Puiuti de Randundunici 2008!! (342)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Of, Luny, sanatate! Sa treaca repede! cred ca merge ceva ce nu i-ai dat inainte. O noapte linistita, cat se poate de linistita in conditiile astea!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
Luny, daca temp e tot peste 39, eu as incerca diclogesicul, paracetamolul mi-a fost indicat pentru febra in jur de 38...Sosetele cu otet au mers bine la Sophie, poti incerca. Alte idei nu prea imi mai vin. Algocalmin picaturi nu cred ca merg, ca i-ai dat Novocalminul. Hai sa vedem ce se intampla!
Zoze, te-am adaugat, era buna adresa.
Fetelor, 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
ariel_7000 spune:
olgule, eu ce sa mai zic? ca sunt mama virozelor...azi am avut iar 39.3, nici nu am mai scris pe forum, caci...ce sens mai avea? ... dr a zis ca cel mai probabil mi se trage de la "iesirea in societate" de aseara, ca sa nu mai trec peste cuvantul ei si macar 2 sapt sa stau departe de locuri aglomerate...sa mananc, sa dorm, sa ma relaxez...eheeee! ce vis e si asta? ca aveam 39 febra si ma ocupam de clienti...la naiba! asta e faza la care simt ca am nevoie de cineva sa ma ajute...caci clientii nu stiu ca eu sunt bolnava, ca am pneumonie, ca am dormit doar 2 ore pe noapte timp de nopti intregi cand au fost puii bolnavi, ca nu am avut efectiv timp sa-mi permit luxul de a zace la pat, caci trebuia mai intai sa am grija de pui...
si asta e...ma intreb si ma intreb unde gresesc, ce sa fac eu in primul rand sa ma imunizez, ce sa le fac lor??? fosta dr-a o tot dadea cu bromhovaxomul, insa m-am tot interesat de el si e o mare porcarie, homeopatul si noua dr-a au subliniat asta, dr-a de la babes la fel...acum eu ma cert cu mama ca nu vreau sa le dau la pici...si ...logic, iar pic eu de vinovata...si hai ca ma apuca nervii! mai bine ma fac ca nu vad raceala asta, ca nu exista, ca poate asa se satura si ea si se duce naibii!
si asa am avut un nod in gat toata ziua cand am auzit-o pe alex stranutand, caci are fix 4 zile de cand e sanatoasa iar! si aseara, la serbare, tusea o fetita de rupea! iar ma apuca!!! de ce nu i-or tine frate parintii acasa???? sincer, cand am vazut-o, am vrut sa o iau pe alex si sa plec acasa, dar m-a domolit marcel...ca cica nu putem sta in globul de sticla. ok! dar cand femeia aia a zis clar sa evitam ORICE contact cu cineva bolnav macar 1 luna, caci dupa virusul sincitial organismul e la pamant....uffff.
eu acum caut alte stimulatoare de imunitate, caci e clar, bietul septilin si bietele imunostim si influcid, sunt depasite...
o sa incerc imunice si vreau sa iau din uk, pt mine imunace...mama ma-siiii!!! ca abia a inceput sezonul virozelor! pai in febr. cand apare sezoniera o sa fiu varza murata!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:
Olgu, i-am pus sosete vreo 2 ore cand a adormit..se pare ca nu au afect..
acum s-a trezit si vorbeste si citeste cu mama..mai stau 10 min si-i iau iar temperatura
nico
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Stela....eu zic asa......pune cartzuloiul ala in biblioteca ca nu-i de Tea.....putin mai incolo nu acum......momentan te duci matalutza frumusel la Selgors si ii cumperi Scufitza rosie si ce poveste vrei tu in formatul unor carticele micute care au text foarte mic..adica in cateva randuri pe 5 pagini se intindea toata povestea.....ei sunt mici si nu au rabdare(unii dintre )
......asa ii citesti povestea copilului exact in timpul cat are ea rabdare ....maxim 3 minute
...

......si cu timpul maresti doza
....hai ca la ora asta nici eu nu mai stiu ce vorbesc.......
.....si lasa fata in pace ca asa este ea energica, da????
ia-o usurelu*!!!!
pupici si noapte buna

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihutza11 spune:
am vazut si serbarea Aricelilor!
si pui de Vali.. mama ati facut deja pomul.. noi ieri ne-am luat neste globuri si alte minunatii.. mai tre sa luam pomul..
ma minunez inca o data de Mateiul tau cantaret, bravo!.. se vede ce bine prinde gradi..
am vazut si Blondul carliontat!
tare jurnalul ala ![]()
Blanka vacanta placuta! ce frumos!!
Mimo ce tare Vladutu cu obrazul!
hai Simonette cu bb Nicholas!
Naty, Stela 
Luny, Olgu sanatate la puiutzi!
am vazut si serbarea vieneza! f frumos!
Sovi ce frumooooosss!!!
o dulceata Anuska (am si uitat cum e cu bebe mic) si Sashone ce haios e ba cu punga ba cu halatul ala
.. dar plansa aia ce reprezinta?
ca de acum se trezeste si mancarea nu e gata!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
cica a scazut..are 39, dupa 45 min de novo..

si e in mare forma, alearga in cracii goi, joaca fotbal p-aici..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
luny,olga, multa sanatate puiutilor si sper ca maine sa auzim de bine
si multi multi 
am vazut filmuletul cu anuska si sasha...doamne ce dulci sunt
am vazut poze cu cu mateias si pomul de craciun,cu sufletelul blond dormind si uitandu-se la mikey...cat si pozele de anul trecut,ce repede trece timpul
...am vazut cei 4 vienezi...baietii cei mici a lu' mama sunt niste dragalasi...sper sa nu fi uitat pe cineva...
mstela imi pare rau pt doamna doctoreasa...bafta la gasit alta mai buna
blankar sarbatori fericite si tie si sa aveti o vacanta frumoasa
pentru simonettaaaaaa
mami papacios doar atat?????ce face honey????
si mie mi-au facut neste draci neste duamne de la banca bcr...marti am constatat ca al meu randunoi mi-a pierdut cardul,nu stie daca l-a uitat in bancomat sau l-a pierdut,asta s-a intamplat duminica in ziua cu votarea
..am fost marti la banca si mi-au zis sa vin azi ca ajung cardurile de la bancomatul de unde se presupune ca l-a uitat..nu au ajuns si m-au amanat pt saptamana aviatoare..bun zic asta este,nu-i nimeni de vina dar as vrea sa scot banii...hmm duamna de la chiseu s-a ofensat"parca ma intreba din priviri :acuuuummmm"..am stat la coada,am asteptat ,eram cu andru si al meu randunoi,andru deja se plictisise,catalin nu avea rabdare ca era andru agitat,i-am gonit afara si am stat in continuare sa astept...si la un moment dat vine o tanti reprezentat avon si palavragesc si discuta depsre termenele de fabricatie si expirare al unei creme....si se mai co..ieste putin si intr-un final imi cere intr-un sictir buletinul,imi pune cateva intrebari ,tasteaza si tasteaza si tasteaza si mai merge la o colega la birou si mai nu stiu ce face si intr-un final imi zice sa merg la casa 1 si apoi imi zice ca dupa card sa vin joi sau vineri nu mai devreme...nu i-am zis nimic ca toate acele duamne o cunosc pe soacra mea si am zis sa nu fiu nesimtita dar i-as fi zis vreo 2...de parca nu de asta e pusa dupa tejghea,sa serveasca clientii...off si inca o data am regretat ca m-am nascut si traiesc in romania...si inca o data imi vine sa-i injur pe cei de la cez vanzare...ca din cauza lor am stricat centrala,ieri si azi am stat in frig ,noroc cu un calorifer electric care face caldura in camera lui andru ..am chemat un nene reparator de centrale,a facut o parte ..merge apa calda dar nu merge caldura
..l-am sunat sa vina din nou sa vada ce si cum,atunci cand a reparat-o nu am putut-o proba ca nu aveam lumina...si cand l-am sunat a zis ca nu poate veni ca e intr-o sedinta si de abia maine dupa amiaza o sa ajunga...asa e cand te vezi cu banu' in buzunar...fir-ar mama ei de treaba...si as avea multe de spus dar nu mai spun..ii multumesc lu' DD ca suntem sanatosi ca tare-i geru cand vad puiutzii bolnavi...restul s-or rezolva ele cumva...
acu' va las merg la nani ca maine tre' sa merg la tara ,ii face soacra mea pomana lu' mamaie de 3 si 6 saptamani si tre' sa merg s ao ajut...
apropo..pe andru il las la mami..ai vostrii puiutzi mananca cu bunicii sau cu altcineva? andru meu nu vrea sa manance mancare gatita cu nimeni altcineva decat cu mine...bea laptic,bea apa,suculet,mananca din manuta lui dar cu lingura nu mananca cu nimeni altcineva....gata am fugit ca deja este tarziu..maine ma trezesc la 6...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
lianam spune:
olgut
te inteleg perfect .... de aproape 3 sapt suntem in situatia asta, plus....altele de care tragem de luni de zile...referitor la analize fa asa cum simti tu, indiferent ce spun ceilalti...instinctul tau poate fi de multe ori cel mai bun
...
-am sofi mica si ochioasa ![]()
-am si mufarin mic sa-si revina odata din bolesnite...
nu mai spun, nu mai zic ca nu-s buna de nimic
... prietenele odihnite si fara griji stie despre ce e vorba ![]()
am vazut poze cu vladut si mosu si l-am auzit ce frumos a recitat , am vazut-o si pe alexuta frumoasa raaaau
la serbare (aricel , ce dorinta si-a exprimat marcel la mosu-n poala?
)... am vazut si fumuselul "austriac" la serbare
...
zozelici ti-a crescut hemoglobina de la dezmat, ha? mai aranjam 2-3 ture, sa ajungi si tu in limite normale
...desi...pfuuu, ai dreptate: cam miroase
... alicel ai treaba
?
uffff, ce superficiala pot fi
..ntz,ntz,ntz.....
edit ca uitam taman cu ce mi-am clatit ochii aseara: vecinii mei frumoooooosi!

bitzunel da' cu buburuza nu mai pui si tu niste poze? oi mai fi pus tu da' stii ca eu sunt chiulangioaica ![]()

daca tot sunt la pupat de noapte buna
si pe ramo care observ ca apare tot noaptea...harnicut-o ![]()
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
mihutza11 spune:
am un CD cu colinde din Ardeal de la tati si pe urma am inceput sa caut pe net si am gasit radio-uri cu colinde romanesti, ca de colinde straineze ma saturai, si asa ma lua o stare de boceala 

.. off.. ce greu e de sarbatori..
nu cred ca o sa imi treaca niciodata dorul de sarbatori.. offf...
maine ii pun si la om sa asculte radio, parca vad ca il apuca si pe el.. macar sa suferim impreuna..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii