Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Freedelia – nu te supara, fetele nu cred ca au in plan sa lase copilul singur sa planga in alta camera.
Cred ca era vorba pur si simplu de dormit.

Pisicile mele sunt acum sunt la bunici, ca sa ma odihnesc si eu putin, maine le iau acasa si cum nu ma mai intorc la servici, cred ca ramanem toate 3 acasa, ca nici ele nu mai au gradinita.
Am vorbit acum cu Irina la telefon si mi-a rupt sufletul. Ea de obicei e tare vesela cand vorbeste cu mine, insa acum nu mi-a zis nici “buna mami” nici altceva, ci direct “mami, vii sa ma iei? Te astept sa ma iei. Uite, sunt imbracata cu hainele de afara, si Nati e imbracata cu hainele de casa, si te asteptam sa vii aici”.

M-a busit plansul, si-mi venea sa ma sui in masina sa ma duc sa le iau. Numai fiindca nu ma simt bine nu m-am dus dupa ele. Abia astept sa le vad maine...

Mergi la inceput

Mihaela si Ina - multumesc frumos!

Am mai citit acum din urma, si vroiam sa va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase despre fetitele mele si pt ca v-ati gandit la mine - Samaria, Selina, Dayanara, Andra, Rebiana, Gabyhila, Honey, Oana!
Sper sa nu fi uitat pe cineva, daca da, trageti-ma de maneca, nu e intentionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira tare dulci pisicile tale. Eu eram invers , nu vroiam sa plec de la bunici. Doar acolo eram cea mai rasfatata.

Apropo de pisici.... Ma dispera Petic. Daca nu ma trezeste din somn nu se simte bine . Acum 2 min ma miorlaia ca... el stie... asa vrea el.
Sunt foarte irascibila daca nu-mi fac somunul (plus ca nu suport pisicile care miorlaie) si cum el la 3, 4 , 5 are program de iesit afara ma trezeste si nu mai adorm.
Acum mai nou nu pot sa adorm pana la 1-2 noaptea. Azi la 8 cine miorlaia de zor....Petic. Si asa s-a dus somnul meu.
Ce probleme am si eu

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Ce fac burticutele? Am terminat si eu de citit de dim. am vrut sa intru da nu am avut net apoi am fost plecata la cosmetica la epilat dk ma vedeati in ce pozitii stateam ca sa ma epileze cosmeticiana mureati de ras ce sporturi extreme faceam.INA, eu am rana pe col ,dar nu am sangerat niciodata acum vom vedea ce o sa fie pe viit.BORDEANCAVIO. la mine burta se intarea si atat cateva min apoi dk ma puneam in pat trecea.LA tine ma gandesc ca dk te dor si ovarele e posibil sa fie o anexita, dk zici ca si ai senzatia de urinat. Incearca sa stai cat mai infofolita la mijloc pana mergi la medic. BLUEKODOO, ai avut o idee f bunasa ne pui pe toate la lista de vot hihih. Multumesc celor care au votat si azi Child, Bianka,Ioana. BIANKA1, mie medicul de fam i-a zis ca imi da prenatal de la 15 ian. sau 20 si am DPN.16 martie. a zis sa am o marja de cateva zile in plus in caz ca nasc mai tarziu de 16. Si mie mi s-a parut cam tarziu , dar pe mine nu ma deranjeaza ca eu oricum nu mai merg zilnic la munca, sapt asta nu am fost de ex. ca au fost numai concerte, spectacole si eu nu mai intru ,merg doar la repetitii.OANAIACOVITA. trista povestea despre mama ta, n-am cuvinte iti trimit un mare si sigur ea te vegheza de acolo de sus. FREEDELIA, multa sanatate la toata fam.

Delia13 26+ David Andrei

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Delia13.html VOTATI-MA aici va rog in fiecare zi dk aveti rabdare

Mergi la inceput

Am aflat si de ce era Irina trista: a facut febra 38,5, si frisoane.
Il astept pe sot sa vina sa ma ia, si mergem cu piticul la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Am aflat si de ce era Irina trista: a facut febra 38,5, si frisoane.
Il astept pe sot sa vina sa ma ia, si mergem cu piticul la spital.

Off...
Asa mila imi era cand ti-a zis ca e pregatita (imbracat pt afara) sa vii sa o iei.
Irina si speram ca nu are nimic grav. Doamne Ajuta!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara dragi mamici,

IOANA28 legat de dormitul cu cel mic si eu dorm cu al meu si voi dormi si cu bebelina, ea in patut si noi in pat, pana cand va face 2 ani si apoi vreau sa-i obisnuiesc pe amandoi sa pot pleca eu.
pustiul meu nu ma cauta noaptea, asta o fac ca asa m-am obisnuit eu cu el, dar daca as sta cu el pana ar adormi apoi nu ar mai fi nicio problema, acuma puteti sa faceti ce comentarii vreti.

RMKRISTINE bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.

IOANACT am vazut pozicile tale si tare dragute mai sunt, ce draguta erai cu cea mica parca i-mi aduci aminte de mine cand era STEFI mic.

ROXANA ce-mi place de tine cu IVAN, i se pare ca va asemanati mult cu noi.

ANCA sanatate multa, sper sa te faci bine cat mai repede.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 29+IOANA

Mergi la inceput

DELIA sanatate multa si voua va doresc, sper sa rezolvati situatia si sa fie totul bine si sa vina taticul la voi cat mai repede.

CORI eu stiu ca medicul de familie intr-o luna iti poate da o singura data concediu medical maxim 14 zile, mie i-mi dadea si medicul de familie si ginecoloaga, am depasit si cele 90 de zile si am ajuns la comisie si apoi mi-au dat in continuare, nu poti sa mai faci cate o internare asa fictiva?

ANDIRA concediu placut si iti urez sa fie cat mai comod si mai relaxant posibil.

OANA sper ca esti mai bine, sufleteste vorbind, nu stiu sa-ti spun prea multe la capitolul asta, singura pierdere am avut-o anul asta, cand singura mea bunica a plecat dintre noi, dar pt ea a fost mai bine ca a scapat de suferinta, am suferit mult dar cu timpul am inceput sa accept ca asa este viata, te pup si sa aio grija de bebe ERIC.

LINDA tare dragut numele MATEI, noi asa am avut programat daca era si acum baiat.

Mergi la inceput

VIO stai linistita cs bebe este bine si sa vii cu vesti bune de la echo.

ANDIRA sanatate multa IRINEI.

noi suntem binisor, am facut cateva poze cu burtica si incerc sa le descarc si apoi sa va arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

andira sanatate Irinei. 38,5 C parca nu e asa temperatura mare

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput