*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Nu e chiar "catelus", e ditamai animalul acuma Si s-a facut tare frumos, insa nu-l tinem in casa, asa ca nu i-am prea facut poze. Are 7 luni si iti dau dreptate, am bagat la bani in cainele asta cum n-am bagat in fete pana la varsta aiaExagerat de multi bani, pe cuvant! O sa caut o poza cu el sa-l vedeti acuma.

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint
Lauramironstiu ca si voi va luaserati un catelus. Il mai aveti? Ca nu l-am vazut prin poze,sau l-ati dat? Nu imi mai aduc aminte.

Mamica fericita de Radu 19.12.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor! O calda?
N-am mai reusit sa mai scriu. Am vazut multa mamicute harnicute care s-au apucat de curatenie. Pe mine sincer, ma doboara curatenia zilnica si abia ii fac fata...asa ca inca n-am apucat. Partea buna este ca David a intrat in vacanta si scap de un obiectiv zilnic...respectiv verificatul temelor si explicatul diverselor probleme aparute (adica destul timp pe ordinea de zi.
Noi mai stam doar saptamana viitoare in Bucuresti si pe 20 sau 21 plecam la socrii pana pe 3 ianuarie. Nici nu stiu ce sa iau dupa mine pentru atata vreme...
Luca e in plina verva. Vorbeste mult, pe limba lui si-l striga pe "tati" cat e ziua de lunga. De cum face ochi, se uita inspre scaunul lui de la calculator si incepe "tatiiii, tatiii". Aseara, inainte de culcare, am facut "greseala" ca'n joaca mea cu el sa ma fac ca duc un piciorus de-al lui la nas si zic "phuuu" ca si cum ar mirosi ciorapul. Ehhhh, pai sa te tii...cine l-a mai culcat...vreo 40 de minute numai asta a facut. Mai grav e ca fiind atat de dulce, nu ma puteam abtine sa nu mustacesc, ba mai rau...sa rad.
Avem o carticica care se desface, care se numeste "De ce am nevoie" si prezinta un catel in diferite ipostaze: cu un halat de baie, cu un plasture, cu periuta de dinti, pe olita..etc. O rasfoieste cu sarg si zice de zeci de ori "ma-ma...ma-ma" (nu va imaginati ca ma striga...nuuuu...zice "ham-ham" )
Ii plac mult masinutele lui David, TOATE butoanele din casa, baga degetul in orice gaura gaseste si-n caz ca-i mica, are grija sa tipe ca nu-l poate scoate. Si el e fan cabluri si prize, imi inchide si deschide calculatorul si e pasionat de ustensilele de bucatarie.
E un maaare iubaret si danseaza de cate ori aude muzica.
Imi este teama sa ma gandesc ce va face cu bradul socrilor...va povestesc eu de acolo...
Deja nu ma mai lasa sa scriu...revin mai incolo ca sa si raspund la cateva...am vazut si pozici...

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Diana, Matei din Norvegia, sanatate, bucurii multe!
Fetele mele nu stiu de we, ele tot la 7 se trezesc. Noroc cu mailul de la Mav via Amalia, le-am pus Veronica.

Vad ca ati desoperit gusulita Elisei in poze, acum ati inteles de ce de ziua ei avem si eu si tacsu o poza "la gusa" .
Carmen, felicitari pentru Victor mergaret . Cred ca nici nu eu nu-i mai cumpar lapte praf ca nu vad sensul, pana acum doar bagat prin diverse l-a primit.
Si noi avem ham de la Ana, chiar uitasem de el printr-un sertar. Bine ca ai zis ca-i util cand o vom scoate sa mearga pe afara.
Bertutzooo, m-ai omorat, ce bine ii sta cu sepcuta, o frumusete. Deci pe fiecare zi o scoti asa chic la plimbare?
Anes, pai Elisa are cu cine sa semene la straturi de grasime ,e pufoasa numai bine, noi suntem tare multumiti de cum a crescut.
Corina, stiu ca tu ziceai de bucatarie. Ce set ai luat de la IKEA, cel de topit unt? Ana se joaca zilnic la ea, Elisa la fel probabil pentru ca o copiaza. Cand fac eu mancare face si Ana si e bine ca e aproape de mine in bucatarie si le observ ce fac. Mai nasol este ca Elisa imprastie zilnic toate farfuriile de plastic, castroanele, cratitele, vesela dar nah fara accesorii nu se poate. Dimineata o mai trimit uneori la bucataria ei sa ne faca o cafea, noi mai picotim nintel in pat .
Oliv, iar ai fugit?
Anca, avem incalzire prin pardoseala, ai vazut-o cumva fara sosete si de aceea?
Insa nu e calda tot timpul (sunt bucati de gresie care nu se incalzesc niciodata), se opreste cand se ajunge la temperatura dorita si atunci gresia se raceste. Daca vin dimineata in living si o vreau calda pot sa dau un grad mai mult ca sa se incalzeasca imediat gresia. Elisa a inceput sa nu mai vrea sa doarma cu sosete si si le scoate si ziua. E bine ca in zona meselor este covor si asa nu sta mereu pe rece.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Anes pai in ultima luna m-am tot plans ba ca nu mananca, ba ca se trezeste noaptea din ora-n ora.. nu demult i-au iesit si incisivii laterali de jos.. sunt sigura ca asta a fost...
Bertha ce domnisorica cocheta am vazut noi, eu zic sa schimbam porecla din Ioana Chelioana in Ioana Bomboana, i se potriveste mai bine. Un de la Thomas, alias Pleata-papa-tot
Otilia frumoase poze,ai 2 floricele! cea mai mortala mi se pare asta , se potriveste perfect cu descrierea!
mi-a placut si cheese cake, cred c-a fost bun...

Amalia pupam pe Luca cel dulce

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Azi noapte la 1;30 s-a trezit Sara.Gonganea de zor si apoi part...am pus-o pe olita a facut kk si zic gata...d-asta s-a trezit...si am bagat-o inapoi in patut.Arunca suzeta...am dat-o pe jos sa se joace...s-a jucat un pic si se freca la ochi ca-i e somn, am pus-o in patut si a inceput sa planga.Am luat-o cu noi in pat si tipa.I-am dat cu Calgel si i-am dat 3 ml de nurofen.A adormit la mine in brate,la 4 eu culcata pe spate si ea pe pieptul meu.Nu m-am miscat deloc ca sa poata dormi.S-a mai trezit o data plangand isteric, am leganat-o un pic si a adormit la loc.S-a trezit la 9 , a papat si nani pana la 10 jumate.A facut kk moale si acum se joaca.Nu ma lasa sa ma uit in gurita sa vad daca a spart gingia sus.
Eu sunt intepenita...ma doare si o masea..mi-e foarte somn...
Nu stiu cat nurofen sa-i dau...pe cutie zice ca 2,5 ml intre 3 si 12 luni si 5 ml intre 1 si 3 ani...la 1 an si 1 saptamana cat sa-i dau?azi noapte n-am vrut sa abuzez si i-am dat 3 ml...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

azi noapte vazui poze (buna ziua,btw)...ioana, elisa, zibe...frumuseti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

doamne carmendu,cat e de frumooooossss victor!!

pfuai si ce faina casa ai,livingul tau e mai mare decat apart meu!asa da trai si viata,noi nici cada n-avem.....il spalam o data la saptamana prin vecini hahaaaaa (la bunici) si in rest...dush rapid ...nu mai intru ma pe pozele tale ca ma ia cu invidieeee ,uite asa ma macinaa prin stomac hihihi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus
PAi... apropo de printesa ta, nu te asteptai sa fie curioasa?

Multumim pt cuvinte.Daaaa,ma astept sa vrea sa descopere tot,e absolut normal...Totusi consider ca de pe acum tb sa exsite niste limite,ca altfel cred ca totul le este permis.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare!
Astazi a plecat Mosu' de la Buzau cu priori post, cred ca va ajunge repede.
si Matei vorbeste mult de la un timp, dar el intelege si daca repet eu ce zice e foarte fericit, rade si zice si mai tare. Ii place sa zica bugli, bigli, tugli, baba, tata, da, daga, mama cand e suparat in patutz. Zice apa cand ii dau bibe cu apa, stie care e bibe cu lapte si care e cu apa, zice am cand vede un caine, aaaa si mai zice nanananananaaaa cand plange ca nu-l las sa faca ce vrea el, cred ca ma cearta.

Un weekend placut si odihnitor ca am vazut ca ati fost tare harnicute cu curatenia

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

eu in disperare ca victor nu mai vrea sa bea lapte, i-am luat din carrefour lapte parmalat prima crestere. si bea victor de nu se mai opreste ! deci, ma gandesc eu ca are o problema cu laptele praf.

CARMEN, ai incercat si Humana Junior Drink 12+ si nu il bea? Te intreb pt ca eu le-am dat Humana asta dimineata si Raducu nu prea il bea... Anastasiei vad ca ii place. Eu le impart o cutie dimineata, dar el imi lasa intotdeauna aprox. 50 ml. Le mai dau din cand in cand Nestle P'tit Dej, dar ala nu mai e potrivit pt varsta asta, cred... Cum e Parmalatu', l-ai gustat?

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput