*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo noi la sfatul medicului ii dam lui Raphael 4 ml de panadol sau nurofen cand e nevoie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Am uitat sa va spun ca printre primele cuvinte ale lui Matei a fost tataia si acum il spune corect.
Ii place sa cante si sa danseze cand se uita la asta
http://www.youtube.com/watch?v=FrsM9WggCdo

II mai plac mult doua clipuri, cand venim dimineata in sufragerie, se duce langa masuta unde e laptop ul si incepe sa cante si=mi arata sa-i dau drumul

Clipurile sunt astea:
http://www.youtube.com/watch?v=mLUV74hxa34&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZhODBFQ2-bQ&feature=fvw

Poate mai plac vreunui cozonacel

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

A sosit si la noi Mosu' ...pe care il pupam ne plac mult cadourile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Iza, Ramo, doza de Nurofen (ibuprofen) e mai mica decat cea de Panadol (paracetamol). La varsta de 1 an se dau 5ml de Panadol si 2.5-3ml Nurofen.
Ramo, mai bine ai incerca homeopate, gen Chamomilla pe care poti s-o administrezi pe termen mai lung cat dureaza eruptia
(eu i-am dat si 10 zile consecutive) decat Nurofen care merge doar 3 zile.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Ramo noi la sfatul medicului ii dam lui Raphael 4 ml de panadol sau nurofen cand e nevoie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Otilia, am tot uitat sa-ti spun ca, pe langa sagetele, tare am mai admirat cheese cake-ul Nu mai stiu pe unde ai pus reteta, dar te rog mult cand ai timp s-o postezi la "Mamici la bucatarie" ca prea imi face cu ochiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, multumesc mult pt. sfaturi.
Laura ce concentratie i-ai dat Chamomilla...ca am inteles ca e in functie de durere...se gaseste la plafar sau si in farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Ce liniste a fost astazi pe forum. Se pare ca a inceput deja vacanta de Craciun.
Astazi i-am facut lui Radu ghiveci de legume,la fel cum il fac pt mine,numai ca nu am calit ceapa,ci doar am aburit-o cu apa si ulei si a papat tot.Asa ca gata,renuntam la piureurile de bebelus.
I-am luat azi olita, desi nu aveam de gand. Dar am fost la magazin si mi-a placut si i-am luat-o. E una simpla care nu face nimic, are forma de scaunel. Cum am despachetat-o a inceput sa o plimbe prin casa ca pe un antepremergator,are spatarul la spate mai inalt.L-am pus si pe ea,dar imbracat si i-am explicat la ce foloseste.Dar ce,credeti ca a stat? Nici gand. Nici 3 secunde nu a stat. Maine dimineata,dupa ce se trezeste vreau sa fac o incercare.Asa de proba ca nu am luat-o neaparat sa o foloseasca inca,ci sa se imprieteneasca cu ea. Va spun maine cum a decurs.Probabil va trebui sa recurgem la reclame pentru a-l face sa stea mai mult de 3 secunde pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata Laura, am pus reteta.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu
CARMEN, ai incercat si Humana Junior Drink 12+ si nu il bea? Te intreb pt ca eu le-am dat Humana asta dimineata si Raducu nu prea il bea... Anastasiei vad ca ii place. ... Cum e Parmalatu', l-ai gustat?

manumanu- nu am incercat ca m-am plictisit sa tot incerc. parmalatu e un pic dulce. cred ca d'aia ii place!
cherie-

i-am luat lui victor o tabla de scris http://www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/product-TO6555----11853-61627. chiuie de bucurie cand se joaca cu ea. o jucarie de care nu se plictiseste in 5 minute!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Ramo, eu ii dau CH15, cate 3-4 granule, o data pe zi, seara. Se gaseste in farmacii, nu la plafar.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, multumesc mult pt. sfaturi.
Laura ce concentratie i-ai dat Chamomilla...ca am inteles ca e in functie de durere...se gaseste la plafar sau si in farmacii?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

Mergi la inceput