Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

mititelul meu de la scoala m-a rasplatit cu un zambet mare si m-a strans in brate de credeam ca ma ridica pe sus. e un copil cu mult lipici si mi-a spus cu ochii lui jucausi ca el stia ca Sfantul Nicolae avea si pt el ceva pregatit, numai ca a fost prea obosit si nu a mai ajuns si la casa lui. e un copil ce vorbeste o moldoveneasca curata ca nica lui ion creanga si cand si-a luat ramas bun de la mine mi-a pus mana pe burtica si mi-a spus sa am grija de mine si de fetita si sa nasc bine. asa m-am emotionat ca s-a gandit el sa imi ureze din inima cuvinte simple dar cu intelepciune multa. fetelor eu multe am invatat de la acesti copii minunati. mai tarziu va pun si poze cu spiridusii mei, o parte plangeau, o parte nu ma lasau sa ies din clasa...dar au inteles ca ii voi vizita ori de cate ori imi va permite timpul si voi fi cu gandul alaturi de ei.

luni la prima ora voi duce si eu la analize urina si scaun pt linistea mea ca nu am vreo infectie in organism.
rugati-va pt mine sa pot alunga stresul pe care il am acum ca nu imi simt bebelina inca
va urez o zi minunata tuturor si odihniti-va cat puteti de mult. eu sunt oficial in concediu si am de gand sa profit la maxim de leneveala in patut

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

stefimic am vazut gogosica ta de burtica si timitem multi pupici pt ea. frumos si bradutul

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata, v-am citit si eu!

Sanatate mamicilor cu bebelusi bolnaviori si celor racite sau cu dureri de burtica. Sanatate deasemeni familiilor voastre.

Am citit dezbaterile despre dormitul impreuna si tot ce va pot spune e ca desi ne facem un plan de pe acum despre cum am vrea sa procedam de multe ori nu se potriveste.
Perfect de acord cu Delia in legatrura cu parentingul child centered dar si aici e munca multa si disciplina mai ales pentru parintele care traieste in societatea noastra, supus la tot felul de presiuni dinafara si la tot felul de "dogme" bine impamintenite.

Ce imi mai amintesc, ca am vazut poze cu Ioanact din timpurile prieteniei si dinainte de nastere. Draga mea esti o frumusete naturala cu un chip lumnios si cald!!!

Eu va doresc o zi de vineri scurta si usoara si un week-end minunat!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oanka, sa stii ca as manca niste gogosi cu lapte...sa stii ca imi dai idei, si ma apuc de "bucatarit"

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor ,harnicutelor...
Mama o sa mi ia toate ziua sa citesc in urma dar cred ca de acum incolo o sa am mai mult timp ca nu mai mergem la scarbici...
Va invit la un ceaiut cald (de fructe).
Noi suntem bine, crestem bebita e activ, de luni intr-o saptamana mergem la eco poate ne arata mutrita ca data trecuta n-a vrut.
Va pup pe toate si va urez o zi cat mi frumoasa

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute dragute,

Iata prima dimineata dupa doua saptamani cand pot sta si eu la calculator linistita, era modul meu de a-mi incepe ziua, care mi-a fost perturbat de musafirul nepoftit, care s-a simtit asa bine la noi ca a ramas mai mult de 10 zile.
De aceea iar sunt in urma cu trei capitole cu cititul, sper sa reusesc sa recuperez.
Noi suntem bine, crestem vertiginos, ne tumbacim, dam cu picioare, cap, tot ce detinem si ne simtim bine. Intr-o seara si-a scos capul parca sa vada ce se intampla, ca s-a deformat burta asa de tare, Mihai nu mai putea de bucurie si uimire, iar tatsu si fratele lui erau disperati. Mai aveau putin si ma duceau la urgenta .
Mai nou cred ca s-a ridicat uterul destul de sus, preseaza stomacul, in asa fel incat nu mai pot manca cantitati mari, Doamne ajuta, cami se face rau. Dupa vreo cateva mese asa copioase, pana sa imi dau seama ce se intampla, mi-a fost asa rau ca am iesit la plimbare sa ma usurez nitel. Acum am cam luat-o ca pe o obisnuinta plimbarea zilnica, eu mergeam mult pe jos inainte de sarcina, pe malul oceanului, apoi mi-a fost frica, am renuntat, iar acum am reluat, dar efectiv ca o plimbare, nu sport.

Am citit cateva pagini, am vazut ca Freedelia e bolnavioara ea si copilasii. Sanatate multa Delia si tie si iubitilor ingerasi. Sanatate multa si Doamne ajuta si pentru socrul tau, sa-si revina si sa aveti sarbatori linistite cu totii.
Vazut burtica lui Stefimic, frumoasa si ea si bradut si copilas .

Salut si pup toate burticile si merg sa vad ce mai pot citi din urma.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 28+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la mine!
Intru scurt sa va zic ce mi-a dat dra. Mi-a dat Amoxicilina de 500, 2 la 12 ore timp de 7 zile. Mi-am luat Maalox sirop ca pansament si sper sa nu imi dau stomacul meu ulceros peste cap.
Am fost aseara si in Carrefour si am mai cumparat una alta. Aici poze
Si am pus pozici si cu burtica de 29 de saptamani.

Merg sa recuperez.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

roxana evita sa mai mananci parizer, oricat de pofta ti-ar fi daca ai stii ce contine ... nu ai mai manca in veci. nu-ti spun ca sa nu iti intorc stomacul pe dos. dar daca esti curioasa da un search pe google "ce contine parizerul". nici carnati nu ti-as recomanda, se baga in tocatura de carnati ... de toate cele.

cata ce burtica frumusica, imi place de mor !!!! un si pt stefi, frumuselul mic

castelana o sa fii toate ziua ca un titirez din dorinta de a iti indeplini toate indatoririle de superwoman, supermother si supewrife, dar citind atatea lucruri marete despre mama ta, cred ca o sa iti reuseasca si tie

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata si de la mine!!!!
Astazi sunt acasa..mi-am luat zi libera pt ca dupa amiaza merg la control. Asa ca mi-am propus sa-mi petrec dimineata alaturi de voi, ca nu prea am reusit sa mai tin pasul in ultima vreme...langa o cana de cafea cu muuult lapte.

Sunt singurica acasa...stau la caldurica si ascult colinde. Pfuuu ce bine e!!!

Ina te trec acusi in listuta.

asteptam un 26+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus,fetelor frumoase si burtoase!
Scuze,iar is pe fuga,intru doar sa va salut si sa va pup pe toate cu drag...

Bianka:laptop Evolio, de la mine!
Delia 13:set Home...
Andira:multa sanatate fetitei tale scumpe!
Rebiana:faoarte frumoasa ideea de a face un jurnal al acestei perioade minunate!
Oana:m-am emotionat de tot cum ai povestit despre mama ta,dar acum tu vei mama la randul tau si trebuie sa transmiti mai departe tot ce ai asimilat de la Ea...
Andra:ai grija de tine!
Tina80:daca trebuie sa iei antibiotic,ia,fiindca daca asa a zis doctorul,asa este...
Castelana:te pup cu mult drag,si iti doresc sa fii tot ceea ce vrei sa fii,adica mama , sotie si femeie perfecta!Si sigur vei reusi,numai sa dea Dumnezeu sanatate!
Freedelia:draga mea,va doresc SANATATE, tuturor,tie,copiilor,sotului si socrului tau, multa putere si aveti grija de voi!
Dayanara:sigur e ceva de la coloranti,nu e ceva grav!Pupici!
Oanka:felicitari pentru darul tau si spor la lenevit!
Miruna:pupici!

Scuze ca is asa de scurta,dar am de lucru si am intrat pe furis de la servici!Pupici SI MULTA SANATATE tuturor!

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput