Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
Luminel spune:
Gabitzam, foarte frumoase au iesit felicitarile...nici nu-i de mirare cu asa baieti frumosi si fotogenici.
Doloress, pe ale tale eu n-am reusit sa le vad dar sunt convinse ca sunt la fel de frumoase.
Laura, chiar, cum de suspectezi o infectie urinara..ai observat ceva simptome? Poate totusi nu are nimic...
si Bogdanel bolnavior...sanatate maxima!
Andrada, e un dulce Tiberiu cum s ebucura el de cadou
Ylari, sa poarte sanatoasa costumul Eva...sigur ii va sta foarte bine. Ma bucur ca te intelegi mai bine cu soacra. nici eu n-o sufar pe a mea dra nu-mi pun mintea cu ea. Bine, nici nu locuim impreuna...atunci probabil ca ar mai iesi ceva scantei.
Legat de folia de aluminiu, si eu cred ca prea sanatoasa nu e...asa ca nu o folosesc decat foarte rar.
Noi n-am facut inca bradul dar la fel ca Stefany intentionez sa-i pun mai mult beteala si globulete incasabile...eu n-am o "taurasa" dar, apropo de copii atomici, daca va spun ce am patit ieri cu ea, va cruciti: dimineata faceam si eu patul ca omul si ea se juca pe jos...eu fiind cu spatele, deodata aud un zgomot infernal si cand ma intorc doua sertare de la comoda in care-i tin ei hainele erau daramate pe jos, hainele imprastiate peste tot si cel mai grav, televizorul care era pe comoda cazuse cu ecranul in jos...si ea nicaieri...am crezut ca fac infarct...primul gand a fost ca e sub sertare...apoi am vazut-o cazuta jos cu spatele la pat si numai un piciorus era prins sub un colt al televizorului...n-avea nimic...nici macar n-a plans...mai mult s-a speriat de tipetele si plansetele mele...si nici televizorul n-a patit nimic...va dati seama ce se putea intampla daca se spargea ecranul televizorului, care mai era si in functiune!?!?!? ...multumesc lui D-zeu ca n-a patit nimic...a avut cumpana fata mea.
Din fericire ziua s-a terminat cu bine, pentru ca tot ieri am fost la un ortoped s-o controleze la picioruse (lui tati is e parea ca nu calca bine cu talpitele) si mi-a zis ca n-are absolut nimic.
Voiam sa va mai zic de prajitura virtuala pe care v-am oferit-o...este de fapt acesta si v-o recomand cu caldura...e usor de facut si delicioasa.
O noapte linistita sa aveti!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Reallaura spune:
Azi am fost in Militari Shopping center si am intrat si la Kiabi, am luat o gramada de hainute pentru amandoi.
Pentru Ilinca am gasit un sarafan frumooos lila, caciulita roz, bluzita roz, iar pentru Mirci un puloveras grosut si misto, un costum pantalon, camasa vesta si o helanca portocalie cum imi trebuia.
Stau cu ele in mijlocul casei si nu ma satur sa-i vizualizez pe amandoi
Probabil sunt cu capul.
CrinaAndreea, Ali, Doloress, Andrada, Luminel nu am primit rezultatele de la urocultura, dar vine mereu la mine se incrunta si face pis pis, ca si cum il ustura. Nu vrea sa faca la wc, nici nu ma lasa sa pun mana. In plus, nu-i mai convine nici la decalotat seara, la baie. Sa vedem cand vin rezultatele..
Ali da, hai sa facem o afacere, dar cu criza asta cine isi permite sa mai dea copii la gradi particulara..o cresa ar fi buna, dar sunt si mai mari costurile- pentru parinte.... Iar invatamantul e prost platit, cum spune DOloress. Oricum, e de studiat. poate ne mai vin idei. ce dulce Vladi cum vorbeste el si zice ninje ninje.
Luminel mama ce m-ai speriat!! Doamne cand esti la un pas de tragedie iti dai seama ca trebuie sa stai numai cu okii pe ei... Bine ca nu s-a intamplat nimic.
Andrada frumos filmuletul cu Mos Niculae, ce dragut!! Inca se mai joaca cu volanul?? La noi a fost de scurta durata interesul. NU-i place ca nu e fixat pe ceva si se balangane dupa cum misca el mainile... Si perdeaua de la bucatarie imi place
Ylari sa va fie de bine cadouasurile si distractie frumoasa la firma la Mos. EU nu merg anul asta ca au fost cazuri de gripa porcina si mi-e frica cu burtica.
Cleo eu cred ca o sa trec pe supe creme. II plac supele si asa pasez si carnita pe care nu mai vrea sa o mestece...
MIhaser felicitari pentru jucariile cu scucces. D eunde a luat cortul cu 50 de bile?? Pentru bile intreb...ca pachetele de 400 mi se par prea mari, exagerat.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 20+ Ana Ilinca
Alysh spune:
Laurita, am intrat special sa vad ce-ati facut la dr.Deci, mai e de asteptat....
Pai daca tu esti cu capu'ca le-ai luat haine inseamna ca si eu sunt cu capu rau ca am inceput sa iau pt bebe din burtik nestiind ce e iau de-asta universale care se potrivesc oricum.
Sper ca in ianuarie inainte sa merg la Viena sa aflu. A-propos imi recomanda cineva un gineco bun la care sa merg pe la inceputul lui ian si sa-mi spuna sexul? Ca vreau sa cumpar cate ceva si nu stiu spre ce culori sa ma indrept ....atunci voi fi cam in sapt 15-16 cam asa....Ion Ionut a zis ca ne mai vedem dupa morfo de 22 de saptamani daca totul e ok intre timp..Doamne si cand ma gandesc la la Vlad mergeam la 2 sapt la eco
Luminel, uf, ce patanie.... eu ma holbam acum 2 zile la tv cand Vlad a fugit in bucatarie si a spart un bol gros de sticla, l-a facut praf, s-a auzit un zgomot oribil, nu stiu cand am ajuns si l-am sustras de-acolo...era plin de cioburi pe corapei....astia mici trebuie supravegheati secunda de secunda, ca uite avem surprize
Va pup pe toate.
PS M-am spurcat la sorici azi , ma simt oribil, dar mancau toti in jur si n-am mai putut.....o sa incerc de maine sa tin post totusi
ALI, mami de Vlady si 13+
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Laurita, am intrat special sa vad ce-ati facut la dr.Deci, mai e de asteptat.... Pai daca tu esti cu capu'ca le-ai luat haine inseamna ca si eu sunt cu capu rau ca am inceput sa iau pt bebe din burtik nestiind ce e iau de-asta universale care se potrivesc oricum. |
esti o scumpa. Vlady e bine??ati scapat de pericolul varicelei?
Pai, mai iubita, eu zic ca la 15-16 s oriunde iti spune sexul. Eu ca drita ecografista buna o recomand pe Magda Petrache - consulta la Academica si face si eco. Nu stiu care e pretul unei eco, dar consultatia e 200 RON acolo. Ideea e ca ea este cea care mi-a spus sexul lui Mirci la 10 s!!! Fara nici un dubiu. SI la 12 s, iarasi, tot fara dubiu, fara car mar, vai ca nu stun sigura sau d-astea.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 20+ Ana Ilinca
CrinaAndreea spune:
Buna fetele,
Multumim mult pentru urarile de sanatate pentru Bogdan.
YLARI aparatul de aerosoli pe care il am nu e deloc silentios, din contra. Am Omron C28. Oricum nu am reusit sa ii fac aerosoli decat o singura data, pt ca in acelasi timp am inceput sa ii dau si siropelul de tuse (care e f nasol la gust), iar ca sa fie treaba treaba am inceput si tratamentul pentru imunitate si vitaminele si mineralele prescrise de pediatra. Desi este gama special creata pentru copii, vreau sa spun ca nu au gust bun deloc. E adevarat ca fiind 100% naturale, nici nu ar avea cum sa fie bune la gust, pentru ca asta ar fi insemnat sa adauge cine stie ce chimicale prin ele, dar parca prea sunt nasoale. Si avand in vedere ca se prezinta mai binisor cu tusea, am zis ca mai bine renunt la turele de plans aferente aerosolilor, si le "pastrez" pe alea aferente vitaminelor si imunitatii. Dar si asa.. e mare chin cu el. Mi se rupe sufletul, pentru ca trebuie sa i le dau fortat, sa il tin cu forta. Si asta o sa dureze aprox 1 luna.
Andrada79 multumim mult pentru incurajari.
Doloress Cu orice risc... tot ii impodobesc un bradut.
Brusc s-a schimbat atitudinea sotului. Brusc vrea sa vina zilnic la Bogdan, si i-am spus ca este exclus asa ceva, in conditiile in care atunci cand era alaturi de noi, nu il suporta deloc si tipa la noi zilnic. Vrea sa impodobim impreuna bradul, sa fim impreuna de ziua mea, de Craciun , de Anul Nou. . Probabil ca nu are altceva mai bun de facut si s-a gandit sa-si incerce norocul, ca parca prea brusc se poarta frumos cu noi, ba mai mult decat atat el ma iubeste foarte mult si nu a vrut niciodata sa divortam.. Acum cateva zile totul era exact pe dos. Nici nu ma gandesc la variantele astea. Poate ca sunt egoista si ma gandesc numai la mine, dar sa fiu sincera nu vad ce bine i-ar putea face copilului daca as accepta. Nu vreau sa "obisnuiesc" copilul cu ceva ce nu va mai fi obisnuinta. Asa se obisnuieste sa il vada la cateva zile - 1 sapt, si poate nu va fi chiar atat de afectat, decat sa il vada o perioada aproape zilnic. Poate exagerez, dar asta simt.
Va pupam tare!
bratafel spune:
buna fetelor
la noi la Gura Humorului anins, iar azi Bianca s-a plimbat prin zapada. mareee scandal cand am bagat-o in casa! dar era uda pe manusi. i-a placut mult zapada si radea ca lasa urme.
ieri am facut si eu muffins cu ciocolata si cu afine de 3 ori reteta - suntem multi. mai sunt doar cateva. a papat si Bianca doua si un iaurt.
Laura iti admir tare mult blog-ul!
va doresc o seara placuta!
http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Salut! Si eu stiu si de folie, si de deo...ba chiar am auzit si de teflon ca ne e sanatos...Asa ca acum gatesc in inox si in loc de folie pestele il fac la punga...se gaseste la raionul cu hartie de copt. Le-a luat sotul cort cu 50 de bile (cica doar 50!) si un set cu Thomas: http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Cars-and-Trains/Toy-Trains-and-Playsets/Take-Along-Thomas-Working-Hard-Set%280072654%29 E in extaz cupilu`! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Salutare si de la noi; iubita, nasii Victoriei i-au luat prin ianuarie-fevruarie o piscinutza care are si "loc de joaca" sa pui mingi, asa ca separat i-au luat un sac cu 100 bile. Desi la numarare au iesit doar vreo 98...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Srefany, eu am facut bradul marti, cu Victoria. Am pus cutia cu globuri pe jos si ea le-a luat din cutie, unul cate unul si mi le-a dat. Marti si miercuri s-a apropiat, se uita, mai punea manutza pe cate unul si daca-i ziceam ca se sparg, le lasa, s-a mai jucat cu cele cu care am zis eu ca e ok. Dar acum, de miercuri abia de se mai uita la brad.
_
Victoria_mami spune:
Lumi, multumesc ca mi-ai amintit (mi-a stat inima cand am citit patania; ufff, bine ca sunteti bine! ): am vazut felicitari de Doloress, cu Patrick frumos foc , mi-a placut si mie a treia, aia cu caciula de Mos, desi am vazut ca s-a votat a doua... si felicitari de Gabitza, cu 2 baietei frumosi.
_
stefany_p spune:
ia uite ca ne da Victoria curaj sa facem brad...noi o sa-l facem weekendul viitor, am doua examene si nu-mi prea da mana sa zburd