Puiuti de Randundunici 2008!! (342)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sanatate bolnaviorilor, Sofiuca si Mateiuc! (Incercati miere cu propolis! La noi functioneaza deocamtata.)

Zoze, sanatate si tie! Si Stelei!

http://family.webshots.com/photo/2243864340103379982yLYALp

POzele promise, la sfarsit o bucata de poezie, ca tocami ce sa zbatea Matei, A a intarziat...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

valeuuuuu!!!!!!!!!!! M-ati trecut de burtoasa la panou...nu mai am nici o scapare.

Kya, vedese treaba ca "you are next in line". Cand vine marinarul??????

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

marinaru' vine in ianuarie dar Victoras e planificat nitel mai incolo

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Sanatate bolnaviorilor, Sofiuca si Mateiuc! (Incercati miere cu propolis! La noi functioneaza deocamtata.)

Zoze, sanatate si tie! Si Stelei!

http://family.webshots.com/photo/2243864340103379982yLYALp

POzele promise, la sfarsit o bucata de poezie, ca tocami ce sa zbatea Matei, A a intarziat...

Dragul de el Cum e ? S-a acomodat, s-a integrat? Cum vorbeste germana, a prins deja? O Doamne, puiul scump

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor
Stela, daca aia nu deconteaza cu casa ta de asigurari sau daca nu ai asigurare privata la ei, platesti.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stela, imi pare tare rau ! Asta cu laptopul cred ca e o moda sau cine stie ca si medicul la care suntem noi are ! De ajutat nu pot sa te ajut, imi pare rau, ca nu mai ia pe nimeni..pe de alta parte nici nu e ala cel mai cel....baga consultatii la telefon la greu, vine acasa numai daca considera el si numai pt copil dar pt noi nu, hartoage nu, retete mai rar...kk mak ! La particular nu se deconteaza nimic, absolut nimic...particularii n-au legatura cu casa de asigurari!
Naty, lasa seriozitatea daca poti ca n-aduce mare branza! Desi singura asa cum esti, mai greu
Luny, ma gandesc la voi si sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav,Maine sa veniti de la Stanciu cu vesti bune si sa aveti o noapte linistita

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, el s-a simtit tare bine. Si a spus frumos poezia, dar asta micu... o fi fost gelos! Adevarul este ca era asa aglomerat! Au facu serbarea 3 clase, ca s-au cuplat. Si erau o gramada de invitati! A rezistat eroic piciul, dar na, a clacat cand trebuia sa taca!! Stefan se simte bine la scoala, germana... ca dupa 2 luni si jumatate de la debut... mai are ceva pana departe! Insa conteaza ca face progrese. Asta e important, nu? Si ca ii place! Si ca nu comenteaza la temele suplimentare de acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

na seara dragele mele!!!!

am intrat si eu o tzara sa vaz ce faceti si sa va dau raportul

noi azi am fost prin Dragonul Rosu dupa cadouri...maine suntem invitati, de fapt buburuza, la zilele de nastere a doua fetite, una este cealalta finutza a nasilor nostri, si implineste doi anisori, iar cea de-a doua, o vecinica din blocul de vis-a vis care implineste un anisor.....sa vedem cum ajungem ca Antonia doarme exact atunci......si am mai cumparat si pentru Antonia cate ceva pentru Craciun, dar mai facem un drum pana acolo ca inchisesera magazinele si nu am luat de fapt pentru ce plecasem:ori un calutz balansoar,ori un tobogan de plastic(pe asta il plateste bunicii)

Luny imi pare rau, mi-a inghetat inima cand am citit, fii cu ochii pe el in noaptea asta!!!!!tin pumnii sa scada repede febra

Ariel am vazut si eu serbarea de la gradi.....super...si pe tati pe genunchii mosului....hahahaha.....si orhideea aia superbaaaaaa!!!

Vali am vazut pozele....... ce scump este Matei, oricum eu mereu ma gandesc la el si la ce zici tu ca vorbeste!!!!!

acum na ce sa zic, nu pot sa ma plang ca si Antonia vorbeste multe si toata ziua, numai ca noi suntem de vina ca nu intelegm ce zice copilul....azi cat am fost plecati le explica mamei si bunicii mele ce treaba am facut eu ieri ...le arata galeata si bombanea si ele o intrebau:si ce-a mai facut mami??? si ea raspundea pe limba ei, au ras de-au lesinat

cuscra l-am vazut pe gineri-miu cum doarme si cum se uita la Mikey...ai grija de sanatatea ta......ai citit pe mess ce ti-am scris pentru bunelul?

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Off, pai bine mai Luny eu intru sa vad daca e Sof mai bine, si citesc ca bietul Mufy iar are febra?

Va pupacesc pe toate! Imi pare rau ca am pierdut party-ul de aseara

Poate ajung si eu duminica in Ior, mai ales ca poate o vad si pe Giani! Valen () iti dau un telefon daca apar.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
mai scriu si eu putin, ca tare mi-e dor... am mai citit pe ici pe colo, am vazut ca s-au itzit randunici ratacite. N-am reusit sa vad nici o poza din webshots, ca pana acum n-am reusit sa accesez siteul deloc, cu nici un browser. Drept urmare m-am invrednicit sa fac un www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9fcc62d0781fa393508c6b&skin_id=601" target="_blank">film ca era sa vina mama la Bucuresti cu facaletul in cocoasa mea daca nu ii aratam nepotii

Dana-indiana, long time no see!! Am intuit ca nu esti chiar in cea mai fericita perioada a vietii. Iti doresc sa te ridici ca pasarea Phoenix

Butucica bine ai revenit!

Olgusa, da cu imunizante la Sofi, nu va lasati!

Zoze, nu inteleg daca situatia ta e de ras sau de plans :) vorbesti de lesinuri, de vizite la spital sanatate maxima!

Bubulina, Vladut s-a sensibilizat asa cu tusea de cand l-ai dat atunci prima data la gradi si a racit tare?? sa ii treaca odata!

Gecko fataaaa inca 2 ochi luceste?? ce frumos, ce frumooos! sa ai o sarcina usoara si dospeala pana la termen si livrare ca la carte si copilarie usoara si adolescenti ascultatori si nurori (sau nora si nor) supuse cu zestre zdravana!

Monix, maine toata familia mea va manca numai pescarie, ca ne trimite mama pachet. saraca a strigat adunarea in toate colturile Deltei sa trimita bunatati la copiii ei . Deci maine -icre pe paine de casa si chiftele de stiuca si poimaine salau sarat mai binisor si cartofi fierti cu o tona de mujdei. dupa care bericica . Racii n-au mai ajuns, ca raci fiind au dat inapoi (tanti care trebuia sa ii aduca a ajuns subit la spital in stare critica)
Oailei, sa ma ierte gravidutele!
tare Dudut cu obrazul

Luny, am citit prin ce ati trecut la spital si am plans. Doamne ajuta sa se faca bine odata! tu si omu-to mai aveti carcaiasi?
La noi sosetele cu otet au funcionat bine, au scazut febra cu 1 grad.

Zoze, la voi burghiul, la noi petarde ... sare Ana de numa :(

Stela, citii ca v-ati re-indragostit. M-am topit toata! ce frumos...
Imi pare rau de problemele cu spatele. Nu te pot sfatui de medic de fam.
pentru ca nu ma poci abtine sa nu zic, la dureri de coloana dau foarte bine www.inversiontables.com/inversion-tables/inversion-tables/teeterep550sportinversiontable.cfm" target="_blank">"inversion table"

Uau, si Lyvy a aparut

Papacioasa cred ca si-a instalat soft de dat binete pe forum cand si cand, ca altfel nu imi explic de ce face doar ping, in loc de ping-pong.

Bitza
Kya citisem la un mom dat ca aveai ceva problema la o masea? sper ca esti bine

Alice, tu intrebai de remedii la nas uscat? pai daca nu accepta nici picaturi cu apa sarata, nici aerosoli, nu ma pricep ce sa zic, imi pare rau. Eu chiar nu stiu multe naturisme, doar cateva de care ma tin cu dintii :)

Chiar, sasa a inceput brusc sa tuseasca duminica seara, da rau! de m-am speriat, n-a tusit niciodata asa. si stranutaaaa.. am sarit pe aerosoli si sirop de tuse, ca tot pusesem eu suc de gutuie la conge. Dupa 2-3 sedinte a rupt tusea, acum nu mai are aproape nimic(sper), doar niste muci se aud in gat. Pediatra a zis ca plamanii sunt curati.
Si tot ma intrebam eu ce o avea de s-a sensibilizat asa, si cand ma uit in gura lui, i-au puscat 3 masele deodata! Asta zic si eu isprava. (dar tot m-as duce departe intr-o calatorie doar-doar ma voi intalni cu zana maseluta, sa ii dau vo doo de sa-i boare dintii! putea si ea sa ne dea cate o singura masea odata, si fata behaieli)

Ana e bine, e o dulceeee -are cu 200 grame mai putin decat avea sasa la 6 luni . Adica 6.800 kg la 3 luni.

Mi-a placut mult atmosfera pasareasca de ieri :)) si cum va imparteati voi obiecte deochiate

Eu am facut la shopping in ultimul timp, de nu imi mai trebuie. Ne adunam de Craciun ca in fiecare an acasa la Unchiu si ne bucuram si ne impartim cadouri.

mi s-a golit mintea, nu mai stiu ce vroiam sa zic.
revin daca ceva :)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hai ma,chiar nimeni nu vrea sa divulge numele doctorului cel bun?Mai astept,poate s-o incumeta careva..

Cu Tezaurul cu povesti credeti ca am avut vreun succes??
No,Tea vrea doar sa dea pagina cu pagina,inainte si inapoi,se mai uita si pe poze,abia daca apuc sa citesc o fraza ca ea da pagina...
Si ce frumos m-am asezat eu cu tea pe canapea sa citim Scufita rosie..si-mi inchipuiam ca va sta cuminte si va asculta de la cap la coada povestea...Cum sa imblanzesc smucita?

Luny,sanatate muuulta...chiar am spus in gand o rugaciune pt Matei..la fel si pt. Sofia.Doamne ajuta sa aveti o noapte linistita..

VA VINE SA CREDETI CA TEA SE INVARTE DE APROAPE 2 ORE??Iar eu nu pot sa ma duc sa ma spal fiindca s-ar auzi zgomot de la dus si nu ar mai adormi ever??

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput