Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!
Raspunsuri - Pagina 8
philip spune:
am vazut gorodika si pozele roxanei. f misto si cele cu natura moarta :) (aka cladiri) si turta dulce si copiii cei mai cei.
multumim si noi de complimente, gabi, ai fost durere cu parul de papadie, asta trebuie s-o tin minte.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
szivarvany spune:
http://community.webshots.com/album/574091854FvzPIA?start=48 foto facute cu mobilul uneia dintre mamici; sunt poze de ieri, dadaca a avut meeting cu doo mamici asa ca s-au dixtrat copiii iar ele au inghetat; la noi au fost -8 grade aseara, totul e gheata si acum ninge iar
Kim, sa aveti drum bun !!!
Pe care vama iesiti ? Poate va fac cu mana
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
leeloo2004 spune:
Neata de sub zapada...aici iar e atentionare de ninsoare pina diseara la 11...deja m-am saturat de zapada... In plus ma gindesc ca poate mai aminam cu o zi-doua mutarea daca e tot asa cu zapada si circulatia...
Kim - drum bun, inteleg ca plecati in Austria? Pai sfaturi nu am sa-ti dau, o sa-ti placa sigur!!!
Va pup pe toate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
neata!
ne-a ajuns si pe noi codul . ninge de azi noapte si viscoleste. macar acum nu mai bate vantul asa tare dar pana la noapte mai e cale lunga.
Liliana, imi pare rau ca esti asa in butoi... dar ai vreo ratiune speciala ptr depresia asta? poate estei doar obosita dupa un an asa solicitant. as zice ca va fi mai bine dupa week end. si sper din suflet sa fie asa!
Gabi succes la mutat, chiar daca nu e in week end-ul asta... sa fie cu bine!
Robi voi ce ati facut ieri? nu era big day?
Daria hehe ce bine s-au distrat copiii.
o zi excelenta tuturor!
pako spune:
Buna dimineata,
il arata astia in pozityii sexy sa vezi ce abur face ...adica pot calca cu el in pozitii sexy??!
Olivia, iti dau eu cateva sfaturi...daca pleci cu masina.Vezi ca ungurii cauta in portbagaj...daca nu ai lopata de dat zapada(una mica), lanturi de masina, triunghi si vesta fosforescenta o sa aveti probleme la vama(pe drum).Si pana iesi din vama sa mergeti cu 30 la ora(noi am luat amenda pe chestia asta, ca aveam 50).Cureaua obligatorie si in spate.Drum bun, fara probleme!
Daria, ce frumos se distreaza copiii....am vazut-o si pe Sela intr-una din zile...e mumoasa foc.
Livia are febra de ieri...stau pe baricade sa nu-i dau antibiotic.Deocamdata ne tratam cu nurofen si homeogene pastilute....am pregatit si eurespalul ca tuseste cateodata.
editez...e Liviu , nu Livia....sunt dusa...
philip spune:
felicia, ma tot tin sa-ti spun, ce-au mai crescut copiii tai. multa sanatate lui liviu.
daria, ce distractie acolo...
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
pako spune:
Andreea, daaa...au crescut, ca la toata lumea de altfel
Maine Andreea are serbarea de craciun.
Ne ducem sa cumparam sanie ca Liviu a vazut ieri la un copil si ma intreba ca "ce e aia?"
Febra e mai rara, baniuesc ca ar fi de la maselute...ca noua nu ne-au iesit la 2 ani al 2-lea rand ci acum la 3 ani:)
kim222 spune:
Felicia multumesc pt sfaturi!
Eu va urez Craciun fericit..si tot ce va doriti sa devina realitate! Plecam miine..desi Sorin sustine ca ..rotile nu-s pt iarna..deci s-ar putea sa ne intoarcem din drum..
Va las cu bine!
edit Daria inoptam la Arad..eu as fi preferat Oradea!
mitzura spune:
Buna seara!
Intru ca am vazut si citit lucruri frumoase pe aici (exceptand bineinteles racelile, febra, etc)...
Felicia, sanatate puiului, sa treaca repede boala!
Andreea, bine ca a trecut bronsiolita, va dorim sanatate!
Roxi, mi-au placut nemaipomenit urmatoarele lucruri: 1. prajiturelele voastre (ma pregateam sa te intreb cum le-ai ornat, dar mi-ai luat-o inainte cu raspunsul, maine ma infiintez la magazin sa cumpar creioanele de ornat, pentru ca si la noi a devenit o traditie prajituritul cu copiii in preajma Craciunului)2. Eva. N-am mai vazut demult poze cu voi, este o frumoasa, iar poza cu ea dormind e nemaipomenita si 3. Site-ul cu argintaria (musai sa-mi fac si eu un mic cadou de acolo)
Gabi, am vazut pozele cu casa, e aranjata cu mult bun gust! Cred ca sunteti norocosi ca puteti sa va mutati in casa voastra. Sa fie intr-un ceas bun!
Cristal, tu esti modelul meu in viata Serios, daca ai stii ca ma lupt cu aceleasi chestii legat de cercetare (articole, proiecte, granturi), dar deocamdata ma lupt doar, ca nu se prea vad rezultatele. Si daca am vreo dorinta acum (in afara de sanatatea copiilor si a noastra) asta e, sa prind si eu cheag in domeniul asta... Insa mie orele imi mananca aproape tot timpul si toti nervii. Oricum, asta cu luat premii ale Academiei e asa...ca dintr-un vis frumos! Iar felicitarea e foarte frumoasa, ca si protagonistele.
Kim, inteleg ca plecati. Sa aveti un drum usor si sa va distrati la maxim. Felicitari pentru Luca!
Ioana, Maria e cea mai pontoasa! Tu cum stai cu cercetarea?
Daria, s-a distrat Giulia la sanius! Va invidiez ca aveti catel. Cum e cu catel la bloc? Si ai mei isi doresc foarte mult, dar mi-e groaza ca trebuie sa ma trezesc dimineata sa scot catelul la plimbare, si sa curat dupa el
Dana, nu stiu ce examen ai avut, dar daca zici ca mai ai ocazia sa il dai, poate nu e asa mare bai ca nu l-ai dat acum, nu?
g_ioana spune:
Buna seara la gagici...am intrat sa-i urez drum bun Viviei,sa va distrati la maxim si sa va aduca mos Craciun tot ce va doriti!
Roxi multumim de reteta,am notat-o...sper ca gasesc prin carrefour creioane din alea de ornat,ca sa aiba mandra treaba
Daria super distractia la saniush...si io am poze facute la zapada cu telefonul si nu stiu cum sa le descarc
Mitzu ca intrebai de cercetare,io am lasat-o mai moale in perioada asta ca mi-am cam dat peste cap sistemul imunitar,cu rinite alergice si laringite din cauza experientelor (acu'io nu prea am deloc vacanta de craciun,pentru ca in ianuarie trebuie sa sustin teza in departament,asa ca scriu non-stop!)
Liliana
pupicei