Puiuti de Randundunici 2008!! (342)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aloeu cat ati mai putut scrie!
Eu m-am apucat de curatenie,mai bine zis am dat ordine.Am avut pe cineva care mi-a facut casa luna,sper numai sa pastram asa...
Vazui pozele cu Matei cel studios si karatist,cu frumusica de Alex la serbare,Stefan cu super cravata Batman...si cam atat tin minte!
Sanatate multa Mufarinului si Sofiei!
Cuscra,schimba rapid dr aia.Eu stiu ca tb doar sa ii ceri fisa medicala,iar ea trebuie sa ti-o dea si te duci frumos cu fisa sa te inscri la alt dr.Sanatate si tie
Zoze,si maine tb sa fi intepata???offf---sanatate
Naty,bine ca ai mai aparut ca ma gandeam ca esti supi pe noi
Butucico,multi.Ia vezi sa ma suni daca vi pe aici,ca sa vezi ce frumos am impodobit casuta-desi,inca nu e gata,mai am in plan cate ceva
MamiP,ce face HONEY????
Simonetta,NASTERE USOARA!!!!!!
Simo-Mimo,mi-a facut o pofta cu spanacul ala...vaaaaaiii

Nu mai poci de somn

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, daca are poze cartea incepi prin a-i descrie putin pozele. Si in timp va capata si rabdare...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Sovi,m-am spart de ras de Sashone...Anushk e o dulceata.Iar tieSi crezi ca eu sunt buna de echilibristica,bre?Trebuie sa fac terapie,dar sa vedem cand!Pana atunci,pastiloaie.
Cuscra,pupici...dai ordine,aaa?Si,sa gasesc eu alt dr ca fisa sa o cer, nu ma mai duc.
Ehee,Nico,eu tot incerc sa descriu imaginile,ma pitigaiez,fac ca toate cele,dar ea,hatz da pagina...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nico-ce atmosfera detasata!! Sunteti frumosi cu totii,iar tu esti minunata!! Nu ma mir ca te iubesc atat,baietii tai!!

Ralu-pierdusi distractie aleasa!!Data viitoare te anunt!! Dau si-o tuica fiarta!!

Mimo-daca nu esti cuminte,te trec pe lista-la betisoare

Apropo de reindragosteala si optimim,pohta de viata loz,cand mi-e rau,asa paradita cum sunt si fara chef,preiau initiativa si ma folosesc de palpabil..Pana la urma-pofta vine mancand si dupa,sunt ca un ghiocel ! Nici nu pot sa-mi imaginez comentariile ce vor urma!Muahahahaha!! Io asa fac-nu tre sa va chinuiti si voi ca mine!Uitasem-luati si-o gura de vinisor rosu,trageti pe nas...sau ce vreti voi..asa ca un impuls

Stela mi se pare ca medicul tau e o mare scarba-la naiba! Eu mi-as lua hartiutele si m-as muta! Sanatate iti doresc!

Irina! Iarta-ma!! Am citit,cum sa nu,numai ca am uitat sa raspundIarta-ma! Nu prea am ce sa fac,pt.ca la el deja e aiurea situatia,plus ca acum i s-a aprobat dosarul pt.medicamentul minune..Sa vedem ce-o iesi din toate..off

Sovi-munte de energie,optimism si iubire-te apasat!!

Simo!Vad ca ti-ai bagat mintile-n cap!..sau ti-au fost bagate! Bine ca ai avut om de nadejde si ati rezolvat treburile!

liana,aliiiceee,ursu,ariel,kitzy-e scuzata ca e la paranghelie deja,cami-pasaricilor-pe unde umblati?! Hmm..miroase ciudat

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am o stareeee !

Sof e...nici nu stiu sa spun cum e. Astazi de dimineata a facut 38,3 , la fix 4 ore de la Efferalganul meu, i-a dat soacra-mea Nurofen, a scazut, a dormit, nu a mai facut pana acum febra, cel mai mult a avut 37,3. A fost vesela, vorbareata, ca si cum nimic nu ar fi in neregula. Mananca...Pana mea!

La 17:30 am fost la pediatra, nu la cea de familie, la "pomul laudat" ( care, e drept, a fost ok si cu tratamente bune intotdeauna pana acum - cea cu fenobarbitalul, de care va povesteam la penultima viroza ). Ajungem acolo, un bebe inauntru, alt bebe astepta. In cinci minute apar trei copilasi maricei, toti trei letargici, tusitori, vai de ei. Il las pe Radul inauntru, eu ies afara cu Sof si stam, si stam , se face 6:10, intru inapoi in sala de asteptare. Iesisera amandoi picii, doctorita bagase o fetita peste programari, si cand iese sa intrebe cine trebuie sa intre, ma ridic si eu si un tatic. Ca el are programare la 17:30. Da, si noi la fel. In plus, eram deja acolo, atunci cand au venit ei. Bai, cat de rau m-am putut simti ca am avut dialogul ala

Mi s-a facut greata de mine, greata de viata, de toate cacaturile astea care ma fac sa fiu rea si egoista...tatal acela era cu fetita intr-o stare evident proasta . Ori Sophie striga, vroia la elefant, sus-jos, era absolut ok. Candva l-as fi lasat fara probleme sa intru, acum m-am rastit, m-am enervat, pe urma am vrut sa ma iert si n-am putut, etc.

Cert este ca inauntru am fost parca pe alta lume Sophie nu are nimic la plamani, nimic in gat, ganglionii la locul lor, splina, ficat, abdomen normale. Inceput de viroza, posibil sa apara mucii. Pana atunci, tratam febra cu antitermice. Si la orice modificare, orice simptom nou, sa o sun.

Maine ma apuc sa sun pe la policlinicile private, sa vad care recolteaza la pici. Sa ma duc luni cu ea. Impotriva sfatului doctoritei, care crede ca ma ambalez aiurea pentru o viroza si o traumatizez inutil...dar nu mai suport sentimentul asta de vinovatie ca nu fac tot ce pot sa o fac bine .

Luny, du-te maine la Stanciu! Pana atunci...noapte linistita sa aveti!

Atat pot acum, maine poate oi avea o parere mai buna despre mine si un alt gust in gura

Va multumesc tuturor pentru pumnii stransi, ma asez si eu in formatie pentru Matei si Luny.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va vad!
update: e cu mama in pat, e caldut, la mau avea 37,5 dar nu pe piele, prin body..o avea 38..la 2 ar trebui sa-l scol sa-i dau nurofen ceea ce inseamna tambalau..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Off,Olgutzmulta putere si nu ar trebui sa te invinovatesti de nik fiindca e absolut normal sa ne simtim rau cand vedem ca puiul sufera, chiar si pt un muc.
Sanatate multa multa,sa te linistesti.

Sanatate multa si Mateiului.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Olgutza, te inteleg perfect..parca tot fac si nu fac bine/suficient si evident Mufarinul nu e ok..

Mergi la inceput

39,6!!! i-am pus novocalmin..ce merge mai tarziu, paracetamol, diclogesic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olga,ti-am scris si pe mess,dar nu-s sigura daca aia-i adresaSanatate Sofiei dragi!! Mai,daca simti ca tre sa-i faci si hlg-ul,fa-l,dar cred ca e viral..Circula numai mutanti si-din pacate-ne ataca puii

luny

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput