Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Miruna

andra felicitari pt intrarea in trim 3! abia astept si eu

oana azi esti doamna doctor , sanatate sotului

kossir ai dreptate , nu inseamna ca unele isi neglizeaza copiii , iar celelalte ca nu au copiii independenti!
oricum mai e pana acolo, sa fie ei sanatosi si asta sa fie singura problema, unde dorm

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Miruna , multa sanatate si nastere usoara si la termen

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ma apuc de un nou capitol

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor cum stati la capitolul gatit astazi?? sunt in pana de idei si totusi as manca ceva bunut si nu stiu ce . ma pregatesc sa ies la cununia civila a unor prieteni dragi ce le vom fi si nasi, prin mai cred ca fac cununia religioasa. sunt f modesti si imi sunt dragi tare.
la noi in iasi e un peisaj de poveste cu zapada asezata in strat subtire si un ger cu miros de iarna. am stat pe afara si am nasul si obrajii rosii dar nu ma mai satur sa privesc si sa simt minunatia naturii. sper sa mai tina frigul pt a omori mmiliardele de microbi si sa se bucure si copiii asa cum ma bucur si eu de dimineata cand au cazut pimii fulgi. as mai fi stat afara dar a aparut bodyguardul meu(sotul) care m-a luat pe sus in casa , asta dupa ce ieri am avut o partida de cearta cumplita in care am spus vrute si nevrute si acum imi rod unghiile de parere de rau . sper mereu sa ma ierte pt toate iesirile mele, caci de multa rabdare a dat dovada pana acum cu mine, doar ca atunci cand mi se pune pata nimeni nu ma mai poate opri. va fac capul calendar in weekend si imi cer iertare

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Rebiana, vreau sa te incurajez sa ai incredere ca totul va fi bine. Tu fa tot ce tine de tine, insa ai incredere in D-zeu ca el stie cum e mai bine pt fiecare. Din constatarile mele doctorii au "darul" de a ne panica sau chiar induce in eroare cu niste probleme care nu sunt de fapt atat de grave. Nu zic ca la tine nu ar fi nici o problema, dar poate ca mai dureaza pana isi face efectul tratamentul. Deci iti recomand mult calm. In loc de exercitii fizice incearca sa respiri aer curat in fata unei ferestre deschise. (Eu dau vina pe doctori pt ca reusesc mai mult sa ne streseze sau sa ne sperie cu analize gen triplu test si alte bazaconii care nici macar nu au relevanta, si stii ca au avut si alte fete ghinionul sa le iasa valori aiurea, asta ne-insemnand ca era ceva in neregula, insa de stresat s-au stresat, nu mai zic si de banii cheltuiti aiurea. Dar asta e alta discutie.)

Miruna, LA MULTI ANI!!!

Oanka, pt deranjatul la burtica incearca ceaiul din scoarta de stejar. Este foarte bun si eficient. E bine sa-l avem cu totii in casa. E recomandat chiar si in cazuri de otraviri, intoxicatii, etc.

La Iasi fulguieste!!!!

22+ cu Matei/Matias
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Povestea Continua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Multumesc pt urari la adresa patutului bebelunei
Anca - ma bucur sa fie asa cum zici tu . Eu nu prea am auzit de bine despre primii pasi. Am dat pe patut 260 Ron, era la oferta si am zis ca si un an daca tine merita.

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Honey, stii cum e..cine foloseste produse chico sau graco sau altceva din clasa lor, nu o sa aiba o parere buna de produsele de primii pasi , care nu sunt la fel de sofisticate si probabil ca nici materialele nu se compara, dar cu siguranta nici preturile nu se compara!
Dar eu zic ca te va tine patutul cu siguranta pana in momentul in care bebeluna nu va mai dori sa doarma in patut, adica 1 an-1 an jumate. Apoi probabil ca vei investi intr-un pat mare si vei folosi aparatori

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Carmen multumesc mult pt cuvintele de incurajare, ca am mare nevoie.... Trebuie sa recunosc ca inca sunt speriata.

Marina 22 + CRISTIAN? si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-rmkristine.html

Mergi la inceput

andra s pliul nucal la bebe a fost acum la 23 sapt 2.2 mm, dar ceea ce m-a ingrijoat pe mine a fost cel de la 13 sapt de 1.9 mm, cand Herghelegiu a spus ca nu e in afara limitelor, dar e usor crescut! De atunci nu prea am mai avut liniste. Si stiam ca cei cu S down nu au osul nazal vizibil la varsta aceea, dar el mi-a infirmat treaba asta, a spus ca la unii se vede....

Mergi la inceput

Anca - asa este, insa nu mai stiu daca se vedea cu ochiul liber sau nu, iar de la Herghelegiu e foaaaarte greu de scos 2 vorbe. Atat a spus ca e in val normale dar usor crescut! Ce sa intelegi? El nici nu tine neaparat ca tu sa pleci lamurit de acolo, doar cu valorile clare trecute pe o hartie.
Sanatate multa!!!! Sa te faci bine!

Mergi la inceput