Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa da, si eu vreau wrap sau sling!
ivan a fost tinut in brate cu drag chit ca plangea sau nu, si acum nu mai vrea deloc, noi murim de drag sa.l luam pe sus si el fuge sau da din picioare, ca sa nu zic, ca de cand a descoperit mersul pe jos pe la 11 luni, nici in carucior nu mai vroia....
asa ca eu nu cred ca se obisnuieste in brate...si face asa ca sa ma omoare pe mine de spate, nu, eu cred ca simte nevoia sa fie tinut in brate si wrapul e o solutie

freedelia, la un moment dat, am simtit un miros pe care l.am asociat mancarii de caine, ca stiu cum miroase, si mi se facuse pofta si i.am zis lui leo: vezi ca s.ar putea sa te duci dupa boabe de caine
si a zis: nu.i nici.o problema atata timp cat nu ne musti pe mine sau pe ivan!

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, burtici!

stefimic frumoasa burtica, si bradutul si Stefan, bineinteles!
oanka80 m-a impresionat si pe mine baietelul orfan. Frumos gest ca i-ai luat un cadou.. Concediu placut!
babyangel, mihaelagrosan multumim pt -luta!
Erina multumesc pt compliment!
Oana frumoase poze cu burtica, si achizitiile pt bb.
ioanaa28 deci se poate sa doarma si in camera lui singur..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andra eu nu mananca parizer de obicei, dar nu uita ca eu de pofta , in primul trimestru era sa mananc si boabe din alea pt caini :))
ce bine ca n.ai mai luat in greutate :)

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

roxana te cred ca ti-a fost pofta, mai ales ca stiu ca toti romanii plecati tanjesc dupa ceva romanesc de mancare. stii ca chiar ma gandeam acum intr-o zi cine avea pofta de granule pt caini, deci tu erai am mai auzit de pofte d-astea: mancare la conserva pt pisici (adevarul e ca arata bine ), var de pe perete, peste crud, etc

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Andra -- chiar asa s fie cu parizerul si carnatii??? Ma gandesc ca si astea sunt zvonuri care fac inconjurul internetului, cum era si cu coca=cola ca topeste rugina si mai stiu eu ce...

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

freedelia parol ca asa este, nu am info de pe net, ci chiar de la sursa, din interiorul unor firme care produc mezeluri. tata si sotul meu lucreaza la firme diferite de mezeluri, si cumnatul meu a lucrat in alte 2 firme de profil pana acum, peste tot e la fel, crede-ma.

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Si pe mine ma tenteaza sa iau un warp. Am tot citit pe net cat de practice sunt si cat de bine doarme bebe in el.Problema ar fii ca in Ro nu prea sa gasesc.In magazine dk intreb muti nici nu au auzit, nu stiu ce e ala.. Si din ce am citit am inteles ca e putin complicat sa-l pui, dar dk citesti bine instructiunile e ok. Voi stiti de unde as putea cumpara? Bine sa fie si la un pret rezonabail, altfel din pacate nu-mi permit.

Delia13 26+ David Andrei

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Delia13.html VOTATI-MA aici va rog in fiecare zi dk aveti rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Cautand poezii si cantece pt copii, am dat peste www.logopedics.info/planse-pentru-colorat-tema-craciun.php" target="_blank">aceste planse de colorat.
Rebiana sper sa-ti fie de folos. Le voi descarca si eu..si cu ajutorul Ioanei le vom colora.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

bluekidoo, deocamdata imi prind urechile la semnaturica, dar incerc sa repar, sa vad daca iese! Am o fetita de 4 ani si astept baietelul

22 + + Bianca Maria (15.09.2005)

Atunci este greseala mea... "+" dintre carut si numele fetei m-a indus in eroare.. am crezut ca astepti fetita si ai pus carut de baiat .. imi cer scuze dac te-am bagat in ceata

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 26+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Bluekidoo.html -- dorim voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Si eram curioasa de cand ar putea dormi acolo, bineinteles inconjurat de perne.

Al meu a dormit 'acolo' (adica patutul lui, camera lui) din clipa cand a venit acasa de la spital. Avea 6 zile.
Exista si un truc, poti pune un tricou care sa aiba mirosul tau langa bebe ca sa nu-ti simta lipsa. La noi nu a fost nevoie, a dormit acolo mereu.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Ioanact... nu da cu pietre... asa cred eu ca bebe va dormi in patul lui, in camera lui, isi face si patul si cumpara si lapte dimineata,

La mine primele doua am mers fara niciun fel de problema de la inceput. La ultimele 2 mai lucram, dar avem timp pana la 18 ani! Oricum, eu astept sa-mi faca si mie patul!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

bluekidoo nu-i pb, la prima vedere asa era!
am fost la eco si se pare ca e totul ok. De cand m-am asezat i-am si spus dr.ca am avut translucenta nucala mare la 13sapt. M-a intrebat cat. I-am spus si n-a zis nimic.Mi-a spus ca el nu a vazut nimic in neregula si daca si la 32 de sapt totul e ok, nu ramane in urma cu cresterea, oasele cresc pe masura, probabilitatea este f mica sa fie SD. Asta e marea mea frica de la 13 saptamani! Si dup-aia mi-a spus ca 1.9 translucenta nucala la 13 sapt nu e in afara limitelor. Voiam sa-i spun stiu, dar dv mi-ati bagat in cap ca nu ar fi ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voua v-a masurat pliul nucal la 22 de sapt sau la 23 cand ati facut eco? si cat a fost?

Marina 22 + si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput