Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute,
Hai la mic dejun, apoi cafeluta cu laptic nelipsita .
Azi e si la noi o dimineata mohorata, rece, asa ca am stat in pat mai mult. Chiar am dormit, de altfel am inceput sa dorm mai bine noaptea, nu ma mai trezesc pana la 6.30.
Acum ma voi citi si voi raspunde din ce-mi amintesc.
De pilda imi amintesc ca ieri m-a impresionat baietelul de la scoala Oankai, mi-au dat lacrimile

Marina si in cazul meu, a masurat cineva pliul nucal, in ROmania, la 10 saptamani, desi nu se face asa devreme si a zis ca e mare pentru varsta aia. Fara sa-mi spuna dimensiuni, sau explicatii. M-am speriat bineinteles. Apoi, la 13 saptamani, cand l-am masurat aici era in limite absolut normale. Apoi nu stiu daca l-a mai masurat ca nu mi-a spus, dar mereu imi spunea ca totul e perfect. Deci nu te mai stresa, sunt erori aiurea, care ne dau peste cap degeaba. Tu o sa ai un baietel perfect, ca noi toate, de altfel .

Rebiana vacanta palcuta si sanatate multa

Andira sanatata multa iubitei tale fetite. Saracuta cat trebuie sa sufere, dar cu mami si tati alaturi o sa treaca

Va pupic, atat am reusit sa citesc, mai citesc si revin.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 29+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana merci , banuiam ca la preeclampsie nu e musai sa apara tensiune mare...
pe mine ma intereseaza foarte mult , mai ales ca mi.e frica de asa ceva - dar sper sa scap

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Buna dimineata!
M-am intors de la eco cu vesti rele si cu o stare intoarsa pe dos. Rezistenta este mai ridicata pe artera uterina dreapta decat era la morfologia fetala, ceea ce indica faptul ca tratamentul nu da roade inca. A mai scazut putin pe cea ombilicala insa nu semnificativ. Bebelina a luat foarte putin in greutate si inregistreaza un retard de crestere de o saptamana. M-as lovi cu capul de toti peretii dar stiu ca n-ajuta la nimic, asadar incerc sa gandesc ca totul va fi bine si cu ajutorul lui Dumnezeu voi naste un copil sanatos.
Pupici O zi cu bine!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

rebiana nu ti-a schimbat tratamentul? hai fii optimista ca bebe e bine, asta o sa te ajute enorm.

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Buna dimineata!
M-am intors de la eco cu vesti rele si cu o stare intoarsa pe dos. Rezistenta este mai ridicata pe artera uterina dreapta decat era la morfologia fetala, ceea ce indica faptul ca tratamentul nu da roade inca. A mai scazut putin pe cea ombilicala insa nu semnificativ. Bebelina a luat foarte putin in greutate si inregistreaza un retard de crestere de o saptamana. M-as lovi cu capul de toti peretii dar stiu ca n-ajuta la nimic, asadar incerc sa gandesc ca totul va fi bine si cu ajutorul lui Dumnezeu voi naste un copil sanatos.
Pupici O zi cu bine!

rebiana nu ti-a schimbat tratamentul? hai fii optimista ca bebe e bine, asta o sa te ajute enorm.

POZE

Tratamentul a ramas acelasi. Doar vitaminele au fost adaugate (m-au ajutat f mult si-n sarcina cu Luca). Si eu sper sa fie totul f bine!
Roxana e bine sa tinem tensiunea sub observatie. Mi-a recomandat astazi, dr, sa o verific des la medicul de familie. Pentru a mentine tensiunea arteriala in limite "decente" (nu gaseam alt cuvant ) mi-a prescris Aspenter. Avand de regula o tensiune de 11/5 chiar si o valoare de 12 nu e taman buna.

Mergi la inceput

castelana dar cand esti tu nascuta, sa inteleg din faptul ca primeai biletele cadou de ziua ta, zilele acestea serbam ceva??? zi-ne si noua, eu nu te-am gasit pe listuta cu sarbatorite.

HAPPY BIRTHDAY, MIRUNA!!! Sa fii sanatoasa si bebe sa se nasca sanatos si la termen!!!

denisa vreau si eu putina ninsoare

oana ai grija sa nu iei gripa si insanatosire grabnica sotului. mai bine te protejezi cu ceva ceai si citrice, ca antibioticele nu te apara de virusi, ci doar de bacterii.

POZE

Mergi la inceput

oana, rebiana, denisa, yaia daca sunteti in zona haideti cu capitol nou

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Anca felicitari pentru bebelinul grasun si sanatos. O fi si rusinos?
Alina sa fie sanatoasa Iana si sa ajunga la doi anisori sa papam tortulet si sa suflam in lumanarici. Vesela ca intotdeauna, o scumpete

Am votat si eu pentru fete, chair de doua ori, dar nu stiu sa va spun ce am scos . Era un vaucer, niste produse cosmetica, ma rog, eu tot mai votez
Andra bine ca ati fost la concert, v-ati simtit bine toti trei . Pofta buna azi .

Rebiana Doamne ajuta sa fie totul bine. Dupa cum spuneam mai devreme, toate de aici o sa nastem copii sanatosi. Continui tratamentul, l-a schimbat? .

Fetelor vad comentarii in continuare privind somnul copilului. Si eu sunt de parere ca depinde de fiecare copil in parte. Si in nici un caz nu inseamna ca neglijam copii. In cazul meu, de exemplu, Mihai a dormit in patutul lui pana la 8 luni, chiar nu-i placea prea mult in brate, din obisnuinta, cred. Si eu gandeam ca respiratia noastra nu-i poate face nicicum bine unui nou nascut. Apoi, n-a mai vrut singur si pace, eu am cedat de oboseala - ma ridicam de 10 ori pe noapte sa ma simta- si pana acum tot cu mine doarme. Concluzia mea si a majoritatii, nu exista reguli, fiecare copil e unic.
Succes tuturor.

Weekend placut tuturor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 29+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

pfiu, tocmai azi, cand intram in trim III am uitat sa schimbam semnaturica

POZE

28+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Buna dimineata intarziat si de la mine!!

Multumesc tuturor pt sfaturi!! Am inceput de aseara sa iau ovulele, tratamentul dureaza 6 zile. Sper sa scap de ea odata!!

Miruna79 LA MULTI ANI !!! sa fii sanatoasa si ai un bebe la fel de sanatos si o nastere usoara!!!
REbiana eu zic sa stai linistita ca bebelusa va fi bine!!!!! Nu are cum altfel!!! Poate inca nu se vad rezultate datorita faptului ca nu ai terminat inca tratamentul!! Ai sa vezi ca totul va fi bine!!
Andra woow ce frumos ca ai fost la concert!! De mult imi doresc sa ajung la un concert de-al lui banica, dar pana acum nu am avut ocazia.

MA duc sa-mi fac o gura de cafea si vin sa va aduc si voua..ca azi la 10.30 m-am dat jos din pat. Afara e un ger de crapa pietrele bbbrrr!!!!

asteptam un 26+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

rebiana draga noastra cu calm si cu rabdare. stim ca detii aceste virtuti, asa ca nu deznadajdui. poate e prea devreme sa isi faca tratamentul efectul. iar cu luatul in greutate al bebelui trebuie sa fii increzatoare ca va acumula in saptamanile ce vor urma. rabdare, rabdare si iar rabdare si cand se termina rabdarea o vei lua de la capat rabdare, rabdare si iar rabdare . e greu, dar am mare incredere in tine ca iti vei recapata rapid optimismul.
ate si eu am avut candida prin luna a 4 a si am luat 6 ovule de canesten si am folosit unguient canesten 10 zile. am repetat analiza si a fost ok. faci intru totul cu spune doctorul.
la mine a reaparut deranjatul la burtica si imi vine sa o iau razna. . nu mai am rabdare pana luni sa duc la analize sa vad care e problema. oana si vio cat v-a costat urocultura?

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput