Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Seara buna, fete dragi!
Intru cat sa va spun ca suntem bine cu totii si sa va tzuc!
Am citit tot ce ati scris, in mod responsabil, insa nu intervin cu propria-mi opinie legat de dormitul lui bebe (singur sau langa mama) sau oferirea suzetei din "y" motive (unul ar fi acela ca e un subiect deja dezbatut de cateva dintre noi prin capitole demult apuse si imi amintesc ca se starnise o oarecare polemica ori eu-s pasnica de regula..; nu-mi place sa judec pe cineva/sa fiu judecata pentru modul cum educa/educ copilul atata vreme cat e un copil sanatos, perfect dezvoltat etc; fiecare dintre noi va fi sau va incerca sa fie mama perfecta pentru copilul ei pentru ca va avea intotdeauna ceva care o va ghida mult mai bine decat toate cartile in domeniu sau sfaturile oricui - INSTINCTUL...).
Astazi mi-a trecut prin minte ca este foarte posibil ca aceasta sarcina sa fie si ultima... nu stiu daca voi avea si al treilea bebe vreodata... astfel ca m-a incercat un soi de senzatie de prenostalgie, de tandrete pentru aspectul bombat al burtii si de rasfat pentru propria-mi persoana. M-am privit in oglinda de nenumarate ori si zambeam mangaindu-mi burtica; e un sentiment de care, daca nu-l voi mai intalni, imi va fi dor negresit. Mi-am propus si mi-am promis sa fac din perioada care a mai ramas un fel de jurnal al bucuriei si implinirii.
Seara linistita tuturor!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

fetelor eu azi nu m-am ridicat din pat decat strict pt intalnirea cu toaleta, sa pap si acum pe seara am facut un piure. am avut dureri de burtica si o presiune imensa la baza uterului, chiar si in pat simteam presiunea. si cum ma ridicam in picioare simteam ca ma ustura colul, cred ca din cauza ca ma presa cu capsorul pe col. daca ma vedeti cum merg, asa cu picioarele lipite, parca as scapa copilul, dar asa ma simt mai sigura.

maine sper sa imi fie mai bine, pt ca am de gand sa ma duc la concert la stefan banica, ma gandesc ca pana acolo merg cu masina, imi las scaunul pe spate si stau cu piciorele ridicate pe bord (ca manelistii , dar asa o sa stau intinsa) si acolo o sa stau cumintica pe scaun. sa vedem cum ne simtim maine. azi glumeam cu sotul ca sala palatului este aproape de maternitatea giulesti, daca e ceva ajungem imediat.

oana m-a emotionat tare ce ai povestit si am plans alaturi de tine, cateodata viata e nedreapta

freedelia aveti grija de voi, cate un pt fiecare sa treaca raceala.

andira sanatate piticului tau, offf micuta.

cam atat am retinut, ca am retinut, ca am citit in fuga.

somnic pufos la toate burticutele

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira sanatate multa fetitei

stefi asteptam pozele

rebiana , da ai dreptate cu fiecare ce metoda alege atata timp cat copilul e fericit

andra ai grija de tine

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

trimit mesajul si de fapt nu spun ce.aveam de zis...mi.a fugit mintea dar de tot, sa vedeti ...
acum cateva zile a adus leo de la magazinul cu produse romanesti, carnati , parizer si multe altele, dar din astea 2 am mancat eu
dupa care imi ies bube, gen urticarie -alergie , habar n.am, zic bun nu mai mananc
dar nu m.am abtinut si azi am facut si restul de carnati :))) si am tras cativa, acum i.am prajit si eu destul de bine , ma gandesc ca ceva nasol nu are cum sa fie, gen toxo sau listerie ca doar i.am prajit, iar pe parizer scrie ca e fiert
si a doua la mana, tot in acelasi loc unde mi.a iesit in primul trimestru daca mai stiti, cand ma plangeam ca nu pot proba nimic....
asa ca nu o fi musai de la carnati
dar gata sper sa fie totul bine si promit ca nu mai mananca din astea :)

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana nu cred ca bubele au vreo treaba cu toxo , listeria etc. E doar o alergie probabil la cere aditivi din ele sau coloranti.

S-a dus incercarea mea de a dormi. Nu pot si nu pot.
De plictiseala am facut o salata ca eu sunt terminata fara legume si cum azi nu am mancat recuperez acum

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara dragi mamici!

Nu fac parte din odiseea voastra dar sper sa ajung si eu ca voi.

V-am mai scris!....am o problema care ma intristeaza si nu stiu ce sa fac sa scap de acest stres....azi am terminat tratamentul cu ampicilina, mi-a venit rezultattul la urocultura si se pare ca am bacil coli....am vorrbit cu doctora la tel si mi-a spus sa iau augmentin (binenteles ca i-am citit si antibiograma)

Voi ati luat asa mult antibiotic?

Va multumesc anticipat!

Va doresc sanatate, sarcina usora si la termen!

tina 7+

Mergi la inceput

Andra distractie placuta la concert.
sper ca bebe sa nu danseze prea tare pe colul tau.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

pozici cu burtica in 30 de saptamani.
http://community.webshots.com/album/575876264vUgflh

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 29+IOANA

Mergi la inceput

Stefi - frumoasa burtica. Wow ce aproape esti de marea intalnire.... 30 de sapt...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

DENISA, mai avem ceva de petrecut impreuna.

eu ma retrag, o noapte linistita va doresc.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 29+IOANA

Mergi la inceput