*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Sorvint frumos tare catelusul Nobel. Hmmmm, e baiat, nu? n-am noroc si eu de un puiut . E atat de incantat Raphael de animale ca ma tot gandesc la un catelus mic pentru el. Unul care sa stea in casa nu in curte, dar sunt in tratative cu iubi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anes, multumesc pentru complimente. noi nu suntem niste oameni frumosi, si nu spun asta ca sa imi spuneti contrariul, ci pt ca asta e adevarul. nici pana acum nu ne-am dat seama cu cine seamana victor. dar cred ca cel ma important este ca el e un copil bun, bun. e sanatos si ca ii oferim multa dragoste.

cris, anca, otilia, multumesc fetelor.
cineva ma intreba de bilele colorate din cada lui victor. pai le-am luat de la auchan. bebecris mi-a spus ca se gasesc acolo.

eu in disperare ca victor nu mai vrea sa bea lapte, i-am luat din carrefour lapte parmalat prima crestere. si bea victor de nu se mai opreste ! deci, ma gandesc eu ca are o problema cu laptele praf.

alra, ce facusi mami? ai intrat ieri sa te lauzi cu datele P-urile lui nicole si atat? pai spune-ne mai mult. si pooozzzze!

otilia- ai doua fetite minunate. amandoua arata ca niste norvegience veritabile. si au niste ochii! elisa arata foarte bine si usor-usor isi da drumul la mers. victor a inceput sa mearga bine. i-am luat un ham si mi-a sarit tot neamu' in cap ca imi inhamez copilu. ce e caine?!?!? pai spatele meu zice ca e bine!

eli, bine ai revenit cu biciul ala! sper sa plece problemele de la laura!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am pus poze noi cu Ioana-Chelioana. Maine sper sa completez albumul, daca descarc intre timp camera.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Babyzapi, da e baietel.Si pana la varsta asta nu are urmasi. Nu am gasit fetite rasa lui. Este intradevar un caine frumos. Nu ca e al meu,dar e frumos. Va spun sincer ca atunci cand iesim in parc sau pe strada atrage mult mai multe priviri decat Radu .Toata lumea se opreste si il admira.
Il iubeste tare mult pe Radu si Radu pe el. Sa vezi ce il pazeste. Daca se apropie cineva de carut incepe sa latre.
Lauramironstiu ca si voi va luaserati un catelus. Il mai aveti? Ca nu l-am vazut prin poze,sau l-ati dat? Nu imi mai aduc aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Bertha ce frumusete de copil ai . E frumusica foc Ioana.Iar la podoaba capilare seamana atat de bine cu Radu. Dar vrem poze si cu Darius
Carmendu eu te intrebasem de bilute. Multumesc pentru raspuns.Sper sa ajung sa ii iau si eu lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

pup chelioana pe carliontz! . are un zambet foarte frumos. si e atat de delicata!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bertha, o fi ea Ioana-Chelioana, dar e superba. Cd o avea si carlionti ,sa te tii coada de baieti la usa ta
Carmendu eu ii dau de mult, cred ca de pe la 9 luni lapte Humana junior drink si Prima crescita. Va spuneam eu ca ii dau 'cafeaua' ei dimineata Arianna il beacu placere.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Sorvint, Carmendu, Bravegirl, multumim pt complimente. Vin ei si carliontii ulterior.

Sorvint, si eu l-am admirat pe Nobel care e chiar un catel frumos, si, bineinteles, pe Radu cel frumos si chelios. Sa fiei ei sanatosi, ca le cresc si pletele. Cu Darius n-am pus poze ca e la Craiova de o sapt si astea sunt proapsete-proaspete. Uite-l aici intr-o poza de asta-vara, poti gasi mai multe in acealasi album sau in altele tot pe-acolo.

Anca, am uitat sa-ti spun ca eu m-am vopsit o singura data cu L'Oreal Casting. Eu nu ma vopsesc de felul meu (sunt inca tanara), am zis sa ma fac frumoasa pt botez si nici n-am luat in calcul ca ar putea fi toxica, na, lipsa de experienta. Poate stiu fetele mai multe.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Buna seara, iaca si eu daca ma mai primiti...

De 2 ore si ceva tot citesc si am reusit sa ajung la zi. Am o mare varza in cap, nu ma stiu ce vroiam sa zic si cui. Dar ma culc cu niste imagini tare placute
Ioana-Chelioana, care are asa o privire strengareasca... Prevad niste dialoguri tare interesante cu Darius. Hihihi

Zibelina cu bulanase durdulii si gratioase in acelasi timp. Zau ca poza aia e dementiala. Ma refer la aia cu tutu.

Elisa cu gusita. Ce dulce e!

David cel pletos.

Cati . Rebecca are un par superb.

Despre noi.... trec zilele, parca ar zbura, simt ca sunt ca intr-un carusel, mereu pe fuga,de abia mai respir. La serviciu merg intr-o fuga. Bine... fac 4 minute pe jos, dar asta nu ma opreste sa plec in ultimul moment.

Multumim pt urari, tare bine ne-am simtit. De ziua lui am vaccin - booster pt Hib/MenC . Astia de aici sunt tare precauti cu meningitele. Nush de ce. Pe 6 ian, facem measles, mumps si rubella (ROR) plus Pneumococcal infection. Tot gratis. Pe aici se mai face varianta sigle, adica vaccin separat pentru fiecare in parte, nu combinat. Din pacate nu se mai produce deocamdata cel pt oreion asa ca varianta combinata e singura solutie.

Ziceam si noi ca facem party duminica asta. Fleoshc...Nici un party ca ne-a refuzat aproape toata lumea. Deh lumea e la munca. Asa ca am restrans mult nr de participanti.Oricum nu trece nesarbatorit, asa cat de cat.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Anca eu m-am vopsit de vreo 4 ori, de 2 ori la coafor. Si inca alaptez.

Hera chiar ca ai scapat usor. Parerea mea e ca era si ea pregatita de intarcare ca daca ar fi vrut in continuare tz nu cred ca era asa de simplu.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput