Puiuti de Randundunici 2008!! (342)
Raspunsuri - Pagina 8
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_papatot Hello dragutelor! Pupici lipiciosi de la Honey Bee! |
hey! iote cine a venit pe aici!!! hai cu pozele!!!
simonette, nastere usoara
. scot o prafuita sa o chinui putin: 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ursuleata spune:
Olgutz
si sa se faca repede bine!
Bitza, multumim pt urari, o sa ma gandesc la tine cand pap.
Vali, e un dulce Matei si bradul e imens
.
Nu fata, Ariel, seamana cu un cantaret sau actor. Iti zic eu cand ma prind.
Bubulina, ce mai faci bun?
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
luny spune:
ce ma fac, are 39,4???

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ce ma fac, are 39,4??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Baga un novocalmin si asteapta un pic, sau cheama salvarea
Vlad
Mami de ursulet
bebe
luny spune:
e bine vad, 37,8..a mancat in cada un castronel mic de peste cu sos alb si un iaurt cu fructe mic..
l-am sunat pe Stanciu, a zis sa controlez febra peste noapte si maine la 9,30-10 ne vede..
sunt ai mei aici deocamdata...
eu sunt destul de kkta pe mine, recunosc, parca mi-a dat cineva o bata in moalele capului
fac noapte alba langa el!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Aoleu,Luny,imi pare rau.Sanatate Mufarinului.
Si,CINE IMI RECOMANDA UN MEDIC DE FAMILIE CIVILIZAT,UMAN SI CARE VREA SA AJUTE PACIENTUL????Plsssss....Pana nu imi bag picioarele de tot in tot.

mami de TEA (1.04.08)
bubu05 spune:
Aoleu, Luny...sper sa nu fie nimic!!! va tin pumnii!!!!!!!!!!!
Ursu, nu fac nimic, ieri am facut bunatati
, azi am dormit cu baietii si ne-am trezit la 5 jumate ![]()
Mimo, ce scump Dudelu! Vladutu meu facea la fel, il invatase soacra-mea si batea cu begetelul obrazul si zicea "shio" de la "rusine" ![]()
Vali, ce brad mumooooos! si Matei un dulcic cu poeziile si cantecelele 
Papacioaso, pai parca ne-ai mai zis asta acu cateva saptamani
mai zi si altceva, ca stiu ca ne urmaresti 
Steluta, ce ai patit?
Naty, dar de ce nu ne mai pove nimic??? 
natynic spune:
Bubu, pt ca nu am ce si nu am timp. Vorba Stelei, voi va destrabalati si altii se enerveaza...sau asuda...
Am pomenit-o de o mie de ori pe Nico de ieri de cand mi-e sotul plecat in Spania. Asta dupa ce ma tot plangeam ca nu ma ajuta...Ei, cand ma gandesc ca ea e singura atata vreme cu 2...
Luny, dupa cum ti-am zis si pe mess, sunt pe aici la orice ora daca vrei sa vorbim, sunt singura cu gargarita, nu deranjezi
Poate nu e nevoie chiar de noapte alba dar din experienta proprie, daca il culci cu febra, schimba ciorapii cu otet la greu, mult, de multe ori. Evita daca poti novocalminul, eventual mai bagi un diclogesic. Sanatate!!!
Pe Zoze
as certa-o RAU ca ia in ras niste chestii (analizele) care nu-s DELOC de ras; si asemeni pe Liana si Gecko ca nu o zguduie nitel mai tare dar probabil ca buna dispozitie e prea mare si eu prea serioasa si sigur tot eu stric daca dau sfaturi...
Astept si de la Olgutza stiri despre So-i...
In rest...ginecoloaga mea inca odata a salvat viata unei gravide pe care la timp mi-a trimis-o sa o evaluez cardiologic; avea preeclampsie si, in plus, o malformatie cardiaca din nastere pe care o ecografie anterioara nu i-o vazuse deloc
(desi avea 2 sarcini pierdute deja din cauza hipertensiunii) si i-am gasit-o eu. Am trimis-o inapoi, au operat-o de urgenta (deja facea HELLP, ca mine). Copilul e bine, din fericire avea 35 de saptamani deja insa din pacate ea a facut tulburari mari de coagulare si a trebuit scos uterul
Si am scris asta pt ca intamplator am dat pe alt forum de niste comentarii despre aceasta doctorita de aur de toata jena, cu un limbaj care din fericire pe DC nu exista. Si iar mi-am amintit de medicii, aia putini, care NU MERITA ura pacientilor, a colegilor, a societatii pt ca efectiv FAC CEVA si nu o data...
Stela, din pacate nu te pot ajuta...Cauti o rara avis...Dar zi despre ce e vorba, poate s-o rezolva...
Noi am trece maine prin IOR, sa vedem si cum e afara...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!