*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*
Raspunsuri - Pagina 3
lauramiron spune:
Intru pe fuga, fac de mancare si apoi ma pregatesc de iesit in oras diseara...
Otilia, e delicioasa Elisa, miniatura Anei Si arata tare bine. Pupam bucalata mica
Alra, zau ca pare mai grasuta Nicole, ma gandeam ca are in jur de 9500g. Poate pentru faptul ca e micuta, ma refer la inaltime. Ia mai adu-ne aminte cum arata cu niste poze
Inaltoaca mea are 81cm, iar PC e 49cm Oare e vreun cozonacel mai ianlt?? Stiu ca Sonia Diamishei era acum ceva timp pe la 80cm....dar nu ne-a mai spus cum a evoluat.
Rochia neagra din poza am luat-o de la Debenhams, la sfatul lui Carmendu care lauda la un moment dat acest magazin
Multumesc fetelor pentru complimente, dar serios ca exagerati.
Ecaterina nu zice mai nimik, inafara de "mama" si de ceva bodoganeli pe limba ei, nimik inteligibil!! Tot astept sa aud un cuvant mic, orice, dar sa aud ceva.....arata tot cu degetul, trage de noi si urla cand vrea ceva, dar nu spune, nu vrea.
Legat de somn, de cand am venit din spital, adica de vreo 10 zile doarme in patul mare din camera ei Inca n-a luat nici o tranta din pat, incerc s-o baricadez bine cu plapuma si perne, iar daca se va intampla, sigur nu se loveste ca patul e foarte jos. Daca nu adoarme la lapte, atunci ne asezam in pat si o mangai pe spate sau ii cant ceva si adoarme singura Credeti-ma ca pentru mine e o maaaare victorie, mai ales ca in brate nu se mai poate (imi este afectat urat un umar, fac masaj si gimnastica terapeutica). Si daca se trezeste noaptea, ma asez langa ea si adoarme fara s-o mai iau in brate Daca incerc s-o pun in patut, se trezeste in clipa urmatoare si arata cu degetul spre patul mare Deci patutul a ramas momentan pentru somnul de pranz cand o adoarme bona si nu comenteaza
cameliam spune:
86cm, 48PC, 10.4kg
Acuma... eu nu garantez ca dr a masurat-o bine, ca mie nu-mi da tot atat, imi da tot pe la 80-82, oricum o intorc.
Ideea e ca daca sta in picioare, vede pe masa, eu dupa reperul asta m-am tot luat in ultima vreme . N-am masurat cat are masa...
Edit: alt reper: la bluze ii trebuie marimea pt 18 luni, la pantaloni 23 luni ca in aia de 18 luni e cu gleznele pe-afara.
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Inaltoaca mea are 81cm, iar PC e 49cm Oare e vreun cozonacel mai ianlt?? Stiu ca Sonia Diamishei era acum ceva timp pe la 80cm....dar nu ne-a mai spus cum a evoluat. |
bebecris spune:
david la un an si o luna avea 81,5cm si 12 kg greutate...
david a inceput sa zica AM AM...LA HAM HAM....
i-am facut mazare cu ficatel de pui....mananca cu o poftaaaa...vb cu animalele din carte....cand vede o pisica la tv sau pe strada.....se bucura eniorm si face ceva de genul: IIIIIIII
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Miky-ea spune:
Isa, o mamica harnicuta si un Rapha zambitor!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
lauramiron spune:
Si a mea vede pe masa, si la fel ii cumpar haine pentru 18-24 luni, depinde de firma, si are 12.5kg
Citat: | ||
citat din mesajul lui cameliam 86cm, 48PC, 10.4kg Acuma... eu nu garantez ca dr a masurat-o bine, ca mie nu-mi da tot atat, imi da tot pe la 80-82, oricum o intorc. Ideea e ca daca sta in picioare, vede pe masa, eu dupa reperul asta m-am tot luat in ultima vreme . N-am masurat cat are masa... Edit: alt reper: la bluze ii trebuie marimea pt 18 luni, la pantaloni 23 luni ca in aia de 18 luni e cu gleznele pe-afara.
|
babyzapi spune:
Cami wow ce inalta e Alexandra.
Lauramiron lasa nu mai fi modesta ca arati supeer! Distractie placuta diseara
Al meu la caine face "him-him" si la vaca face "uuuuuuuu" si la peshte deschide repetat gura cu zgomot...asa cum i-am zis ca face pestele . La cangur da cu manutza de podea (imi arata ca sare canguru', sa zaca tzup-tzup nu stie), iar la leu face "oaaaaa" ca asa i-a explicat mami .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
monicus spune:
Bravo pentru cadourile gasite. Observ ca ai avut rabdare. Bravo. PAi... apropo de printesa ta, nu te asteptai sa fie curioasa? Lasa ca este bine sa fie asa... acum este perioada de explorare de la distanta. Acum trebuie sa avem si mai multaaaaa rabdare.... Si bravo pentru cuvinte. Sa o tina tot asa vrobareata de ea. Pupici.
Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Cris,!Felicitari pt evolutia lui Sofi! Nu prea reusesc sa intru...Alexia e bine,de cand merge e f curioasa sa vada tot,sa descopere.E o scumpa,are in repertoriu "mama,tata,pa-pa,haidieee(in loc de haide),da-da,tica-tica" Laura,esti ...arati f bine Bertha,felicitari pt vestile bune!Tineti-o tot asa! Anca,pai Zibe sta f bine ca dimensiuni...pozele sunt absolut superbe!Zibe e scumpa,are niste ochi rapitori,o sa cucereasca multe inimi. Am vazut ca multe mamici sunt ...spor la treaba...tb sa fac si eu curatenie... Mamica fericita a printesei Alexia Bianca http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Babyzapi, leul nostru face ueeeu, Thomas inca nu imita sunetul asta, se uita lung la mine si zambeste... ce i se pare de ras?
cainele ba ba ba.., tot ba ba e si bravo in timp ce aplauda, ce imi place e pisica mau, sec..
Si daca aseara am scris de el ca fuge cand aude de papa, acum e in scaunul de masa, roade un biscuite dupa ce a papat tooot! cand i-am aratat scaunul si i-am zis ca papam bun bun a venit langa mine...de obicei fuge si rade...am mai zis ca trb sa vin sa ma plang aici
mami de Thomas
bebecris spune:
eu am trecut prin cea mai grea zi din viata m ea....ma tot certam cu david ca nu vrea sa doarma chiar daca ii este somn...l-am luat de pe canapea ca se tot impingea si l-am pus pe jos certandu-l...a inceput sa planga...si nu nu mai avea glas...era vanat vant si nu mai avea aer...era moaaalee...iar eu nu stiam ce sa-i fac...il strigam, il miscam...intr-un final am iesit repede cu el din camera si am fugit labaie unde i-am dat cu apa rece pe fata....in drum sp[re baie il zgaltaiam si il strigam....si-a revenit imediat...e ok...vsel....iar eu plang de atunci ca o nebuna si tremur...ma tinea in brate cand plangeam in hohiote si ma imita cum plang....nu ma pot tine [pe picioare atat de tare m-am s[periat.....sunt cea meai cretina si idioata femeie...n-o sa mi-o iert cat oi trai!!!
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Ramo2007 spune:
Bebecris, Doamneee prin ce ai trecut!multi puiului si linisteste-te ca il agiti si pe el!