"...hahaha.Eva doarme ca un ingeras, scumpica....acum face 1 anisor...ce mai trece timpul...
Multumesc pentru sugestii.... fierul ala cu abur pe verticala.....cum pisici il folosesc? adica, cum ma ajuta la calcat, nu pricep
Liviu s-a trezit cu putina febra, nu i-am luat-o dar il simt la atingere..of,of
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pako Ah, Roxana...cum arata fursecurile alea...le-am vazut cu Liviu in brate...ma intreaba "cand le mancam?"...hahaha.Eva doarme ca un ingeras, scumpica....acum face 1 anisor...ce mai trece timpul... Multumesc pentru sugestii.... fierul ala cu abur pe verticala.....cum pisici il folosesc? adica, cum ma ajuta la calcat, nu pricep Liviu s-a trezit cu putina febra, nu i-am luat-o dar il simt la atingere..of,of |
maica dar nu e vertical... e normal! il arata astia in pozityii sexy sa vezi ce abur face
fac shipping de biscuiti in curand
sper sa nu aiba nimic Liviu! pupici!
polux spune:
Vad ca ati intrat deja in febra sarbatorilor...covrigei, biscuitei...in weekend sigur spuneti cozonaci.
Eu in schimb am intrat in butoi. Ca cercuri si campii pe care sa alerg nu am...si nici chef pe vremea asta.
Mai avem si noi 2 zile de scoala...dar 2 zile de fun. Azi toti copiii s-au dus in pijama la scoala. Inclusiv doamna era in pijama. Erau asa nostimi, si frumosi si incantati. Nu stiu ce fac ei in pijama...dar erau tare entuziasmati.
Iar maine au intalnire cu un invitat special...nu ne-au spus cu cine, dar banuim noi ca e vorba de mos. Si trebuie sa fim imbracati la tinuta festiva.
Macar copilul meu e incantat ca mami deja da in primire...
Acum ne mai glumim. Da-ti-mi si mie o idee, cum sa ies din starea asta de apatie...De o saptamana parca numai cu gura pe copil sunt, ridic vocea si ma burzuluiesc din orice. E drept ca si ea parca le cauta cu lumanarea...dar nici reactiile mele nu sunt normale. ..Okay, da-ti ignor la ultima parte...am sa-mi revin eu, aveam poate doar nevoia sa ma descarc.
Felicitari Monica. Sincer esti de admirat, si mama, si sotie si cercetator cu rezultate. Uite vezi, eu am facut 15 ani cercetare...si acum am renuntat tocmai ca sa am viata de familie. Nu-mi pare rau, dar tocmai ptr ca stiu cat de solicitante sunt toate te admir si mai mult. Doar cu sanatatea ar trebui sa te trag de urechi...ca nu ai grija de tine.
Vazut poze atat de frumoase. Sincer dar avem asa copii frumosi. Sa ne traiasca.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
szivarvany spune:
Polux,
1. la mine merge ciocolataaa, adica mers jos, luat de toate dp raft si tratata depresurizarea
2. cand te uiti la Adela si la cate ti-a "copt" intr-o juma de ceas, gandeste-te cat de norocoasa esti sa fie acolo cu tine, sa fie sanatoasa si atat de isteata
Restul ... ce mai conteaza
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
kim222 spune:
Acum tirziu am si eu un pic de timp pt mine
Am terminat aproape bagajele..am luat efectiv casa dupa mine
Gabi ai ceva sfaturi legate de Austria?
Monicule felicitarile mele!Ce tare este Maria!
Roxa ..Eva este de facut reclama!!Prajiturile sint super!! Sa-mi povestesti si mie despre creioanele alea
Felicia pe verticala, pt unele haine prin aplicarea aburului de la distanta..uita-te pe siteul lor..
Dana imi pare rau ca nu te-ai prezentat!
Daria ..poze la zapada nu aveti?
Robi unde veti locui?
Liliana,cu gura pe copil sint si eu..nici eu nu ma mai suport..