Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Stefany, uite aici vezi bradul nostru: (iti arat ca m-au incurajat mamicile de aici ca e frumos ) Sa stii ca eu nu mi-am facut nici o secunda griji ca Victoria ar trage de el. M-am asteptat sa fie curioasa 2-3 zile si exact asa a si fost.

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5413408626466304434

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Noi ne-am plimbacit azi toata ziua. Am iesit la cumparaturi pe la 10, am luat si noi un puzzle de lemn (Multumesc dar nu stiu cui , stiu doar ca cineva l-a luat din Grecia...); am cumparat cu numere; ca animalele erau la fel cu celalalt din carton. AM cautat aspirator ptr. Victoria si nu am gasit si am papat de amiaza in mall apoi am venit acasa, ca Victoria era obosita, dupa ce s-a trezit (la 2:30) am mai stat acasa pana la 4 jumate si am iesit la chinezesc. La ala la care aveam plan saptamana trecuta, cand am ajuns la alt chinezesc . Victoria a papat binisor, apoi a prins o bucata de tort de cioco si nu i-a mai dat drumul pana nu i-am zis eu gata, ajunge, pune-l deoparte! O sa va pun si poze, inca nu le-am descarcat. Eu am comandat un fel de pina colada FARA alcool si i-am dat si ei sa bea dupa ce am gustat eu si dupa ce a baut Victoria am baut iar si mi-am dat seama ca de fapt avea alcool!!! Si Victoria a luat cateva inghitituri! L-am trimis inapoi si mi-a adus altul, dar era deja tarziu, Victoria bause deja... Deocamdata e ok, sper sa nu fie nimic... of!!! Eram gata sa chem managerul, dar m-a oprit daddy! Va spun maine cum e la noapte. Acum doarme, imi iau si eu portia de cioco si fug in pat langa ea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, insomnie de pe la 4...

Am incarcat o poza cu burtica vedeti AICI

bratafel scumpa mea, cred ca m-ai confundat cu altcineva, eu nu am blog as vrea eu sa mai am timp si de asa ceva.
Desiree nasoooala faza cu alcoolul. Nu cred ca va fi o problema de la cateva inghitituri, dar tot e nasol.
Sa va fie de bine jucaricile achizitionate. Vreau si eu puzzle de lemn cu animale, mi s-a pus pata, dar nu gasesc...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata si de la noi,

Insomnie si eu ieri, azi noapte am dormit mai bine. M-am cantarit dimineata, am pus 1 kg si jumatate pana acum. Nu stiu daca e bine sau rau....

Laurita, burtica frumoasa nsi maricica....o sa fie barosana Ilinca, pup si burtik si fetitza dar si pe dragul nostru Mirci.

Nu avem inca semne de varicela dar e f devreme. Perioada de incubatie se termina abia spre sfarsitul saptamanii, sambata , duminica, luni, atunci sa vedem

Fug sa-i dau sa pape.

Va pupic, o zi frumu!

ALI, mami de Vlady si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza. Poftiti la o si un banc :

O femeie, inginer de sistem, instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru.
Cand a venit randul setarii parolelor ea l-a intrebat ce parola vrea sa folosesca pentru logare.
Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus "penis".
Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare, dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului.
Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului:
PASSWORD REJECTED....NOT LONG ENOUGH.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Reallaura frumoasa burtica! Legat de volan se joaca cu el dar nu iti imagina ca mai mult de 10 minute. Puzzle de lemn nici eu nu am gasit!

Crinaandreea eu cred ca barbatii astia nu sunt sanatosi. Fina mea a patit asa, a parasit+o in luna a 8 a dupa care brusc s+a intors acasa ca el o iubeste, asta dupa ce ii facuse viata un calvar.Vreau as iti zic ca ea tot timpul plangea dupa el sa se intoarca si el si mai urat se purta cu ea pana intr-o zi cand s-a hotarat ca poate si fara el si in doua saptamani el ea l-a usa ei! L+a iertat si acum sunt impreuna si il cresc pe cel mic, amandoi. Poate ca hotararea ta de a te desparti de el si faptul ca i+ai demonstrat ca poti sa te descurci perfect fara el, poate tocmai asta l+a facut sa realizeze cat insemnati pt el. O fi crezut ca orice ar face tu depinzi de el si ca intr+un fel sau altul el e buricul Pamantului si acum cu despartirea asta l+ai zguduit putin. Ideea e tu il mai iubesti? Ca daca da hai sa zic sa ii mai dai o sansa dar daca nu atunci mai bine fiecare cu drumul lui decat sa aiba Bogdan de suferit. Tu stii cel mai bine ce simti, oricum sunt sigura ca vei lua decizia cea mai buna! Ma bucur totusi sa aud ca vrea sa fie de Craciun alaturi de Bogdan, asta pt cel mic ca e bine sa fie iubit de ambii parinti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca LA MUUUULTI ANIIIIII! cine SA TRAIASCA, DESIREE SA TRAIASCA, LA MUUUULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aseara am fost in Cismigiu cu copiii, e tare frumos amenajat de Craciun. Este targ de Craciun cu casute in care se vand de toate pt. Craciun, ornamente, jucarii, vin fiert, ceai, cafea, vata de zahar. Este un brad foarte mare si frumos, sania lui Mos Craciun cu reni. O iesle cu o scena a Nativitatii in marime naturala. Este si patinoar deschis. Si o scena pe unde aseara era concert de colinde.
Putin cam mare inghesuiala, dar destul de ordonata sa zic asa Vanzatorii ambulanti cu prostii de vanzare erau tinuti afara la poarta, asa ca atmosfera era OK, chiar mi-a placut.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aaaa, acum am vazut ca este ziua Nadiei!
LA MULTI ANI FERICITI !!! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de fetita ta grozava, impreuna cu tati, sa fiti fericiti si impliniti.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

la multi ani, Desiree!!!! sa fii fericita alaturi de familia ta!

edit, ca am citit de victoria care s-a pus pe baut . ati avut ceva probleme? cum se simte? o pupam
laura, ai o burtica tare frumoasa . sa ne mai pui poze. si mai pune si cu Mirci.

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput