*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Anca ,Babyzapi hihi noi zicem de Sofi ca s-a nascut mirata , cand era mica-mica tuguia numai buzele apoi a inceput si sa zica oooooooooooo si sa ridice din sprancene , de cateva luni mai zice si ceeeeeeeeeee !!!! se uita a mirare si intide si mana sau degetelul .Ca si "cuvinte" zice si ea aidiii (haide) da , mama ,tata , ce ...si tegle inventat de ea dar zis printre primele cuvinte ..inca nu stim nici acum ce inseamna ....a si se bucura de numa la vederea reclamelor cu copii si mos Craciun de la tv. in special la reclama cu saniuta de la orange .
Bebecris bine ca e ok acum David , sper sa nu mai tragi asemenea sperieturi

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anca sper sa-ti iasa cioco! a mea , a doua zi a fost perfecta, dar pe cand ma indopam mai bine s-a terminat...

Babyzapi te cred ca e dulce Raphael, cum altfel ar putea sa fie..eu nu prea am satisfactia sa-mi ceara de mancare...dar si cand vad ca incet incet se goleste castronelul, sunt cea mai fericita..

Criss auzi la ea, tegle Thomas zice tacai, repede, in continuu, mai ales cand e foarte ocupat sa vorbeasca la 2 telefoane..mai nou si lingurita o foloseste pe post de telefon...toate-s telefon..

Am uitat sa va zic, ieri i-am descoperit o masea..in partea de jos.

Bebecris urata sperietura! ce pletos ai tu acolo! are codita... noi nici macar par n-avem..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bebecrsi mosu' a fost pt tati sau David ? Mi-a plcaut mult de pletosul tau cum tinea el bibe in timp ce-si facea somnul de infrumusetare

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

a fost pt david si...pt mami...ca imi place la nebunie!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Otiliav ce scumpete de fata am vazut eu in poze. E frumoasa foc Elisa cu ochisorii ei vii si cu pulpitele grasute. Sa iti traiasca.
Bebecris prin ce sperietura ai trecut. Bine ca ai fost puternica si ati trecut cu bine peste. Si ce par are David. Al meu e chelios bine. Noroc ca nu ii luam motul la un an si amanam pana la primavara,sora mea,care e si nasa lui Radu trebuie sa nasca in perioada cand implineste Radu 1 an, asa ca amanam motul. Pana la primavara ii mai creste si lui parul si avem ce taia si pastra
Ce cozonacei inalti avem noi pe aici. Radu nu e asa de inalt. La 11 luni avea 75 cm. Parca sa zic ca s-a mai inaltat de atunci. Vedem la 1 an. Eu chiar imi doresc sa fie inalt. Intotdeauna mi-au placut baietii inalti(mai ales ca si eu sunt inalta),si sper sa creasca si el mai mult.
Criss703, ce bine a crescut Sofia. Tin minte cand era mai mica ce suparata erai ca nu lua in greutate si acum e chiar grasunica in poze. Super.
Radu nu imi aduce nimic din ce ii cer,desi stie ce ii spun,rade si ma ignora total. Stie sa recunoasca rata,catelul,pe mickey mouse,bebelusu si inca cateva,insa daca i le cer nu mi le aduce.
Ca sa nu va mai spun ca nu vrea sa ma pupe. Pupa jucariile cand ii spun,insa cand ii spun sa imi dea un pupic rade si fuge de mine. Mai nou, astazi cand ii tot spuneam sa imi dea pupic isi lasa capul in jos si protesta pe limba lui. Eu ma amuz cand face asa, dar ma si supar ca pe mine nu vrea sa ma pupe. El nu prea este lipicios. In brate nu ii place sa stea decat daca e plimbat,daca ma opresc in loc cu el incepe sa se foiasca si vrea jos. Iar daca stau in pat sau pe canapea si vreau sa il iau in brate nu vrea. Nici la san nu are rabdare sa stea.
vad ca voi ati facut deja bradul de Craciun,sau il faceti in curand. Eu o sa il fac chiar in seara de ajun. Ma gandeam sa il fac dupa ce se culca el si sa il vada de dimineata. Sora mea asa il face pentru nepotica mea de cand era mica. Si ii spune ca i l-a adus Mos Craciun bradul. Si ea este tare incantata si fericita.
Sunt fericita ca i-a trecut lui Radu pata de pe burtica. Am scapat usor. Cainele este inca sub tratament.Azi am fost la a doua doza de vaccin si mai avem una peste 2 sapt. Sunt niste preturi pentru animale de ramai crucit. Azi imi dadeau un sampon pentru el de 60 de lei. Le-am spus ca nici pentru copil nu costa atat samponul. Va spun cu mana pe suflet ca de cand l-am nascut pe Radu am investit mai multi bani in sanatatea cainelui decat in a copilului. Multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost nevoie si nu a fost bolnavior niciodata.
Ma scuzati ca sunt off-topic,insa scriu asta pentru a va spune sa va ganditi de n ori inainte de a va lua un animal. Aduce si multa bucurie dar si multe probleme.
De maine vreau sa incep sa ii fac mancare lui Radu mai pentru adulti. Eu pana acum i-am tot dat piureri,insa are deja aproape 1 an si cred ca e cazul sa trecem la un alt nivel. Va spun maine daca am avut sau nu succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Intru repede sa multumesc lui Mos Craciun pt. cadoul frumos si educativ . Te pupam Mosule (desi nu ai scris nik-ul, dar ne-am cam prins noi ).

bebecris, initial, cand am citit mesajul tau, m-am gandit la sechelele de care zicea dr. ca le-ar putea avea David. Cand mergi la dr. sa nu uiti sa intrebi si sa-i explici si conjunctura situatiei. Scumpel tare pletosul, cum doarme el sfarsit in scaunul de masa! Eu l-am tuns pe al meu!

babyzapi, procedezi foarte bine cu Rapha, atunci cand ii iei obiectul din mana si nu i-l mai dai, dar ii vorbesti dragastos, ca sa vada ca il intelegi ca este suparat, dar ai luat deja o hotarare si nu o schimbi! Consecventa, consecventa si iarasi consecventa! Iti spun "bravo" mamico!

Criss, si al meu zice "tegle" si ceva asemanator! Nu stiu foarte exact ce semnifica pt. el, dar in general cand este bine dispus si il apuca cate o repriza de "vorbit". Tot asa, fara semnificatie, mai zice "caghi, yoghi, aghi".

Oti, eu inca nu imi revin...cum poate sa arate o falcoasa cu gusitza si burtica, asa ca Elisa http://family.webshots.com/photo/2826230680102047664EuePYj si sa aiba 9 kile si ceva? Al meu are 12 kg, dar nu-i dai de nicio culoare.

Anca, eu am admirat, am salivat la vederea atator bucate apetisante si m-am minunat cand ai avut timp sa le faci? Cu o Z apriga ca prasnelul...! N-am cuvinte, zau!

Zibe, Victor de carmendu, din ce am vazut recent, sunt ceea ce numesc eu copii frumosi! M-au terminat ce ochi pot sa aiba si ce expresii ale fetei!

Sorvint, si mie mi se pare ca Radu este inaltut! Tu nu cumva esti tiza mea, adica ai 1,80 m inaltime? Stiu ca nu putem aprecia ce inaltime va avea un copil la maturitate, dupa primul an de viata! Dar ma gandesc ca la asa o inaltime ai nostri nu au cum sa ramana mici de statura!
Remus are cam 81-82 cm.

Ocean, nu l-a sacait noaptea maseaua cu pricina? Ca pe Remus il cam terorizeaza mai ales in timpul noptii (si pe mine).

Vapup si va doresc noapte buna!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Sorvint ma bucur ca trecut pata de pe burtica. Apropo de faptul ca nu vrea sa-ti dea pupici Radu, o faza super tare cu Raphael: avea 10 luni si eram cu el in parc si i-am zis sa-mi dea un pupic, el se uita il alta parte...eu insist si insist, el nimic...iar intr-un final se uita la mine si da din cap ca nu. Prima oara cand a dat din cap in semn de "nu" a fost ca sa-mi refuze un pupic. De o luna imi da pupici si la cerere si din proprie initiativa...e atat de lipicios...poate si din vina mea ca l-am tot pupacit mereu, intr-una. Tati petrece timp de calitate cu el, e disperat piciul dupa el si cu toate astea lui tati nu-i da pupici ....dar nici tati lu' piciu. Aaaaaa si ce mai imi place la Raphael : dimineata, tati pleaca la serviciu si eu cu Raphael ii spunem pa. Eu ii dau un pupic lui iubi si ii zic lui Raphael sa-l pupe si el pe tati...iar Raphael il ia in brate.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Anes, asa este ai mare dreptate. Ehe Remus sta bine la inaltime.Bine,adevarul este ca nu ma stresez prea tare cu inaltimea. Inca. In familia mea sunt numai persoane inalte,insa in familia tatalui lui sunt si persoane micute rau de statura si sper din tot sufletul sa nu ii mosteneasca.Eu am aproape 1,80.Tocuri nici nu port ca ma simt aiurea pe strada. Purtam cand eram in facultate,insa acum m-am mai cumintit. Cred ca nici nu mai stiu sa merg pe tocuri de cand nu am mai purtat ceva cu toc
Si pentru tot m-am plans de Nobel,cainele meu, va pun si o poza cu el sa il vedeti
http://good-times.webshots.com/photo/2026076810103395839HOAPwh

Mergi la inceput

Babyzapi eu il pupacesc intr-una pe Radu,chiar poate prea mult si de aia nu mai vrea atatia pupici. E de ajuns sa se uite la mine cu ochisorii mari si frumosi si imediat ma duc sa il pupacesc. Il iubesc atat de mult si imi si arat iubirea. Sunt de genul meu mai pupacioasa si lipicioasa. Dar poate o sa ma pupaceasca si el cand o sa mai creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

E weekend! Super! O sa fiu cu iubi acasa, iar luni vin socrii si nu o sa mai fiu singura cu Raphael. Dupa ce am avut experientele nasoale cu vomitatul si inecatul lui Raphael, am ramas cu sechele. Desi intamplarile nu au fost inainte sau imediat dupa masa, mereu stau cu un nod in gat atunci cand ii dau sa pape, mi-e groaza de ora mesei, controlez piureul sa nu aiba nici cea mai mica bucatica nepasata, devin paranoica atunci cand tuseste sau se mai ineaca cu saliva si de la atat stres...de o saptamana sunt data cu stomacul peste cap. In sfarsit vin socrii si nu am nicio asteptare de la ei de data asta, doar ma bucr ca am pe cineva langa mine atunci cand ii dau sa pape. Uffff!

Anes asa-mi face sufletul cand mi se spune ca procedez bine, ca sunt o mama buna. Si mai ales venind si din partea ta, e un adevarat compliment , i-am aratat si lui iubi ce mi-ai scris, asta pt ca mai are momente cand imi zice sa-l las sa planga ca-si revine el, dar eu stiu ca are nevoie de afectiune in momentele alea. Sau da sa bage pantofii nostri in gura si ii zic ca nu are voie, el tot insista, eu o tin pe-a mea...si pune botic si incepe sa planga (un plans de tristete, nu de crize) si ii spun : dar mami nu te cearta iubirea mea, iti explic doar ce e bine si ce nu...si gata plansul, gata cu pantoful...de multe ori chiar ma ia in brate .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput