Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa-mi fie rusine, , am pregatit urari pt 23 ca doar am consultat lista in weekend

Olivia, la multi multi ani cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor
Asteptam povesti frumoase de la voi, pupam schiorul

Noi aseara am fst in vizite, apoi am dat gata turta dulce alias fursecurile cu miere care aseara erau bestiale, azi sunt beton, abia astept reclamatiile. Giulia m-a ajutat enorm de mult, furnicuta mea iubita
Iar je m-am trezit la 4 (nu ma`ntrebati dice mama draqu`lui vecini de sus circula pe tocuri la orele alea dupa ce de 2 saptamani sparg ziduri) si am terminat ultima comanda de fular
De dimineata am fugit sa iau varza murata si muraturile de la piata si mai am de facut baigli - normal ca si`aci am comanda ca altfel facea naiba, m-am lenevit - dar mai ales vis-a-vis de bloc e o cofetarie-brutarie unde am dat comanda de saratele, haios si eclere si prestez doar o crema de vanilie pt don`soara si una de ness pt mine si gata.
Si, sa fie totul bengos, ploua ca doar am facut schimb de patine si am de`alea clasice ... dar nu mi se arata
M-am lungit ...

Pup trupa

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

VIVIA, LA MULTI ANI cu sanatate! Mama mea avea o vorba, sa te uite relele asa cum te-am uitat noi!

Eu sunt in ultima zi de lucru din acest an si cred ca ma prinde miezul noptii la birou

Mai mult, ma prinde o raceala si tocmai am aflat ca si Matei e cu nasul infundat, la tata e mult mai frig decat era la noi, apartamentul e mare si e luuuung, e cam greu sa mentii o temperatura constanta, mai ales la minus multe grade cate sunt pe la noi.

V-am pupat, o zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia La multi ani fericiti. Sa-ti aduca viata numai bucurii si sanatate, si multumire sufleteasca. Distractie placuta acolo la sanius.

Va pupam pe toate si va doresc spor la pregatirile de Craciun. Eu stau cu voi, si beau un ceai...si-mi fac curaj sa ma apuc si eu de ceva pregatiri. Dar inainte mai am ceva de cumparat...si afara e zapada, mama, mama...si mandra vrea snowman.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna sara buna
Oliv, e zapada din plin, daaa? asta conteaza. pupam!!!
Liliana, haideee, la treaba cu tine ca omul de zapada musai trebuie facut. pupicei! esti mai bine cu moralul azi?
Robi, sper din suflet sa nu te ia raceala nici pe tine nici pe Matei. cum mai stati cu semnatul actelor acum?
restu pe unde sunteti???
Gabi, ati facut mutarea?
noi am facut pregatiri, am cam terminat cumparaturile, trebuie sa impachetez cadourile, joi facem bradul... si il asteptam pe Mos
pup iu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hahaha Roxi cand am citit la treaba cu tine...ma gandeam ca ma trimiti la facut sarmale etc...cand colo tu ma trimiteai la facut om de zapada. Mergem, mergem, ca nu mai am scapare.

Eu mi-am facut-o singura cu mana mea...ieri i-am luat Adelutei o instalatie de pom simpatica, care poate sa stea numai cu lumina, sa lumineze si sa cante si optiunea cea mai interesanta este ca poate fi si pe senzor de miscare. Adica bati din palme, tusesti...etc si incepe sa cante si sa lumineze...sa vezi aplauze la noi, si dirijari de orchestre, si tusituri (asta cand mami exasperata ia interzis sa mai faca zgomot).

Asa ca imi canta in cap numai "Gingle bell". gata trebuie sa ies afara , mai bine om de zapada decat muzicuta non stop.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui polux
Eu mi-am facut-o singura cu mana mea...ieri i-am luat Adelutei o instalatie de pom simpatica, care poate sa stea numai cu lumina, sa lumineze si sa cante si optiunea cea mai interesanta este ca poate fi si pe senzor de miscare. Adica bati din palme, tusesti...etc si incepe sa cante si sa lumineze...sa vezi aplauze la noi, si dirijari de orchestre, si tusituri (asta cand mami exasperata ia interzis sa mai faca zgomot).

haha. deci... dupa cum ai zis singura ti-ai facut-o cu manuta ta
distractie placuta la zapada. si la facut sarmale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE OLIVIA!
Sper ca pagubele nu sunt majore...Vacanta placuta in continuare!

Liliana, spor la facut sarmale Noi am executat om de zapada in seara asta, am facut si bradul la bunica...in care context putem spune ca bunica ne-a facut-o cu mana ei ...le-a cumparat fetelor niste mosi craciun care canta intr-una gingle bells...pe care i-am ascultat de sute de ori azi...
Astept primul mesaj al lui Leeloo de la casuta...:)
Ioana, vacanta odihnitoare iti urez!
Mitzu, ma bucur ca a trecut raceala/gripa/porcina...:)
Roberta, iti urez sa nu te ia raceala...
Adevarul e ca ieri a fost frig de au inghetat pietrele!
Daria, spor la bucatarit...mi s-a facut foame cand am citit...hehehe
Voiam sa mai zic, am mai citit, dar am uitat.
O noapte odihnitoare sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Buna seara...sper sa va mai amintiti de noi ...recunosc ca nu dau pe aici des dar va citesc fetelor . M abucur pentru fiecare realizare si ma intristez alaturi de voi.

In sfirsit avem si noi aici un Craciun cu zapada, nu pot sa va spun cit e de incintat copilul care drept dovada acum e in pat cu febra, si tot datorita zapezii ( care aici e o catastrofa nationala ) sotul e blocat in Scotia de 2 zile.
Eu nu mi-s tocmai fericita ...mi-am pierdut tatal acum mai putin de o luna si daca cineva imi ma intreba daca imi e greu aici departe de casa raspundeam cu nu ...acum dupa o suferita mai indelungata si nepuntinata de a fi fiecare clipa alaturi de el pina in ultima clipa ....spun ca e cea mai mare povara. Dar asta e viata.

Am intrat sa va urez din tot sufletul un Craciun Fericit alaturi de toti cei dragi! Un An Nou cu multe realizari si bucurii, sanatate si fericire !

Va imbratisez cu drag de departe - imi sunteti tare dragi si cu voi imi mai alin dorul de casa.

La Multi Ani !

Marina, Alex si Jerry

Mergi la inceput

buna dimineata
Mani, condoleantele noastre cele mai sincere. imi pare tare rau de pierderea ta. te imbratisam cu drag. sanatate multa lui Alex si sper sa ajunga Jerry acasa cat de curand. pupici!
Cristal ce bine ca ati mai avut zapada de un om. la noi... e inundatie acum . doamne cat urasc mosii aia care canta.. i-as distruge pe toti
o zi excelenta tuturor si spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si ploua ploua ploua ... ca`n mai. Asa ca nu ma`ntrebati ce voi face dupa-masa cu doi copii care vor patinoar Noi stem amandoo la servici, eu am o belea si nush cand termin, finu` e pe drum, asa ca am o stare d`aia de hiper super adrenalinoasa

Bunny, condoleante.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput