Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bafta multa Ioana! Nu te stresa prea tare totusi si acorda-ti putina vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Miiitzuuu!! cum sunteti?? trecu porcina? multumesc frumos de complimente, dar nici tu nu ai mai scos-o pe Mara in poze de ceva timp... hai, sa va vedem!!
Ioana, cu mare placere, am un singur comentariu de facut: creionasele sunt de fapt tubulete. si trebuie sa apesi binisor de tare pe ele ca sa iasa ok. Patrick nu s-a prea descurcat singur - dar a fost pe pozitii la dat indicatii bineinteles . oricum am facut ceva pauza ca ma furnicau destele de la atata migaleala . totusi sunt un mare mod de pierdut nitel vreme
Oliv drum bun sa aveti!!!
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noroc de mitzu ca aminti de galustile cristalinei, sa-mi fie cu iertare ca n-am zis nik desi le-am vazut, an de an ele ne ureaza primele Sarbatori fericite. multumim.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

In Oradea nu sunt creionase ... m-am si luat de reprezentanta DrO care se plimba pe raion cu blablablauri ...

Mitzu, iti zic un mare secret Noi nu scoatem catelusa nicaieri la pipikk, pe ca sunt covorase-pampersi si face pe el si gata. Eu nu poci neam sa umblu pe afara pt de`astea asa ca dupa lpte seculare ... ma rog, n-am avut suflet sa o bat si de`astea s-a obisnuit acolo si gata. Si musai sa adaug ca fiind un catel de 4 kg papa putin si face putin
Dar NEAPARAT catel cu pedigree !!! !!! !!!
Cred ca v-ati saturat de sloganul meu, DAR eu am patit-o.

Kim, drum bun la voi si distractie maxima fara peripetii
Craciun fericit si voua

Gata, fug

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
ger ger... nu prea e de iesit azi afara. sa va zic ca dupa ce sambata ne-am dat cu sania noaptea a inceput sa ploua ca vara, si a ploua pana dimineata. s-a dus pe apa sambetei toata zapada, iar pe la 3 a inceput sa ploua cu gheata. drept care acum e patinoar.... nebunie!
o saptamana usoara tuturor si spor la pregatiri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza si de la noi !
Aici e zapada, am petrecut wekendul tragand sania si tragand copila impatinata
Urasc iarna frigul zapada gheata

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helo! ma mai cunoasteti?

Noi am reusit sa ne mutam in patru zile, nu va spun ca sunt terminata ...

Duminica trecuta am inceput sa impachetam (doar eu cu Matei pentru ca Petro a muncit non stop la firma iar joi seara deja dormeam la tata.
Vineri noaptea am avut petrecerea de Craciun, am stat pana la 4 dimineata, iar sambata la 8 varuiam in bucatarie
Eu am o senzatie permanenta sa plec acasa, Matei e agitat si nu te intelegi cu el, Petro e mai linistit.
Saptamana trecuta era programata semnarea actelor pentru teren, dar ne-a semnalat notarul ca ar fi o neclaritate in legatura cu drumul de acces si deocamdata suntem in investigatii.

Aseara am fugit de la smotru sa aducem carne de la socrii mei si am ramas inzapeziti cu Matei dupa noi, noroc ca era destul de aproape de ei si am chemat ajutoare.

Cam asta e raportul, eu sunt la serviciu azi si maine, apoi libera (pentru munca la domiciliu) pana pe 4 ianuarie.

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...oare Vivia o fi ajuns cu bine?
Si noi raportam un week-end la saniush,desi este foarte frig afara, mandra numai sanie, zapada si derdelush are in cap
Aseara am fost sa o colindam pe bona asa ca a venit mos Craciun episodul 2...a gasit sub bradul ei un robot mare cu telecomanda, care-i noul ei prieten asa ca-l cara dupa ea peste tot
hai pupicei,sunt in zona,mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana, Vivia a ajuns ok.desi cu pagube
Este prima si ultima vacanta asa de departe..si mai ales iarna cu masina!
Kaprun este frumos..m-am asteptat la si mai multe decoratiuni..poate am locuit prea mult in USA
Azi am stat toata ziua la zapada pe pirtie..printre cani cu hot chocolate si vin fiert.Luca calare pe saniuta si pe schiuri..doamne ce-i place zapada! Eu m-am saturat de frig..erau la un moment dat -14 grade!
Miine vizitam Salzburgul...si mai vedem..

ma duc la nani....ma duc la culcare cu toti cei 41 de ani impliniti azi ..

edit Robi bine ca ati terminat cu mutatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LA MULTI ANI!!!!!Vivia sa traiasca,Vivia sa ne traiasca,LA MULTI ANI(meii sa-mi fie rusine ca nu m-am uitat pe lista dar eram ferm convinsa ca esti nascuta de craciun si chiar ma gandeam ce frumos este sa fi nascut chiar in ziua de craciun)

Mergi la inceput