Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
frumoase foc Cristalinele
Mie-mi place cum a iesit felicitarea
Roberta, deci joi bem
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
roller025 spune:
Bonjur! De la servici. Aseara am cedat nervos si am decis sa nu merg la examen azi.
Roxane, vazut si placut. Cateva piese sunt exceptionale. Mai ramane sa ma hotarasc daca vreau bijuuri. Anul asta am chef sa cadorisesc prostioare nostime.
Gabitzu, vazut poze de la petracere. Mi-a placut mai ales ultima. Pozele cu casa le vaz acasa. Mi se parea ca podeaua si mobilierul sunt prea inchse, de asta intrebam. Abia astept sa vad ultimele realizari. Si mutare usoara!
Monicule, super felicitarea! Ai grija cu sanatatea! Si, da, stiu ca teoretic toti sunt echipati pentru asta. Ce-mi place sa citesc aventurile galustilor. Ma pregatesc de meciurile de anul viitor. Ce intrezaresc acum ma ajuta foaaarte mult...
Robi, spor la impachetat si tin pumnii sa fie derularea contractului OK.
In Bucuresti a nins de poveste. Strazile sunt semi-inghetate, pe stradutele din zona Operei se patineaza la greu. Victor era in extaz dimineatza. Eu is cu gatul in pioneze. In rest totul e in parametri.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roller025 Girls, stie cineva un blog / site de cosmetice minerale? |
http://puretouch.ro/mm.php cred ca este implicata Inaioana
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
g_ioana spune:
Neatza,hai trezirea care pe unde sunteti...ca avem di tati la bar,incepand cu cafelutza tare,ceai de fructe de padure si vin rosu fiert cu scortisoara.......sau v-ati inzapezit pe undeva...io ma repet,ca pieton ce sunt iubesc vremea asta,pana la servici imi incarc bateriile
Azi ma asteapta mandra dupa amiaza la facut om de zapada si la dat cu saniutza(voi fi fresh tinand cont ca am ore de la 8 la 4)..tati al nostru a plecat la busteni aseara asa ca i-am zis ca are sanse sa se intoarca mai la primavara cand se vor topi zapezile
hai sa avem o zi excelenta,treceti pe la condicutza daca vreti ceva de la bar
szivarvany spune:
Ninge nu-mi place si nu vreau zapada, frig si iarna.
Asta pe scurt Giulia evident era in extaz dis de dimineata. Tanti a avenit echipata ca de schi ca sigur o va tine-n frig mult
Ioana, eu vreau un capucino maaaare
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
leeloo2004 spune:
Intre doua sedinte vreau si eu s-o felicit pe Cristalina -foarte frumoasa felicitarea, asta mai ales pentru ca sunt superbe protagonistele!!! Multa sanatate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Multumim frumos.
Azi am printat si am scris felicitari ...teoretic am de terminat un articol, practic am decis sa intru intr-o stare de minima energie consumata, sa ma refac...
Aseara fetele au avut bazdaci, Ioana s-a culcat la 22 iar Maria, dupa plansete si vomitaturi, pe la 23...La ele ora de somnic este 21, cel putin teoretic
Maine ma duc sa iau premiul de la academie...stau si ma intreb daca este substantial...(sunt mica, o insecta, stiu, dar toti ne gandim si la bani...:)))
O seara frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
philip spune:
n-am citit din urma, ca l-am avut pe Nicholas cu bronsiolita, am intrat insa sa va spun ca am trecut si noi cu bine de prima serbare, prima serbare de Craciun din viata lui Philip. Am mai jos poze si niste filmulete, nu va speriati de fata lui, luni a fost la sanius si si-a julit-o de gheata.
Nicholas e mai bine, ieri l-am dus la alt dr decat cel pe care il vazusem initial, mi-a spus ca aserolosii sunt frectie pt el, asta dupa ce i-a facut un tratament acolo si l-a ascultat la plamani inainte si dupa, insa am plecat acasa cu o masina de aspirat mucii, functioneaza super, azi-noapte n-a tusit deloc.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009