Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salut fetelor, multumim frumos pentru aprecieri, dar cred ca toate avem burtici frumoase, iar acum langa bradut par si mai frumoase.

OANA sper sa-ti treaca infectia cu antibiotic si sa nu mai ai probleme.
referitor la baietei sa stii ca sunt destul de mamosi, depinde si de cum ii cresti, are si activitati in care i-l prefera pe tati dar de alintat, de dormit si de mers la joaca el o vrea pe mami,asa ca vei fi o alintata mamico de cei doi baieti ai tai.

ANDRA ma bucur ca esti mai bine si nu mai simti asa de rau presiunea, poate daca stai cumintica trece definitiv.

DELIA ma bucur ca sunteti mai bine si ca vine si tati acasa cat mai repede, iar cu socrul sper sa se rezolve si sa nu fie nimic grav.

acum va las ma duc sa ma intind un pic ca am smotruit destul prin casa si culc copilul si mai vb.
va pup si o dupa-amiaza placuta.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 29+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Cautand poezii si cantece pt copii, am dat peste www.logopedics.info/planse-pentru-colorat-tema-craciun.php" target="_blank">aceste planse de colorat.
Rebiana sper sa-ti fie de folos. Le voi descarca si eu..si cu ajutorul Ioanei le vom colora.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Tzucu-te-as eu pe tine! Cunosc site-ul.. am descarcat cateva tipuri de litere pentru elevii mei la inceput de an scolar. Foarte frumos sa colorezi plansele si s-o atragi si pe Ioana, am remarcat la mine si la Luca ce frumos lucram in echipa. Iti recomand la randu-mi un site complet, cu planse diferite si foarte atractive mescoloriages.com au f multe modele pentru iarna si nu numai.
Oana, Castelana, Maria
Andira sper ca astazi Irina sa fie mai bine!!
Oficial sunt in vacanta!! Bucuria-mi deriva din faptul ca asta-noapte m-am trezit cu gatul "in piuneze" si abia am putut vorbi si intona colindele alaturi de elevi, la scoala, si mi-ar fi fost teama ca mersul prin frig si vorbitul excesiv sa nu agraveze situatia. Asadar, de azi, la caldurica acasica!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Delia ti-am recuperat un set de lenjerie de la ID Sarierri
Dayanara super faza cu grauntele pentru catei
Rebiana bucura-te de vacanta, si de atmosfera frumoasa de sarbatori
Multumesc tuturor fetelor care m-au votat. Cate un si o

Bianca 27+ asteptand un ,viitoare mamica de iepuras Eric Andrei
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-bianka1.html, multumim pentru voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Cat dspre dormitul in camera lui -- sigur ca se poate, ca saracul copil se prinde ca nu ii pasa nimanui ca plange el si tace si invata sa doarma si asa. Dar ce intreb eu este DE CE??? De ce sa il trimiteti in camera lui, singur, cand locul cel mai naturl al bebelusului este langa mama lui, aproape de sanul ei????

Intreb si eu -- pe mine personal ma afecteaza foarte tare sa aud de copii lasati sa plamga,

Generalizarea ta e total gresita si incorecta.
Mie si tatalui lui ne pasa foarte mult de el si noi am avut norocul ca el sa nu planga, ci sa doarma. Copilul meu nu a adromit NICIODATA plangand. Si a dormit singur in camera lui, in patutul lui de cand avea cateva zile.
Eu cred ca nu e bine sa gereralizam si sa aruncam cu cuvinte. Fiecare copil e unic si trebuie OBSERVAT copilul si nevoile lui si decis in functie de asta cum va dormi si eu cred ca puteam doar sa impartasim experientele noastre trecute, fara sa aruncam cuvinte grele sau sa facem presupuneri fara fond.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rmkristine, din cate stiu eu, translucenta nucala de masoara doar la 12-13 saptamani si limita e de 3 mm, deci la tine e foarte bine
la ecografia de 22-23 , ma rog, morfofetala nu se masoara

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

dayanara merci Asa stiam si eu ca doar atunci are importanta si n-am inteles de ce a masurat-o si acum.

Marina 22 + si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana, Cata (mami de Stefi drag) am vazut si admirat pozele cu burticile! Pup eu fetele frumoase!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

eu cred ca degeaba ne facem acum planuri in legatura cu viitorul copil. Nici nu ma astept ca bebe2 sa adoarma la fel ca Bianca, sa se linisteasca in aceleasi momente si, sper din suflet, sa nu-si suga degetul ca ea! Cred ca ne vom adapta in functie de situatie

Marina 22 + si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Yaia -- ei da, daca tu ai avut copilul perfect care din ziua 1 a dormit cateva ore legate, a adormit fara sa planga singur in pat, nu a plans sa fie tinut in brate, nu a avut perioade cand il dureau dintii sau era bolnavior si dormea bine numai in brate la mama -- atunci intr-adevar, nu te incadrezi in generalizare. Pentru ceilalti 99.9% din copii insa, generalizarea e valabila -- se vor invata sa doarma singuri plangand cica "controlat".

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna fetelor , mi-a trebut toata dimineata sa citesc ce ati scris aseara si astazi .

Nu mai comentez cu dormitul copilului in camera lui , dar cert este ca la unii copii se poate aplica regula si la altii nu . La mine a mers foarte bine, si mi-a fost bine si mie si copilului .Dar nu mai vreau sa vb. despre asta ca unele dintre noi se supara .

Vreau sa va rog daca stiti un site sau un magazin din tara sau din Bucuresti care comercializeaza wrap sau sling , va rog sa imi zice-ti si mie va rog.

Va pup si weekend placut .

21 + mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput