Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, bine a gandit Maria
Giulik de dimineata isi astepta dadaca sa o care pe centru la vizionat luminite si braduti si sa curete masinile de zapada, ca doar acolo mai era - inghetata bocna si`aia.
Pe maine le-am gasit atelier de creatie - programul : de la 15,00 la 17,00 si sa mai ziceti ca nu sunt oamenii cretini cand majoritatea copilor la ora asta se odihnesc ...

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Robi, multa sanatate. POate nu e o problema atat de grava, sper sa iasa Papsul OK. Spor la impachetari si multa sanatat si lui Matei.

Daria, cred ca astea sunt activitati pentru copii care nu mai dorm la pranz si care pot fi linistiti astfel. Mult succes!

Io am renuntat la gandul de a da examenul maine. N-am trecut nici macar prin jumate de materie si tot ce am citit pana acum e un terci in capul meu. Asa ca il reprogramez pentru la vara si schimb si strategia de invatat.

Roxane, ce site? Se poate spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, cum Patrick cum nu mai doarme... ar fi fost ok ora asta. noi avem FTK de la 5.30 si cateodata mi se pare cam tarzior pentru programul lui de lunatic de dimineata.

Citat:
citat din mesajul lui roller025
Roxane, ce site? Se poate spune?

a, sigur, argintarie.ro. is si niste cupoane de reducere gigea pentru cumparaturile de craciun. daca nu se mai vad zi-mi si ti le trimit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! A venit iarna, cu frig si ninsoare marunta....brrrr.... vreme minunata pentru mutat
Ieri am semnat contractul de vanzare a apartamentului si ne-am propus sa ne mutam pana la sfarsitul saptamanii, asa ca trebuie sa bag viteza maxima la strans.

Roxana, si eu m-am orientat spre argint, in ultimul timp mi-am luat si pentru mine piese foarte frumoase asa ca mi-am propus si pentru nepotele, sora mea, cumnata sa iau bijuterii din argint.
Eu am o perioada plina de aniversari, duminica implineste nepotica mea 14 ani, de Sf.Stefan e ziua ei dar si a nepotului de la fratele lui Petro, pe 5 ianuarie implineste nepoata cea mare 19 ani si pe 7 ianuarie e onomastica ei. Astea plus Mos Craciun pentru toti din familie, finut, prieteni...

V-am pupat, o zi frumoasa, sunt prin zona!

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Vai, vi-am mai spus ca sunt total lipsita de memorie ?
M-am trezit de dimineata cu un gand ... ca trebuie sa fac ceva. Ei bine, nu-mi venea ideea, asa ca am crosetat si am pieptanat cainele apoi am stat la povesti cu Giulik - n-are somn dimineata, aici macar imi seamana Si apare dadaca la 8 juma` si ma`ntreaba daca am facut orez cu lapte ca Giuli si-a amintit ca n-a mancat demult Mnoah, post-it-uri voi avea cred si pe frunte
Roberta, mult spor la treburi la tine
Rox, multam de site, si mie-mi plac, dar am o problema cu argintul, se innegresc si cerceii si inelele La Giulik inca n-am incercat. dar ei ii plac de pe acum toate astea

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...mi-e imi place la nebunie vremea asta..am venit pe jos la servici si deja am alta stare
Daria si mandra este tare matinala..desi se culca din ce in ce mai tarziu...ma primesti si pe mine in clubul uitucelor??
Hai ca ma apuc de treaba, va pupacesc,mai trec io azi pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata, am venit cu iarna...

M-am adunat si eu de pe "drumuri", dar abia mai am timp sa rasuflu - e ultima saptamina inainte de concediul sefului si trage de noi in toate partile...

So, un scurt update despre noi: am fost la Viena, am cheltuit totii bani avuti la dispozitie (normal! ), m-am intors incarcata de cadouri iar in weekend am avut petrecerea de Craciun pt copii de la noi de la firma - poze gasiti aici (primele poze sunt din dimineata de Mos Niculaie).
In rest in fiecare zi car lucruri la casa - mutarea este hotarita, BIG DAY este duminica, 20 decembrie - ultimele poze le gasiti de aici incolo ...si apropos ca mi-am amintit ca ma intreba Dana-roller daca livingul nu e prea intunecat - adevarul este ca eu nu am apucat decit sa fac poze cind era deja noapte - plus ca eu zic ca livingul se va lumina foarte mult din accesorii - perdele, covor, etc - accesorii care momentan lipsesc...
Nu va mai spun ca a venit si ciinele...doar ca momentan nu am putut sa-l ducem la casa, o sa-l ducem si pe el tot duminica, abia astept sa-l vad, deocamdata stiu ca e mic cit o pisica si ca e un ghemotoc de blana...!

Mai revin pe dupa-amiaza, sper sa am timp sa si recuperez la citi din urma...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

super poze, Leeloo !

Btw catei, tot vreau sa spun sa va cumparati neaparat catel cu pedigree, chiar daca la pret este o mica diferenta !!!
Altfel veti pati ca mine Noi am primit-o pe Sela fara pedigree si in loc de maltese, avem o havanesa de toata mandria
O puteti vedea aici cat e de mumoasa si pufoasa

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Gabi, super pozele! Si cu copiii si cu casa!
La noi BIG DAY inseamna semnarea actelor pentru teren, sper ca joi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Aici a nins o ora ca in povesti!!!

Am scris ieri un mesaj luung cat o zi de post si cabd il semnam s-a resetat calculatorul...ih...
Eu sunt tot sub nivelul marii, ma trezesc dimineata la 5 cu greturi, am un rau din asta general, n-am vlaga in mine nici sa ma dau jos din pat...Am trecut la B-complex si juma' de ora de biciclism inainte de masa de seara.
N-am mai avut energia sa scriu ieri, oricum trebuia sa o recuperez pe Maria care a avut ieri serbare de Mos la gradinita. Au primit papusi (niste porcarii nu tocmai ieftine, 40 lei) carora le zace capul pe canapeaua din sufragerie si corpul pe fotoliul din birou...:))) Maria il consulta!!
Oana mai ia capul si se plimba prin toata casa cu el la subrat ca o minge

Roberta, tinem pumnbii sa iasa bine analizele, spor la mutat!
Gabi, frumoase poze. Sa-ti traiasca voinicii...tu arati tare bine...:)))
Ioana, dementiala Mariuca!
Dana, voiam sa iti urez bafta la examen. Sigur Victor cand vrea poate, teoretic toti pot...:)))
Olivia, felicitari micului artist! Spor la bagaje
Roxana, cea mai practica metode de achizitionat cadouri...:)
Daria, dar la ce ora va treziti!? :)

Am facut si eu felicitarea de anul asta...lipsa maxima de inspiratie la mine, noroc cu modelele...:)))
http://family.webshots.com/photo/2849873630101722968uWhbmP
O zi excelenta sa avem si o saptamana si mai si...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput