Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Multi ani traiasca,multi ani traiasca Laaaa Muuuuulti AniNikolici LA MULTI ANI,sa fi sanatoasa,iubita si fericita si sa vina cat mai repede bebe2.Se accepta si cu intarziere urarea asa-i?(adaugat la lista si DN)

la toata lumea

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Bine bine dar cadoul unde-i?

Multu mult

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! La mine dezamagire. Vineri spre sambata mi-a fost foarte rau. Mi-a venit, cu chegulete. Nu e prima luna cand o patesc. Am mai patit sigur o data chestia asta, se pozitivaze testul si a doua zi a venit. Sa inteleg ca raman dar nu pot tine sarcina sau ce o fi??? Oricum multumesc der sustinere fetele.
Cosminutza multumim de cafeluta, tare bunuta! Sa te duci la eco, da? Vezi ce e prin burtica. Cum te simti? Ai vreo stare ca ai fi . De cand ti-a intarziat cred ca si un test de sange ar spune daca e . Tin pumnii sa fie .
toate fetele!

http://lt1f.lilypie.com/5n3Qp2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! La mine dezamagire. Vineri spre sambata mi-a fost foarte rau. Mi-a venit, cu chegulete. Nu e prima luna cand o patesc. Am mai patit sigur o data chestia asta, se pozitivaze testul si a doua zi a venit. Sa inteleg ca raman dar nu pot tine sarcina sau ce o fi??? Oricum multumesc der sustinere fetele.
Cosminutza multumim de cafeluta, tare bunuta! Sa te duci la eco, da? Vezi ce e prin burtica. Cum te simti? Ai vreo stare ca ai fi . De cand ti-a intarziat cred ca si un test de sange ar spune daca e . Tin pumnii sa fie .
toate fetele!

Oooof... tare rau imi pare. Daca se pozitiveaza testul dar iti vine... si eu cred la fel ca si tine, dar cel mai bine te poate lamuri un medic. Ai fost? Poate un utrogestan te-ar ajuta pe viitor? Te pu dulce scumpa, fruntea sus, mergem inainte, ce sa facem...

Cosmi multumim ptr cafea si pepsi Tare pofta imi era. Sa iti traiasca nepotelul! Stiu ce scumpi sunt, fi-mea e fan Dansez ptr tine plus melodia aia de la State de Romania, face niste scheme, cred ca o fac clubberitza!!! Fetelor eu habar n-am daca am ovulat sau nu luna asta........ Poate urmeaza, ieri si azi TB era 36,8. Sa vedem maine.

Nikolici, cadoul ti-l aduce Moshul insusi, e un bebe mic si scump, stiu eu!

Noi ne tot scremem creierii unde sa montam bradutzul. Abia astept! Am cumparat si prajiturele si astept colindatorii (deja!)
Imi vine sa rad de Eva ca i-am facut o felie de paine de secara cu unt si a mancat ceva din ea, dar acum o strange in pumn. Fulgi de porumb sunt peste tot in casa........ Ieri facusem curat dar... asa e cu bebe mic..........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

In primul rand tortuletul pt Nikolici si www.clopotel.ro/muzica/funclubfoto/funclub37357.jpg" target="_blank">surpriza
Katy imi pare tare rau,in legatura cu pb ta ar fi bine sa intrebi un medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Am uitat sa-i raspund lui KatyNu am scumpo nici un semn de garvidenie(din pacate)Test de sange nu imi fac,se pozitiva testul de sarcina daca era Oricum de la 4 au program la cabinet,sun,ma programez si o sa vedem ce ne zice doctorita
Ylary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Buna dimineata,de fapt Buna ziua pentru voi,eu abia akm mai respir caci numai vad monitorul de cate schite si hartogaraie am pe aici,se vede ca e luni si munca multa,abia dupa miercuri sunt mai lejera.
multam pt tratatie,e foarte bunaam bebe cafeinizatpoftesc la ea!KATY imi pare rau dar trebuie neaparat sa discuti cu un medic problema asta,asta pateam si eu,dupaALEX de2ori,se pozitiva testul si cand zice-am gata'am bebe!'ma pocnea hemoragia dupa3-4saptamani de lipsa cm,am fost la diversi medici pana am ajuns din nou la dr meu de la ALEX,am facut 3luni tratament cu polidin,adica5zile pe luna,dimi-seara si10zile din luna cu antibiotic si antiinflamator,terminam si continuam cu utrogestan(sa nu uit,aveam si niste ovule care le prepara el pe reteta si apoi la farmacie)si dupa2luni astept bebe2 care se pare ca vrea la mami lui,sa fixat bine si sta la caldurica!
JOY,HAPPYMUM,NIKOLICI(MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASC,LA MULTI ANI!)MAMIPUI,YLARY si toate celelalte,va tin pumnii din tot sufletul si o sa vedeti ca vine moshu cu BEBEIaveti grija de voi ca sa aiba locul asigurat!
COS_minutza sa faci si un eco neaparat,nu numai consultatie si retete
ANCADRAGOMAN,chiar daca numai treci pe aici,eu masa fie si la tine orice dorinta lege si sa fie akm in pragul sarbatorilor cu ochisori!
ELENA,cum e akasa,fetele ce fac,iti e mai bine?
vape toate si pe ROXI ca n=o uitai si sa stii ca nu stii de unde sare iepurele

6+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

toate fetele!

Uoffff... Mie imi suna a insuficienta de progesteron ce spui tu acolo. Daca s-a pozitivat testul probabil ovulul s-a fertilizat insa nu s-a prins. Asa cred eu, insa nu am cunostiinte de specialitate.

Eu luna asta am luat utrogestan, dupa ovulatie dupa ce m-am informat pe net. Dr nu a vrut sa-mi dea cand m-am dus la ea in schimb vrea sa ma trimita la niste investigatii complexe si costisitoare (HSG, laparo...) a caror necesitate nu o vad acum. Mi-am spus sa incerc utrogestanul care luat cum trebuie nu face nici un rau, doar il hraneste pe bb daca e acolo si il ajuta sa se prinda.

Ma la Doamne Doamne sa fie bine si cred ca va fi bine.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea va citesc din cand in cand ca am f multa treaba la birou.Eu nu prea am vesti ,adica si luna asta mi-a venit CM asa ca ...
Tu cum esti?
Va pup pe toate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cosminutza; andreea

katy imi pare rau

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna dimineata,stau si ma uit pe geam cum ninge si ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna,apoi trece si anul acesta si noi tot mai speram intr-o minune de la BUNUL DUMNEZEU,.Poate ne aude si ne vede si anul care vine ne va aduce si noua-celor care ne dorim atat de mult auzine DOAMNE NOASTRA A ASPIRANTELOR LA,Sunt dezamagita inca odata,speram ca poate NASTEREA MANTUITORULUI va fi dubla sarbatoare pt noi,dar nu.Nu ma dau batuta,inca mai lupt,va multumesc ca m-ati primit in comunitatea voastra,de cand v-am descoperit imi este mai usor,

Mergi la inceput