Puiuti de Randundunici 2008!! (342)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cu Tuchi a mai vorbit cineva? Ce-o face?...La sms nu raspunde.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Voiam sa vad daca mai e veselie pe craca..mai slab azi, dar poate vin vremuri mai bune..

Luny, Doamne ajuta sa nu mai ajungeti pe nicaieri!!!!

Ma duc la joaca cu baietii!!

aaa, Mimo, Matei a fost super incantat de "badutzu" , a ajutat la decorarea lui si e extrem de incantat de "uminitze". Stam si cate 10 minute si ne uitam la ele. Mai trage de beteala, de globuri, dar nu cat sa-l darame..Deci, curaj...

De azi avem in repertoriu si Saniuta fuge...

Valentina cu Matei si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Am avut serbare azi... Sper sa reintru si sa va pove, sa va arat cateva poze...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a adormit, cu 38,6 si frisoane, marmorateu mor de inima...
i-am dat 5 ml panadol si ii pun sosete cu otet..sper sa scada..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Offffffffff, Luny, incearca in ultima instanta si cu cearceaful ud, la noi a mers bine la febra.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hai sa va zic de medica noatra de familie pe care n-o mai suport delooooc.Sa nu credeti ca sunt eu nebuna,ba din contra,sunt f rabdatoare si diplomata,dar asa nu se mai poate.La inceputurile ei era asa draguta si saritoare,adik acum cativa ani buni si acum si-a luat-o in cap raaau..nu contest ca e competenta,dar nu mi se pare umana.
Pai sa vedeti:
-ea nu mai scrie nicio hartie cu pixul (reteta,trimitere etc) ci s-a modernizat tipa,trebuie sa umble numai cu laptopul,sa completeze fise la laptop si sa-ti dea printate..in conditiile in care abia se misca la laptop,pur si simplu adormi langa ea pana scrie o trimitere si mai are si un laptop jalnic..
-vine dupa o ora de cand incepe programul,abia intra,mai intai isi bea cafeaua,sta la taclale o juma de ora sau mai mult(nu exagerez) si abia cu chiu cu vai intra primul pacient care a stat la usa o ora sau mai mult.
-inauntru in loc sa fie la obiect,intra in discutii de cai verzi pe pereti si pana scrie,trece ora pana iese cel dinauntru.
Buuunn...de mult mi-am propus sa trec la alt medic...si azi m-am dus la ea,avand 4 retete cu medicamente sa-mi compenseze si mie ceva din ele,sa nu dau 250 lei cat costa toate..
Si stau si stau la usa,ea tot se fatzaia,o batranik vroia sa se duca de urgenta la spital si-i trebuia numai o trimitere si vaca,fiindca nu o pot numi altfel, o ignora complet si daca indrazneste cineva sa comenteze ti-o reteaza imediat "e vreo problema?Sunt si alti medici".
Si facea crize batranik si abia dupa o ora vine asistenta cu trimiterea ei, o pitzipoank ciudata care o luase la misto pe babutza intre timp..la plecare,batranik a strigat in gura mare ca e ultima oara cand mai vine.
Intre timp vine una cu tupeu ca ea are programare,ca e asteptata de dna dr si intra in fata.Vine apoi altul pe care chiar ea il invita ca omului nu-i trebuie decat o trimitere.Atentie,intra, iar batranik ce era prima pacienta tot la usa era atunci.
Si sta Stela 2 ore,timp in care faceam crize,de 3 ori as fi intrat si as fi iesit la alt cabinet,in timp ce Tea ma astepta acasa sa o scot afara si iese dr si zice:nu mai merge laptopul...i-am spus ca am venit pt o reteta,a facut ceva mutre si ca nu are ce sa faca daca laptopul nu mai merge...A uitat ca exista pix..unde scrie ca nu se mai completeaza retete/trimiteri cu pixul,ci doar tiparit?
Si m-am enervat cumplit si-mi era mai mila de un batranel care a venit pt reteta sotiei bolnave ca nu mai avea medicamente si l-a gonit ca nu are cum sa scrie reteta...
Si m-am dus la farmacie ca nu mai puteam astepta si mi-am luat cu 110 lei numai 2 retete si am lasat-o pe a 3 a fiindca nu aveam atatia bani...Bai nene,e normal asa ceva?Acum,judecati si voi.
Ca sa nu mai spun ca tot timpul am fost draguta cu ea-cu o bomboana,o cafea,dar ea astepta bani.Cand am mers cu lista de analize in primul trimestru de sarcina,jumate din ele mi-a spus ca nu se pot deconta si a facut ea un calcul fictiv si mi-a cerut 350 lei pt alea pe care i-a bagat in buzunar cu nerusinare,fara nicio chitanta,fara nik...Am inghitit fiindca atunci abia ma tineam pe picioare,cum era sa mai stau la cearta cu ea?Si-au facut ei laborator si te obliga sa faci analize la ei,dr nu vrea sa dea in alta parte trimiterea...numai ca in laboratorul lor eu nu prea am incredere,desi au obtinut de curand acreditare.
Altadata,am cerut analiza colesterolului la Geo si mi-a spus ca valorile acelea 2 ale colesterolului nu se deconteaza si treb sa-i platim ei 40 lei...pe fatza asa,mai.

Nu sunt f critica,inghit multe,dar de data asta am jurat ca nu mai calc la ea si ma duc oriunde...

Intrebare pt cunoscatoare: cum se intra in evidenta unui medic de familie la sanador sau alte clinici de-astea?.Se plateste consultatia, fiind privat?

Am vazut pozici multe,un bubu la gradi la serbare,o frumoasa Alex la serbare si restul.

Olga,Luny,sanatate puilor vostri.

Sanatate tuturor.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

luny nici nu am cuvinte! Ma rog pentru Matei!! Of,probabil ca imunitatea lui e putin varza acum,dupa toate cele..Sa nu fi fost cineva cu vreo viroza la bord;vreun vizitator-buncii,sora,stu si eu..incerc sa ajut DD sa-l ocroteasca pe Muff!! Noapte usoara sa aveti!

Nico abia astept pozicile!!

Hai ma,ce dulce e Matei al Valentinei!!Cate pot sa incapa intr-un sufletel asa de mic

Mami de Honey hai la raport! Parc-ai fi spiderman,asa apari si dispari

Stela nu mai tuna si fulgera ca face rau la corazon.Zi aci baiul,poate avem vreo idee,sa te ajutamConcentreazatepereindragosteala,Concentreazatepereindragosteala,Concentreazatepereindragosteala

Naty-stiu cu ce ma confrunt,e serios,la naiba,normal ca e serios,dar daca o dau in plans la fiecare minut..nu rezolv nimic.Buna dispozitie,e si ea un medicament-pentru mine.Nu-mi place sa bolesc si nici sa-mi plang de mila(prea tare) Crede-ma ca virgula caterinca de ieri,a facut cat 1000 de perfuzii cu venofer si alte minunatii primite aziSarutmana-din inima-pentru grija si suport! Hai nu certa doctorimea,m-au ajutat muult de tot!!
Pe partea cealalta..ce sa facem si noi?! Plozii cresc pe langa noi,noi suntem inca acasa,ne destrabalam cat mai avem timp
Of,ca Nico mai sunt cateva Nevoia de bine ne impinge si in situatii de-astea-cred ca e ingrozitor de greu,nici nu-mi pot imaginaO sa fie bine!

Simonettooo cum esti?! Vine Nicholas?!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Stela-am trimis mesajele la cateva secunde distanta Fug sa citesc patania!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Zoze, dar am lasat reindragosteala ca acum am altele..MOR DE SPATE la propriu..am niste crize de coloana....mama ei de treaba.Iar geo,normal,nu ma baga in seama ca nu-i place de mine asa.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Luny, la noi, sosetele cu otet au fost fix vax albina. Eu as merge pe baie cu apa calduta, dar dc el deja doarme...nu stiu, eventual dc se trez. Eu am o schema cam "tare" de scazut febra (dar febra de peste 39), de la dr Theei, n-am aplicat-o niciodata in totalitate, dar spun aici: 5 ml nurofen (la 8 ore); dc nu scade in 2 ore sub 39 , un supozitor cu paracetamol (la 6 ore); dc in alte 2-3 ore, febra ramane mare, 5pic/algocalmin...Imi pare rau sa aud de voi...

Ma duc la dus (desi n-ar crede nimeni, sunt si eu cam asudata) si poate revin...

Mergi la inceput