Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

DAYANARA , mercic. o sa iau niste urinal, ca vad ca e mai bine un pic cu el, iau rezult la analize, si probabil ma duc la morfo direct. ca dupa morfo oricum merg la dr meu. asta e, inca o sapt. sper sa nu ma mai doara asa rau ovarele, sa nu stau stresata.

vio asteptand pe bebe 20+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna mamici!

Ioana si eu sunt in dilema cu dormitul cu bebeii. Eu la inceput cand am adus-o pe Elena acasa am pus patutul inn dormitor si ea se trezea cam la 2 maxim 3 ore sa pape, dupa care trebuia sa o tinem juma de ora in sus ca avea reflux plus toata ziua colici, eram super obosita si ma mai chinuiam sa o tot pun in patut. Dupa ceva vreme am luat-o cu noi in pat. De atunci dormim toti 3. Noua asa ne place si acum nici nu ma mai gandesc sa fac altfel. Asa ca avem 3 variante:
1. dorm eu cu ei 2 in patul mare din dormitor
2. eu cu bebe si sotul cu Elena
3. mai avem noi o idee sa punem 2 paturi mari in sufragerie si sa ne mutam toti 4
Sotul meu m-a ajutat foarte mult la inceput, am avut nopti cand eram sfarsita, el lua bebele si mi-l punea la san, il lua cand termina, il tinea in sus, uneori nici nu-mi aduceam aminte de nimic. Noua ne place mult sa fim cu totii. Elena a fost un bebelus foarte dificil, sper ca al doilea sa fie mai linistit, ca altfel clar trebuie ca eu si el sa stam separati.

Asa ca eu iti recomand sa faci cumva, dar sa-l incluzi si pe Alex, e prea mult pt. el sa-l lasi tocmai acum singurel. Va pup.

Castelana iti doresc sa ai un bebe asa linistit incat sa-l poti lasa singur de la inceput. Am si eu o prietena care a facut asa, dar bebele ei a dormit de la inceput 4-5 ore legate. Dar te rog eu nu-l lasa sa planga ca sa se invete, bebele nu se naste rasfatat si nici nu devine rasfatat in primele luni, doar are nevoie de dragostea parintilor, o dragoste neconditionata. Banuiesc ca nici tie nu ti-ar conveni ca sotul sa-ti faca program de dragaleala, sa te puna intr-un pat separat si in caz ca tu comentezi el sa te ignore. Sa incercam sa-i respectam pe micuti la fel ca si pe adulti. Te rog sa nu te superi. Eu sunt de acord sa doarma bebele oriunde, dar nu sunt de acord sa-l lasi sa planga ca sa se obisnuiasca. Se va obisnui doar cu faptul ca mama lui nu e alaturi de el atunci cand are nevoie.

bluekidoo se pare ca bebeii isi doresc non stop sa suga ceva si suzeta le ofera aceasta placere. Nici eu nu i-am dat fetitei din primele zile, dar au aparut colicii si doar suptul o mai consola, iar daca o puneam la san mereu avea si mai mari colici. Asta a fost motivul pt. care si doctorii ne-au recomandat cu mare caldura suzeta

Oana multa sanatate. sa treaca infectia cat mai repede.

Freedelia multa sanatate, sa va faceti bine cat mai curand. Poate incercati si un ceai de ceapa pt. tusea aia urata, dar e cam rau la gust.

Andira pupici fetelor, cred ca sunt tare dragute, iar Nati e o scumpica, cum dormea ea lipita de tine. Si pe Elena trebuie sa o tinem de manute.

Mihaela23+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu de cate ori stateam constipata, mi se intarea burta! rebiana a spus la un moment dat chestia asta, daca nu ma insel
acum cu supozitoarele mi.e bine

denisa si eu mi.aduc aminte ultima mea catelusa negresa, cand am luat.o , la fel stateam cu ea, ca dupa un copil, se trezea des, manca, facea pipi si apoi avea chef de joaca:)

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

ziua buna burtici, imi place ca aveti spor la scris nu gluma. eu nu am mai intrat 2 zile si am avut de recuperat aproape 2 capitole

noi avem musafiri, a venit fratele sotului meu cu nevasta si nepotelul de 2 ani. am fost plecati 2 zile la Paris cu copilul la un doctor renumit, el sufera de o boala f rara si f grava, dar nu mai intru in detalii sa nu va mahnesc. m-am obosit peste masura la paris, ne-am plimbat cu metroul pt ca traficul era oribil, aveam impresia ca toti sufla numai microbi spre mine, zau de nu am dat-o in fobie cu porcina asta.

Freedelia iti urez multa sanatate, sper sa nu fie porcina in cazul tau, nu ai fost la doctor sa iti ia sange pt analiza? febra ai facut? ca am inteels ca febra mare poate fi mai periculoasa in sarcina.
Oana la fel si tie sananate multa, sper sa scapi o data de infectia aia pacatoasa. bea multe lichide ca te ajuta.
Delia13 si eu am avut ani de zile o rana pe colul uterin si pana la urma doctorita de aici m-a cauterizat. desi cica nu e bine sa cauterizezi femei ce nu au copii... de atunci insa nu am mai avut sangerari cum aveam.
Anca si Andira si voua insanatosire grabnica, vad ca tot da tarcoale raceala asta. bagati multa vitamina C si usturoi.

Si eu imi propun la fel ca si Castelana sa las copilul sa doarma de la inceput in camera lui. O sa vad acuma, cu teoria e usor, dar macar o sa incerc.
Am vazut hainute frumoase, o sa pozez si eu ce i-am luat cavalerului de la Paris. Si sa nu mai zic fetelor ce m-am emotionat cu relatarile voastre despre mame, trimit un Oanei pentru tot ce a patimit, stiu ca vei fi o mama la fel de buna ca si mama ta si ca o vei face mereu mandra de tine. Castelana foarte frumos ai povestit, si eu ii iubesc pe ai mei ca pe ochii din cap dar nu le-am zis-o direct niciodata...
va pe toate si o seara linistita.

Ina 24+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bluekidoo -- suzeta este un obiect de comfort pentru copil. Bebelusii au evoie sa suga si cum banuiesc ca putine mame considera ok sa se ofere pe post de suzeta (adica sa stea copilul cu sanul in gura nefiindu-i foame, doar ca sa isi satisfaca nevoie de supt)daca nu ii dai suzeta, inseamna sa il privezi de un comfort de care nevoie. CA sa nu mai zic ca multi dintre cei fara suzeta, ajung sa isi suga degetul, ceea ce mult mai greu de dezvatat si mai e si mult mai putin igienic decat suzeta si strica si dintii.

Cat dspre dormitul in camera lui -- sigur ca se poate, ca saracul copil se prinde ca nu ii pasa nimanui ca plange el si tace si invata sa doarma si asa. Dar ce intreb eu este DE CE??? De ce sa il trimiteti in camera lui, singur, cand locul cel mai naturl al bebelusului este langa mama lui, aproape de sanul ei????

Intreb si eu -- pe mine personal ma afecteaza foarte tare sa aud de copii lasati sa plamga, cica "controlat" si dresati sa faca totul singuri de mici, cand nu sunt pregatiti pentru a face respectivul pas. Nici un animal nu isi lasa puii sa doarma de unii singuri, numai omul s-a trezit mai grozav ca nu are el nevoie de deranj si de privarea de libertate care vine din proximitatea permanenta a copilului...
Da, toti avem pareri, dar fiind vorba de copiii nostri, ar trebui sa punem in balanta cam toate aspectele, sa il intelgem cu adevarat, sa intelegem ca un bebelus nu plange pentru ca e rasfatat (aberatie mai mare nu am auzit) ci pentru ca are nevoie de mama lui, de care se separa in ritmul propriu, nu conform unui program recomandat de altcineva...

In fine...

Ina -- nu am facut testul de porcina, ca nu se face decat la spitalele chinezesti si nu imi place sa merg pe acolo. Nu sunt ca cele romanesti, nici pe departe, dar tot nu sunt ca cele internationale (hoteluri de 5 stele unde esti tratat ca un rege). Oricum, chiar daca am porcina, nu au ce sa imi dea si ma mai pun si in carantina... asa ca stam acasa, luam medicamnete, bem lichide, ne odihnim si cu Dumnezeu inainte.

Ma duc in pat, ca ai mei copii nu au somn si am pus un film la ora 10 seara ce sa faci, daca nu ies din casa, au dormit si la pranz, asa ca nu ma astept sa ii ia somnul inainte de miezul noptii...

Noapte Buna!!!

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia ai grija daca faci si febra...si tusea asta suna nasol!
nu de alta dar singura complicatie grava a unei gripe , fie ea normala sau porcina e pneumonia si cum la noi gravide fiind se evita radiografia la plamani, tre sa avem grija

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

bluekidoo votat, ti-am gasit un set de lenjerie de corp

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

fetelor , ma treceti si pe mine va rog in lista cu datele de nastere? Ina_3040 nascuta pe 1 aprilie 1979.

multzam frumos!

Ina 24+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

andira da! asa este! Nu poti sa-l lasi sa planga daca nu vrea in patut, eu am avut noroc ca a acceptat sa doarma in patut.
castelanaC nu dau cu pietre! Iti doresc sa reusesti ceea ce-ati propus..insa primele luni se va trezi sa pape, mai plange si din alte motive..si sa te ridici de fiecare data cand plange, si sa mergi la el in camera, pe cand daca ai fi avut patutul in camera voastra, era m usor, doar il luai din patut. Oricum iti doresc succes!
rmkristine ai bine semnatura..doar daca vrei sa mai adaugi si numele bebelusului..tb sa intri la profil personal- editeaza profil-te loghezi-optiuni profil -semnatura.
Doamne Ajuta! Sa vii cu vesti bune de la eco!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

IOANAA28 va asteptam la petit
o sa-mi dau si eu cu parerea cu toate ca nu avem experienta de mamica inca dar cred ca pana la 6-8 luni o sa o tin pe asta mica la noi in camera in patutul ei(noroc ca am loc sa pun si patutul ei)iar dupa o sa incerc sa o las singurica la ea in camera.bine in primele 2-3 luni probabil ca o sa doarma in landoul de la carut cam asta ar fi scenariul sa vedem daca ne si iese
in legatura cu suzeta,parca nu as vrea sa-i dau dar daca nu o sa ma mai tina nervi si urechile la plansul ei cred ca o sa o folosesc.
celor experimentate in pozitia de mamici va multumim pt sfaturile voastre,ne sunt de mare ajutor noua novicilor

26+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput