*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ocean, nu ti-am mai scris de cioco... atunci seara am balotat jumate amandoi, ca sa ramana pe ieri c-a venit sor`mea... daca nu, era gata de-atunci. Mai am ceva lapte praf ramas de la z, Nan, oare cum iese? C-am pus din celalalt, special pt asa ceva.
A, mersic pt blatul de tort. Eu nu adaugam pana acum apa, dar ultima data, am facut cu apa rece adaugata, si-a iesit. Cred ca asta era The Secret.

Oti, am inteles tot , la reteta, in afara de munca cu gelatina. Se dizolva in apa rece sau sirop de fructe/compot, si-apoi se fierbe? Nu prea am lucrat cu gelatina...

Carmendu, e tabla de aia de scris care se sterge? Cum aveam si noi cand eram mici? Eu de aia caut peste tot in magazine de jucarii, librarii, si nu gasesc. E un Diverta in oras, daca e de aia, il vizitez.

Eu am fost ieri la SPA. Cu fetele de pe forumul muresencelor, pe care le stiam in privat, dar acu ne-am dezbarat de haine si ne-am inalnit. A fost....! M-am rasfatat si cu un masaj, jacuzzi, sauna nu, ca nu pot respira . S-a deschis un centru Aqua care face concurenta tuturor din oras, 35 ron (Laura, tu esti aproape de Ms, apartine hotelului Prezident) intrarea la piscina, jacuzzi, sauna, apa sarata. Pe zi. Un altul, la Sangeorgiu, Apollo, (cine stie de el), e 25 pt 2 ore. 35 in weekend/ 2 ore. Pe la voi ce preturi sunt?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Suuuper Anca Bravo, meritai o zi de relaxare
Noi nu avem in oras un centru spa in adevaratul sens al cuvantului, dar am fost la Apollo la Sangeorgiu si ne-a placut, e frumos, mai ales vara.
Insa am prieteni care au fost la Aqua si tare l-au mai laudat, probabil ca vom ajunge si noi curand
Sa-ti fie de bine relaxarea

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Eu am fost ieri la SPA. Cu fetele de pe forumul muresencelor, pe care le stiam in privat, dar acu ne-am dezbarat de haine si ne-am inalnit. A fost....! M-am rasfatat si cu un masaj, jacuzzi, sauna nu, ca nu pot respira . S-a deschis un centru Aqua care face concurenta tuturor din oras, 35 ron (Laura, tu esti aproape de Ms, apartine hotelului Prezident) intrarea la piscina, jacuzzi, sauna, apa sarata. Pe zi. Un altul, la Sangeorgiu, Apollo, (cine stie de el), e 25 pt 2 ore. 35 in weekend/ 2 ore. Pe la voi ce preturi sunt?

============
Poarta-ma, mami!
===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Buna dimineata mamici dragute,

A trecut destul de mult timp de cand nu am mai scris pe aici. Nu am un motiv anume. Mereu sunt ocupata si am imresia ca nu duc nimic la capat.
Maruta noastra creste frumos si e o nebunica, e cam greu de stapanit, dar e draguta foc si e o rasfatata.Nici nu imi vine sa cred ca a trecut deja un an.

Vreau sa va urez La multi ani tuturor cozonaceilor.
si cate un pentru voi fetelor

Mami fericita de Narcis George (ap20.02.2000) fratior grijuliu de surioara Mara Ioana (18.11.2008)

http://community.webshots.com/album/569593045qaPJzi

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

fetlot care din voi vrea sa imi de parolola sa pot pune si eu catava poze noi cu motanii mei ca de le uitai

Mami fericita de Narcis George (ap20.02.2000) fratior grijuliu de surioara Mara Ioana (18.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Narcisa, ai pm!
Anca, cu placere! nu stiu daca ala e secretul , eu cred ca secretul e sa nu deschizi cupotorul numai dupa o jumatate de ora, la orice blat. aia e singura mea reteta in care trebuie apa..
ma bucur ca ti-a iesit cioco.si eu trebuie sa mai fac. de laptele praf pt copii, nu stiu, cand ma gandesc cate cutii am aruncat eu...faceam kilograme de cioco de casa din el.. poate stiu fetele..

Noi i-am luat o tabla de aia cu magnet pt craciun, dar cred ca i-o dau mai repede si de craciun ii luam altceva..daca zice Carmen ca il tine ocupat mai mult de 5 min, ii cumpar una si mai mare

mami de Thomas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Neata!
Narcisa, ai pm!
Anca, cu placere! nu stiu daca ala e secretul , eu cred ca secretul e sa nu deschizi cupotorul numai dupa o jumatate de ora, la orice blat. aia e singura mea reteta in care trebuie apa..
ma bucur ca ti-a iesit cioco.si eu trebuie sa mai fac. de laptele praf pt copii, nu stiu, cand ma gandesc cate cutii am aruncat eu...faceam kilograme de cioco de casa din el.. poate stiu fetele..

Noi i-am luat o tabla de aia cu magnet pt craciun, dar cred ca i-o dau mai repede si de craciun ii luam altceva..daca zice Carmen ca il tine ocupat mai mult de 5 min, ii cumpar una si mai mare

mami de Thomas

Multumim mult

am pus cateva poze asa in viteza ptr cine vrea sa ne vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sa-ti traiasca `motanii`, Narcisa! Tare papaciosi si albastrosi! Ce-mi place de micuta, cum s-a umplut ea toata de iaurt/piure ... dar ... cine e independenta si mananca singura?

============
Poarta-ma, mami!

===================

Mergi la inceput

Anca multumesc mult si iti urez si tie acelasi lucru ..... hmm si faza cu indepemdenta e relativa ca dupa cate un episod din asta intru la curatenie generala da fata nu are nici o treaba

vreau sa te intre tu o cunosti pe diana sau ai sling? ma intereseaza si pe mien

ce pofta mi-ati facut de cioco de casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, si eu voiam sa te intreb: tu mai folosesti pouch-ul? Mai sta Sara in el? Eu il mai am si as vrea sa il folosesc (nu am reusit deloc sa-l folosesc cand erau ei micuti, dar acum cred ca ar sta...). problema e ca nu mai am eu incredere in mine si nu stiu cum sa-l pun pentru varsta lor. Poate imi dai un sfat pe PM ca sa nu ocupam aici discutia.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Diana, multa sanatate si noroc!
Anca, eu am pus o cutie de cristale de gelatina peste apa care tocmai daduse in clocot. Se ia apa de pe foc si se mesteca 2 minute. Nu-s foite de gelatina care sa trebuiasca sa fie lasate in apa. Acum nu stiu ce gasesti tu pe la tine dar asa e supwer usor, crede-ma ca si pentru mine a fost prima data cand faceam ceva cu gelatina.
Cat despre SPA la cat mai multe iesiri reusite si de folos pentru oase/articulatii. Ia zi te simti ca noua?

Va spun eu cheia succesului fiecarei jucarii este sa i-a ia sora mai mare din cand in cand. Dupa aceea sa vedeti ce mult tine sa se joace cu ea.
Si m-am minunat ca a primit un ursulache de care s-a atasat, parca a stiut din prima clipa ca este cadoul ei. Si ieri i-am luat un Kitty si la fel bucurie mare, pe amandoua le smotoceste, le care cu ea prin casa. In rest e foarte incantata ca merge, exerseaza din greu ridicatul din fund si i-a si iesit de cateva ori, ia curbe, e in extaz de fiecare data cand ajunge la destinatia dorita fara sa cada.

Oooh Narcisa ce blonduta cu ochi albastri . Nu tu erai cu licenta, doctorat, examene? Sa fie de bine revenirea!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput