*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*
Raspunsuri - Pagina 4
BraveGirl spune:
Bebecris
Stiu ca e greu, dar incearca sa nu mai plangi. Bine ca ai actionat la timp.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
bertha spune:
Bebecris, linisteste-te, poate fi vorba de www.reclamamascataatentie/Spasmul_hohotului_de_plans-a3580.html" target="_blank">spasmul hohotului de plans. Citeste putin despre asta, vezi daca se potriveste cu descrierea.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
bebecris spune:
asta a fost..m-am gandit si eu la asta...dar cred ca refuzam....atat de tare sa-l fi speriat cu pusul jos pe covor si cearta?
nu am tipat la el...poate l-am pus prea tare? doamneeeee....sunt atat de obosita ca nu mai gandesc normal...
nu exista scuza pentru asta!!!!! acum se lupta cu cereale cheerios le ia si le pune in capacul de la bibe....as iesi un pic cu el la aer...dar e prea frig...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
bebecris spune:
a fost prima oara cand a facut asa.....cred ca l-am speriat...fiind si f obosit....daa....ce idioata...!!!!!
ar trebui sa fac asta
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Bebecris, . Data viitoare stii. S-o fi speriat saracutul de reactia ta.
Noi radeam intr-o zi cu soatza de burta lui z. Si I ii tot spunea, `esti o grasa si-o burtoasa`, si-o pupaceam si ne hilizeam. Ce-a inteles ea din gesturile noastre, c-a inceput sa planga. Si gata, n-am mai ras de burta ei. Dulce si buna de pupacit si brrrrarait.
Oti, m-am uitat azi cu z la filmuletele cu hotomana mergatoare. La cel cu brrrrrrrr, cand era pe sub masa, a inceput si z sa faca brrrrrrrrrr. Si ce-mi place poza cu voi doi, asortati, frumosi. Tot vrui sa te-ntreb, aveti incalzire prin pardoseala?
Sorvint, ce fain ca vine buniiiiiiiiii!
Bebecris, cat e de frig? Nu e chiar asa frig, z a stat zilele astea afara cu tona. Ieri au fost 2, alaltaieri 0, acu vad ca sunt 3, z tot pe-afara cu daddy e. Ce facem la minus-minus atunci?
Ocean, am facut reteta ta de cioco. Nici eu n-am pus mult unt. Sa vedem ce iese.
Iza, chiar asa, dragii de ei, cum ii invatam noi, asa fac. Mi-l imaginez pe Rapha facand ca pestele. Si si pe tine. Z face foarte des, cand vede ceva nou, sau se mira, `oooooo ooooo ooooooo`, e asa de mortala. Cand am fost la Cj la sorela, s-a trezit de dimineata si-a vazut nu-sh ce jucarie, sor`mea a facut `oooooo`, si de-atunci z e cu `ooooo oooo ooooo`, se mira si intinde degetul.
Andy, cum a fost la exam?
Oliv, ce mai invarti?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
bebecris spune:
de fapt mi-e urat sa ies...printre blocuri e bezna si trec masini...iar in parc nu ma duc ca mi-e teama...azi am avzut ziua in amiaza mare cum un obsedat, pedofil ce naiba era se luase de o fetita...erau baietii de la bgs si ii asteptau pe cei de la politia comunitara...e pazit IOR-ul insa...pana la locul unde este amenajat un targ de craciun...am ceva de mers...si mi-e cam aiurea sa merg singura...
eu am iesit si dupa masa afaara...dar nu este nici odihnit si imbracatul ar fi un chin pt el...asa ca o lasam pe maine..cand e si tati acasa
eu sunt bolnava cu iesitul afara..las toata treaba si scot copilul afara...se joaca cuminte acum, iar eu descarc niste filmulete pe care vreau sa le pun pe youtube.
Povestea nasterii
bebecris spune:
filmuletele de care va ziceam
Povestea nasterii
bebecris spune:
asta este jucaria de la mosu'...simulatorul
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Bebecris imi imaginez si stiu pe pielea mea ce sperietura groaznica ai tras. Eu am mai spus ca al meu plange in hohote si nu mai respira secunde bune si am ajuns si la faze in care se invinetea la fatza. Si nici macar nu plange in halul asta dintr-un motiv serios...face asa cand ii iau ceva din mana. Obiectul luat nu i-l mai dau inapoi, dar il iau pe el in brate, strans lipit de mine si ii vorbesc cu multa dragoste in voce si asa se calmeaza. Tu speriata cum ai fost, l-ai speriat si pe el si mai mult si asta face sa se prelungeasca si mai mult acest hohot de plans.
Oceanborn dulce pe Thomas-papa-tot . Al meu e disperat dupa paine. Se duce la bucatarie si-mi arata cu degetul painea si incepe sa plescaie. E dulcic rau.
Anca jur ca si al meu e tooooata ziua cu "ooooo oooo" si isi si tuguiaza buzele. De cand eram in Franta a inceput sa faca asa si nu s-a mai oprit de atunci ...adica, face si pauze Deci, au ceva in comun dragalasii nostri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
bebecris spune:
aaaaa...groaznic...ideea este ca nu a mai facut asa..cred ca a fost o reactie la reactia mea...si impulsul de a-l certa si pune pe jos...
bine ca stiu si pe viitor nu o s amai fac!!!
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Bebecris imi imaginez si stiu pe pielea mea ce sperietura groaznica ai tras. Eu am mai spus ca al meu plange in hohote si nu mai respira secunde bune si am ajuns si la faze in care se invinetea la fatza. Si nici macar nu plange in halul asta dintr-un motiv serios...face asa cand ii iau ceva din mana. Obiectul luat nu i-l mai dau inapoi, dar il iau pe el in brate, strans lipit de mine si ii vorbesc cu multa dragoste in voce si asa se calmeaza. Tu speriata cum ai fost, l-ai speriat si pe el si mai mult si asta face sa se prelungeasca si mai mult acest hohot de plans. Oceanborn dulce pe Thomas-papa-tot . Al meu e disperat dupa paine. Se duce la bucatarie si-mi arata cu degetul painea si incepe sa plescaie. E dulcic rau. Anca jur ca si al meu e tooooata ziua cu "ooooo oooo" si isi si tuguiaza buzele. De cand eram in Franta a inceput sa faca asa si nu s-a mai oprit de atunci ...adica, face si pauze Deci, au ceva in comun dragalasii nostri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas RAPHAEL IUBITEL Cu mine la bucatarie |
Povestea nasterii