Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
Fete, am niste emotii de mor cand ma gandesc ca se apropie data pt CM.Nu am unul regulat, dar in jur de 22-25 ar trebui sa ma astept...sa aflu un raspuns.
Ahhh, ma furnica pe spate rau
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
roxy@vasi hai hai fruntea sus, ai nevoie de moral ridicat?Sa-mi zici ca acum scot o majoreta sa-ti faca o galerie mica.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy@vasi Buna dimineata,stau si ma uit pe geam cum ninge si ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna,apoi trece si anul acesta si noi tot mai speram intr-o minune de la BUNUL DUMNEZEU ,.Poate ne aude si ne vede si anul care vine ne va aduce si noua -celor care ne dorim atat de mult auzine DOAMNE NOASTRA A ASPIRANTELOR LA ,Sunt dezamagita inca odata,speram ca poate NASTEREA MANTUITORULUI va fi dubla sarbatoare pt noi,dar nu.Nu ma dau batuta,inca mai lupt,va multumesc ca m-ati primit in comunitatea voastra,de cand v-am descoperit imi este mai usor, |
fata si fii puternica macar pt noi!
6+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
YLARI spune:
Roxy, pupici! Imi pare rau ca esti suparici.
Nikolici si eu tot pe 25 trebuie sa ma testez!
Fetelor cum se ia utrogestanul asta? Din a cata zi si cum, ca am auzit si oral si vaginal......... ceea ce mi se pare cam ciudat (????) Oricum eu nu stiu daca am ovulat ca n-am mai avut teste de ovulatie iar temperatura e foarte oscilanta. Doar ieri si azi a fost 36,8.............
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui YLARI Roxy, pupici! Imi pare rau ca esti suparici. Nikolici si eu tot pe 25 trebuie sa ma testez! Fetelor cum se ia utrogestanul asta? Din a cata zi si cum, ca am auzit si oral si vaginal......... ceea ce mi se pare cam ciudat (????) Oricum eu nu stiu daca am ovulat ca n-am mai avut teste de ovulatie iar temperatura e foarte oscilanta. Doar ieri si azi a fost 36,8............. YLARI EVA mea ticker POZE |
Uite, iti redau ce scrie pe sfatul medicului punct ro :
"Doze de administrare: indiferent de calea de administrare, doza pentru o administrare trebuie sa nu depaseasca 200 mg. In cazul insuficientei luteale, schema terapeutica uzuala este de 200-300 mg progesteron pe zi, de preferat seara la culcare, cate 10 zile pe luna, din ziua 17 pana in ziua 26 a ciclului menstrual, inclusiv."
Eu avand CM de 24-26 zile am adaptat putin schema. Iau 200mg, vaginal, seara. Si am luat utrogestan si la prima sarcina dupa ce am aflat ca sunt
, prescrise de medic, insa in doza dubla.Nu sunt adepta "indoparii" cu medicamente, insa inainte de a face investigatii mai mult sau mai putin invazive si avand in vedere ca nu poate fi o problema majora pentru ca avem deja un bebe, prefer sa elimin posibilitatea de a fi insuficienta de progesteron.
Victoria, mami de Anna Sofia
www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui nikolici Fete, am niste emotii de mor cand ma gandesc ca se apropie data pt CM.Nu am unul regulat, dar in jur de 22-25 ar trebui sa ma astept...sa aflu un raspuns. Ahhh, ma furnica pe spate rau Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Ia spune, ai pregatit testele de sarcina?
mA fAc MaRe

David Lloyd George
Joy21 spune:
Roxi,
. Dumnezeu te va asculta si va va trimite un bebe, trebuie sa ramaneti optimisti.
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
Katy82 spune:
Buna fetele! Eu va invit la un pahar de sanatate, un suc de fructe si legume ca sa ne protejam organismul impotriva gripei.
Dupa ce am vazut prima data ca am avut testul pozitiv si a doua zi mi-a venit am fost pe la doi med. ginecologi, le-am spus cum stau lucrurile si nu mi-au dat nici un raspuns, nici macar nu m-au pus sa-mi fac analize mai amanuntite. Oricum auzisem ca daca incerci de putin timp sa ai copil ( in cazul meu 7 luni) si nu reusesti, te pun sa mai incerci.
Acum o sa-mi fac program la o alta doc., Indiana Pelin, am auzit ca e f. buna. De fapt o colega merge la ea si i-a dat f. multe analize de facut sa vada daca e totul ok pt concepere.
Fetele capul sus, sa nu uitam ca suntem comunitatea optimistelor, deci nu ne dam noi batute cu una cu doua.
Si ca sa intram putin in atmosfera sarbatorilor http://www.youtube.com/watch?v=7fJXuQ4yTF0&feature=related
http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
YLARI spune:
Joy merci ptr info.
Katy, departe de noi gandul de a ne da batute, dar propun un topic nou: Aspirante disperate
ca optimismul eu l-am pierdut cam prin septembrie, asa... Il declar nul
Acum ma intreb: testele nu se pozitiveaza si din cauza utrogestenului? sau a altor medicamente de stimulare? Nu stiu unde, dar am mai auzit ca se poate intampla si asta.................. Eu sunt clar aspiranta sceptica. si disperata pe deasupra. Graficul meu cu TB arata cam aiurea, sus-jos, sus-jos, niciodata mai mut de 2 zile cu temp mare. Cine mi-a dat linkul cu fertility friend? Ca sunt batrana si senila si am uitat... Acolo iti iese automat perioada de ovulatie in baza valorilor TB pe care le completez? Ca mie imi zice la "ovulation" - not detected 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
ukume24 spune:
Buna fetelor,
Citesc de mult discutiile voastre si in sfarsit mi-am facut curaj sa scriu. Asta se intampla poate si pentru ca acum sunt decisa din toate punctele de vedere sa am un bebe.
Eu as putea spune ca va cunosc pe fiecare dintre voi in parte pentru ca va citesc dicutiile in fiecare zi, traiesc alaturi de voi fiecare bucurie sau deceptie. Voi insa nu ma cunoasteti pe mine asa ca va voi scrie cateva cuvinte despre mine.
Sunt Oana din Cluj, am 26 de ani si imi doresc enorm de mult un copilas.Acum jumatate de an am avut probleme cu prolactina care era foarte marita dar acum si-a revenit la normal si analizele au iesit bine.Ciclu il am de 30-31 de zile si acum sunt in ziua 18. Am "prestat" luna asta de numa si de acum incep sa sper.![]()
Va admir din suflet pentru optimismul vostru si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi.
Va pupic, Oana

,.Poate ne aude si ne vede si anul care vine ne va aduce si noua
-celor care ne dorim atat de mult auzine DOAMNE