Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Luca este pregatit:

http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Diverse?authkey=Gv1sRgCPST4NmQ54zvHA#slideshow/5415877528473773698

inutil sa va spun ca vine zapada la Cta si nu o sa fie in Austria..numai nou ni se putea intimpla!

scuze nu am avut timp sa va citesc..

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/WillySBirthday?authkey=Gv1sRgCICuoYuL_fDorAE#slideshow/5415879659706005906

poze de duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata din tara zapezii
Kim, ce total e Luca in geanta. Frumoase pozele de la kef, cred ca le-a placut tare mult corabia piratilor

Haideti la semnat condica, asa, ca de weekend, ca maine evineri

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
hehehe ce tare Luca in geanta
Andreea pompa de scos mucii rules deci . bravo ca s-a gasit solutia!
Cristal, ff frumoasa felicitare, bravo! azi noapte ma gandeam sa fac si eu asa ceva... dar zau daca mai gasesc timp
ma duc sa termin mancarea de facut ca maine iar ma duc la munci.
din tot codul galben de ninsoare de aici nu s-a ales nimic - nu a cazut nici macar un fulg de zapada. nu stiu daca sa ma abucur sau sa ma oftic ca nu are copchilu pe unde sa se dea cu sania
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxana, iti trimit eu zapada din Bucuresti ca pe aici e destula si deja m-am saturat de ea!!
Kim - vazut pozele cu Luca in geanta, dar pe cele de la petrecere nu le pot vedea, habar nu am de ce....

Ma duc sa vad si pozele de Philip - multa sanatate lui Nicholas!
Edit: mai cit de simpatic e Nicholas cu parul lui ca o papadie!!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna dimineata, copilul meu nu se deslipeste de mine nici cum...acusica face 3 ani si tot dupa mine peste tot.Am vazut "amurg" de 8 ori

Andreea, multa sanatate lui Nicholas....Philip e un dulcel, ca intodeauna.
Olivia, m-a amuzat poza cu Luca bagat in geanta.

Nu prea m-ati ajutat la alesul fierului de calcat si a cuptorului de paine.Cristalina , mercic....nu stiu la ce sa ma orientez.

Mergi la inceput

Pako, eu n-am sarit cu raspunsuri ca am un fier de calcat batran si ramolit, dar functioneaza si abureste la cat imi tre` mie Masinuta de facut paine nu cumpar ca si-asa sunt grasa Daca ma apuc de copt in casa, moama-moamaaa ...
Pupam copiii cuminti si iubitori Cred ca esti tare fericita cu un copil lipicios

Vazut si eu pozici, pupam buba lui Pupi Si multa sanatate lui Nic, sa va mearga bine cu tratamentele

Rox, spor la treburi la tine !

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Eu am un fier "bomann"...si-a facut treaba odata, acum scartie saracu' de atata apasat pe el.De cuptor..vreau sa fac paine mai cu gustul ei adevarat, nu cu atatea e-uri...sper sa nu ma imbie sa mananc mai mult fiind calda/proaspata, ca abia am ajuns la 59 de kg :).Daaaa, Andreea nu a fost atat de lipiciasa....am suferit intr-un fel.

Mergi la inceput

Eu am ramas "tzarana`", chiar si acum cand cumpar paine de casa si e calda, mananc cu untura so, nu ma pot abtine

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Felicia am vazut un aparat Philips..cu aburi ,calca si pe verticala..eu din aia mi-as lua. Masina de piine cu cit are putere mai amre cu atiti este mai buna..asta este tot ce conteaza!
Vazut poze..super felicitarile..super party la Gabi..vazut si casa..te invidiez..noi din pricina constructorilor care au lalait treaba..a trebuit sa intrerupem fara sa fi terminat casa la rosu..pina nu-s 5 grade nu se poate turna betonul:(

mey cind vad ce este la Tv in tara si noi cu masina..ma apuca nebunia

edit Luca s-a impachetat singur..eu doar am imortalizat momentul
Luca are 5 ani si nu slabeste un moment..hai ca te-am incurajat!

Mergi la inceput