Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
stefi sunteti tare frumosi! si bradul e dragut , cam cum il are si vio, cu albastru si argintiu, l.as fi facut si eu la fel , dar am multe chestii pe rosu si nu mai cumpar acum nimic....ivan oricum se bucura cand il face si asa pe rosu 
denisa e bine ca mananci legume! si eu ieri si azi am mancat destul de sanatos, pana la carnati si bomboane :))
acum ca a zis denisa am vazut si eu semnatura de 30 de saptamani a lui stefi , ca azi ma uitam si la oanei si imi datea emotii! dar abia astept sa trecem toate cu bine pe nastere!
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana la mine e chin sa mananc altceva inafara de legume, fructe si lactate. Dar ma chinui astea 2 sapt. Vreau sa vad daca se vede vreo diferenta la eco.
azi am inceput de dimineata si ciocolata si gogosi am continuat la pranz cu mamaliga cu branza si smantana cu carnati ( doar nu te lasam sa mananci singura) si acum cu salata. Numai sanatos nu mananc.
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
of cine m.a pus sa citesc...imi trebuie mamaliga la ora asta!
fug sa.mi fac
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Macar se face usor si nu ingrasa![]()
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
castelanaC spune:
Buna dimineata,
fetele imi pare rau ca ieri mi-am dat cu parerea, v-am spus ca-s novice-n problema si ca astea-s asteptarile mele, nu credeti ca-mi las bebele sa zaca singur si nesupravegheat, plangand in camera lui si sa-l chem la masa la micul dejun, pranz si seara...
E parerea mea de a-l obisnui in camera lui de cand vine acasa, acolo se produce somnul si sper sa fie sanatos in primul rand, cu restul ne vom obisnui si vom face ce este mai bine pentru el, noi trei.
Va fi primul nostru copil, asteptatul, unul dintre putinii care duce numele mai departe in familia sotului meu, nu va inchipuiti ca va fi lasat de izbeliste.
Am doar viziunea ca va fi de cand se intoarce in camera lui si patutui sau. unde va sta mama sa? intotdeauna aproape! Cat efort, drumuri, somnuri voi face eu, fac tot ce este posibil sa fie bine, sa fie sanatos si sa se simta protejat si inconjurat de dragostea nostra in egala masura de mama si tatal sau, l-am facut in doi si asa continuam. Nu am viziunea ca sotul meu nu va participa in tot tabloul asta cat e el de diplomat oficial ce este.
Nu vreau sa se inteleaga ca-l voi lasa singur cand ma cere, cand are nevoie de mine, cand imi vrea fiinta mea acolo, cu siguranta voi fi ca closca, de aceea sotul meu rade de mine si-mi spune daca-s sigura ca trebuie sa amplasam patul la el in camera (chiar mi-a zis ca el ia unul cu rotile preventiv ca ma cunoaste!), ma induiosez si cand vad o scena la un fiml, plang la orice este mai dur, daramite la sufletelul din mine.
Am doar aceasta viziune ca el se intoarce in camera la care "muncesc" in amenajare si transformare, va fi spatiul si ambientul sau de copil.
Eu? ma voi clona si voi fi superwomen omniprezenta peste tot: cu tzitzi-n gura la baiat, cu putza-n pat la barbat, cu vocea la cantat, cu zambet desenat, cu chipul coafat, cu unghia gata ojat, piciorul epilat si masa preparat....
Am incredere in mine ca ma voi descurca si daca nu mai las jos ca ma ajuta sotul adoratus, sunt convinsa ca va va sprijini, asa cum a facut mereu.
Deocamdata ma bucur ca si Rebiana care a scris un mesaj absolut superb, de perioada asta superba in viata mea, sunt ca un balon in crestere in al noualea cer de cand am facut examenul beta si deja ma apuca emotia cand vad ca dupa trecerea sarbatorilor cam intram in linie dreapta si se apropie incer incet marea intalneala.
Acum ma concentrez pentru sarbatori sa fac ceva nou si frumos pentru cadou (fac mereu ceva de mana mea), acum lucrez la un montaj de foto cu iubitul meu si piloti celebri de moto (pasiunea lui) cunoscuti de el personal si apoi sa de dau la print gen panza, inca lucrez la ideee ca n-s multumita pe deplin si in fiecare zi sufera schimbari, ieri am luat de la brodat servetelele si fata de masa facute pentru anul asta pentru masa de craciun cu omuteti de zapada si mos craciun, era design facut de mine, a iesit fain, aspept sa le vad calcate si aranjate. Poate zilele astea luam si bradul, si pot sa definitivez meniul ce-l schimb zilnic ca nu mi se pare ca are tot ce trebuie si parca nu e suficient de festiv.
Va pup si sa aveti un Wk-end placut si linistit.
Imi pare rau pentru andira ca are micuta bolnavioara, ca dayarana nu se astampara cu salamul ala....ti-am zis sa-mi mai lasi si mie, ea nu si nu baga repede la ghizdan
, andra care nu se simte saracuta bine
ai grija de tine, freedelia ce se lupta cu micutii sai, sanatate!
av pupacesc si fug, offf ce tarziu e, mai am de expediat si felicitari ci ceva pachete de craciun la cei dragi de acasa.
paaaaaaaaa va puppppppppppppp

castelana fericita
23+ 
freedelia spune:
Neatza, fetelor, se apropie de sfarsit aceasta saptamana de cosmar
Coleman vine acasa diseara, inca nu stie daca o sa fie nevoie sa plece sau nu, l-au operat pe tatal lui, nu stiu exact cum, nu la creier, ci la sinusuri, au mai scazut presiunea asupra creierului, iar acum asteapta sa vada daca se dreneaza abcesul prin sinusuri. Se pare ca ar fi suferit si un atac cerebral, dar inc anu isi pot da seama daca a fost minor sau major, s-ar parea ca partea stanga a corpului ii este paralizata, dar se poate sa treaca o data cu scaderea presiunii in creier si a irigarii cum trebuie. In fine, nu stiu exact ce si cum, dar e la un spital foarte bun si il urmareste de la distanta si unul dintre cei mai buni neuro-chirurgi din State (prieten de familie) asa ca speram sa fie totul bine.
Noi ne simtim parca un pic mai bine -- Jodie e clar mai bine, eu tusesc, dar deja expectorez bine, asa ca sper sa imi treaca si mie curand. John tuseste destul de urat si face si febra, dar vad ca e ok, are energie, se joaca, il astept pe Coleman sa mergem maine impreuna la doctor, ca nu ma simt in stare sa ma duc singura, cu amandoi copiii dupa mine si vai de capul meu.
Daca totul e in regula, vrem sa facem bradul in weekend si sa incepem sa ne pregatim de Craciun-- cumparaturi, sa comandam masa de Craciun, etc.
Va pup si astept sa va treziti!
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Neatza, fetelor, se apropie de sfarsit aceasta saptamana de cosmar Coleman vine acasa diseara, inca nu stie daca o sa fie nevoie sa plece sau nu, l-au operat pe tatal lui, nu stiu exact cum, nu la creier, ci la sinusuri, au mai scazut presiunea asupra creierului, iar acum asteapta sa vada daca se dreneaza abcesul prin sinusuri. Se pare ca ar fi suferit si un atac cerebral, dar inc anu isi pot da seama daca a fost minor sau major, s-ar parea ca partea stanga a corpului ii este paralizata, dar se poate sa treaca o data cu scaderea presiunii in creier si a irigarii cum trebuie. In fine, nu stiu exact ce si cum, dar e la un spital foarte bun si il urmareste de la distanta si unul dintre cei mai buni neuro-chirurgi din State (prieten de familie) asa ca speram sa fie totul bine. Noi ne simtim parca un pic mai bine -- Jodie e clar mai bine, eu tusesc, dar deja expectorez bine, asa ca sper sa imi treaca si mie curand. John tuseste destul de urat si face si febra, dar vad ca e ok, are energie, se joaca, il astept pe Coleman sa mergem maine impreuna la doctor, ca nu ma simt in stare sa ma duc singura, cu amandoi copiii dupa mine si vai de capul meu. Daca totul e in regula, vrem sa facem bradul in weekend si sa incepem sa ne pregatim de Craciun-- cumparaturi, sa comandam masa de Craciun, etc. Va pup si astept sa va treziti! 26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
sanatate multa si ai grija de tine si copii!!!!
Putere sa treceti peste hop-ul asta cam negru din familia voastra!
imi pare rau de ce ti se intampla!
Fii tare!!!!

castelana fericita
23+
oanka80 spune:
Buna dimineata fete dragi. va invit la gogosele calde si o cana de lapte batut
.
castelana si oanaiacovita va multumim pt postarile voastre legat de mame. chiar daca ma rascolesc multe aminitiri, mereu trebuie sa le avem in inimile noastre pe mame ca pe niste martire sau super eroine ce aveau timp sa le faca pe toate. aici e locul unde ne spunem necazul si plangand pe umarul vostru ne descarcam cu tot ce se aduna in noi. eu nu imi doresc nimic altceva decat sa pot sa ma descurc in educatia fluturasului meu macar jumatate din cat a facut mama mea.
noi aveam de obicei program de topaiala seara cand ma intindeam in pat si f putin in timpul zilei. aseara am fost f necajita ca nu am simtit nici o atingere a fetitei si acum asa imi rod unghiile si ma rog sa o simt azi. problema e ca nu am fost obosita ieri si nu ma duce capul de ce oare a stat atat de cuminte?
freedelia si tu esti o mama eroina si te apreciez pt asta. sa dea Domnul sa fie totul bine cu socrul tau. ai si tu mai multa grija de tine, sa te ocoleasca boala de acum inainte 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
babyangel spune:
buna dimineata burtici,
Sa aveti un weekend de vis, dar pana atunci, ia poftiti la o cafeluta de-a mea, sa va treziti!![]()
Citeam si eu marea dezbatere despre somnul bebicilor, si sunt de acord cu fiecare in parte..Pana la urma , noi parintii gasim cea mai buna solutie pentru noi si bb-ii nostri in functie de particularitati...
La mine , de ex, cea mai buna varianta e sa doarma bebe in camera lui, in patutul lui, iar eu cu el in camera. Pentru ca Lucas merge la scoala, iar sotu merge la munci, si vreau pe cat posibil sa ii "crut" de" placerea " noptilor albe
Cand era Lucas mic, nu am avut posibilitatea sa-l punem de la inceput in alta camera, si sotul muncea pe atunci in ture de noapte, si a fost foarte afectat si marcat de noptile albe.Atatia ani de zile nu l-am putut convinge sa mai facem un bebe
Oricum copilasii se adapteaza la ceea ce le oferim noi de mici, pentru ca atunci cand se nasc ei au doar instinctul suptului si puterea plansului..in rest, totul invata de la noi.
Andra sper sa te simti bine si sa poti merge la concert...mie imi place grozav de mult Banica si in fiecare an ma uit la concert...dar la televizor!
Stefimic , frumoase poze
cred ca deja incepi sa trepidezi la gandul ca mai ai mai putin de 10 saptamani
wow!
Bradutul meu de anul asta va fi mov/ciclam si alb! Dar momentan inca nu au aparut brazii(naturali) la noi!
Vio iti inteleg perfect nervii...mama lor de asistente si dr! Pai ei nu stiu ce mult asteptam noi intalnirea cu bebe??
Si eu ma duc azi la 15:30
..abia astept!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata! Ce faceti fetelor? Veniti la cafeluta?
Freedelia din pacate asa vin necazurile, mai multe o data, ca sa nu te lase sa respiri. Doamne ajuta sa treaca toate cat mai repede.
Castelana nu am vrut sa te supar. Sunt convinsa ca vei fii o mama super. 

Andra imi pare rau ca nu te simti bine, dar in primul rand nu te stresa, dupa cum am mai spus stresul e cel mai rau dintre toate. Eu mereu am contractii atunci cand sunt stresata sau am emotii.
dayanara
la burtica sa treaca bubitele.
Oana cum esti? Ce antibiotice iei?
Mihaela
23+ si
Elena Maria (9 aug 2006)