Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 4
YLARI spune:
Alysh, cum e mazarea cu friganele? Ce sunt alea friganele? Painea aia data prin ou si prajita? Sorry daca nu-i asa.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Doloress spune:
Ylari cred ca o sa fie superba Eva blonda in rosu! Sa faci pozici! Adevarul e ca dupa nastere suntem intr-o furtuna emotionala. Eu mi-am dat seama dupa aceea. Pe mine ma deranja mama si ca respira. Si ea saraca voia numai sa ma ajute. La al doilea m-am invatat minte si nu mai chem pe nimeni.
Cleo eu azi fac supa de rosii si ardei umpluti. Pentru Patrick fac o mancarica la cuptor care ii place lui tare, creatie personala: paste, piept de pui, andive, zucchini, brocoli toate fierte apoi pe deasupra pun un sos alb din lapte,putina ceapa, telina rasa si patrunjel ras calite si deasupra cascaval ras, toate astea in straturi si date la cuptor. Iese ceva bun tare.
Am vazut ca tu mai mereu gatesti cu folie de aluminiu. Am citit ca nu prea e sanatos, desi o legatura sigura nu a putut fi demosntrata. Eu m-am interesat de cand am inceput sa fac iritatii de la deodorantele cu aluminiu, corpul meu nu il tolereaza deloc. Uite aici un articol: http://www.leprodelacuisine.fr/magazine/les-dangers-du-papier-aluminium/2
Crina multa sanatate lui Bogdan! SI eu vreau brad insa nu se poate cu Taurasul naravas. Intra cu coarnele direct in el cred.
POate o sa facem unul mic, il punem pe masa.
"Your children know more about you then you know about yourself"
Doloress spune:
Laura multa sanatate si lui MIrci!
Alysh pai daca iti faci gradinita tot ai sa schimbi scutece si ai sa faci mancare Acum cea mai buna solutie e munca de acasa sau un part-time. Sau in invatamant, cum zicea Laura desi acolo salariile sunt tare mici, asa era cel putin pe vremea mea, prin 2004 cand am plecat,
"Your children know more about you then you know about yourself"
simonacip spune:
Gabitzam, f faine colagele. Aproape ca am vrut sa ma reapuc si eu.
Alysh, vezi ca pt spovedit tu tb post, doar pt impartasit, sau poate te duci in ideea ca te si impartaseste in aceeasi zi. Succes!! O gradinitza particulara sa facem m-ar tenta si pe mine. Sau mai era ideea unui spatiu d ejoaca pt copii (dar aici cistigi mai mult in we, in timpul saptaminii ar putea fi un afterscool. Problema e spatiul. De unde?
SIs, plimbaretilor..Nici pe vremea asta nu stati linistiti? SUnt doar invidioasa
Ylari, ma bucur ca va intelegeti bine, mai bine asa, mai lasa de la tine...Decit sa stai nereu cu nodul in git, stresata si suparata, mai bine inteleapta si linistita.
Cleo eu am avut varza calita si am facut mamaliga proastata...M-a tinut vreo 3-4 zile
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Alysh pai daca iti faci gradinita tot ai sa schimbi scutece si ai sa faci mancare Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Your children know more about you then you know about yourself" |
Total gresit . Aia vor face ingrijitoarele. Eu o sa fiu doar directoare de gradi
ALI, mami de Vlady si 13+
Alysh spune:
Ylari, da, e mazarica fiarta in lapte cu zahar si painica data prin lapte dulce , ou si prajita....
Simo, da iubita, ma spovedesc si impartasesc in aceeasi zi
ALI, mami de Vlady si 13+
Andrada79 spune:
Ylari ma bucur sa aud ca te intelegi cu soacra ta! Bravo voua! Eu nunca, hamas, never, niciodata nu ma voi intelege cu a mea. Ne-am certat rau sapt trecuta, dar rau ca mi s-a facut rau la serviciu si de atunci am zis pa si la revedere si numai vorbesc deloc cu ea si imi e asa bineeeeeeeeeeeeeee!
Reallaura de unde ti-ai dat seama ca e infectie urinara? Ufff hai poate nu e!
Simonix uite aici celebra mea perdea de la bucatarie
http://family.webshots.com/photo/2149938380104143825GstnZn
si aici filmuletul de Mos Nicolae pt cine vrea sa ne vada http://family.webshots.com/video/3008049500104143825LQOirc
Fetele azi am fost in Europa si vreau sa va zic ca nu am luat decat o papusica pt o nepotica in rest nimic. Un set de scule pe care il vroiam pt un baietel era chiar mai scump ca in Cora. Ce sa va zis pt fetite erau o gramadaaaa si la preturi bune, adica Alba ca Zapada si un calut era 25 ron, am vazut si bucatarii, erau multe multe insa nu toate meritau! Aveau caluti gen balansoar, masini mari dar asta intr-un singur loc am vazut!
Apropooo am vazut la Cora o cutie mare cu fructe din plastic cum are Simonix pana in 50 ron parca si alta cu cescute, cu un ou ochi, cu fructe din plastic la 61 ron parca!
Pana la urma pt Tiberiu am cumparat un Thomas care canta si face baloane, l-am gasit la oferta la Miniblu si o sa mai iau un aspirator ca am vazut in Cora.
Crinaandreea ai sa vezi ca va fi un Craciun superb, asa cum trebuie sa aiba Bogdanel parte, in atmosfera linistita si plina de zambet si fericire. Poti sa iei sute de jucarii daca acasa tati vine mereu pus pe cearta atunci toate momentele frumoase devin triste si chiar umbrite de suferinte. Nu am sa uit niciodata primul meu Craciun,dupa ce au divortat parintii mei, a fost de vis!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Ylari cred ca o sa fie superba Eva blonda in rosu! Sa faci pozici! Adevarul e ca dupa nastere suntem intr-o furtuna emotionala. Eu mi-am dat seama dupa aceea. Pe mine ma deranja mama si ca respira. Si ea saraca voia numai sa ma ajute. La al doilea m-am invatat minte si nu mai chem pe nimeni. Cleo eu azi fac supa de rosii si ardei umpluti. Pentru Patrick fac o mancarica la cuptor care ii place lui tare, creatie personala: paste, piept de pui, andive, zucchini, brocoli toate fierte apoi pe deasupra pun un sos alb din lapte,putina ceapa, telina rasa si patrunjel ras calite si deasupra cascaval ras, toate astea in straturi si date la cuptor. Iese ceva bun tare. Am vazut ca tu mai mereu gatesti cu folie de aluminiu. Am citit ca nu prea e sanatos, desi o legatura sigura nu a putut fi demosntrata. Eu m-am interesat de cand am inceput sa fac iritatii de la deodorantele cu aluminiu, corpul meu nu il tolereaza deloc. Uite aici un articol: http://www.leprodelacuisine.fr/magazine/les-dangers-du-papier-aluminium/2 Crina multa sanatate lui Bogdan! SI eu vreau brad insa nu se poate cu Taurasul naravas. Intra cu coarnele direct in el cred. POate o sa facem unul mic, il punem pe masa. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Your children know more about you then you know about yourself" |
da, fac des la s\taniol, mi se pare curat si in sucul propriu si ca nu spal nik dupa. O sa trec la hartia de copt, aia are ceva?
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
mihaser spune:
Salut!
Si eu stiu si de folie, si de deo...ba chiar am auzit si de teflon ca ne e sanatos...Asa ca acum gatesc in inox si in loc de folie pestele il fac la punga...se gaseste la raionul cu hartie de copt.
Le-a luat sotul cort cu 50 de bile (cica doar 50!) si un set cu Thomas:
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Cars-and-Trains/Toy-Trains-and-Playsets/Take-Along-Thomas-Working-Hard-Set%280072654%29
E in extaz cupilu`!
stefany_p spune:
a facut cineva bradul? cum reactioneaza piticii?
io am zis sa nu facem, n-am scapat de gura familiei asa ca am ajuns la un compromis..facem brad cu beteala si instalatii...fara globuri..o fi mai safe zic..sper