Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette
Raspunsuri - Pagina 10
cos_minutza spune:

Pup fetele
Nu demult m-am trezit(am fost la nunta aseara) si ce-mi vad ochi fulguieste si la Oradea
Va doresc o duminica cat mai placuta!!!!
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
mamipui spune:
buna seara.imi pare rau ca raspund asa tarziu.am fost plecati la roman la mama mea si am ajuns acum.eu iau duphaston pe gura.va intreb de aceea scurgere(pe care inca o am ) pt ca asa am avut cu andrei dar am vazut-o in ziua 11( dupa ovulatie) cand am avut si test pozitiv.sanii au inceput sa ma intepe si sint in burtica.la mai jos de buric parca roade ceva acolo..acum in mai nu am simtit asa ceva ci doar cu andrei parca .dar atrecut ceva timp.oricum sper ca mosul sa-mi aduca un cadou frumos.
va pup si va urez o seara de duminica frumoasa si calduroasa
ziua 19 a zm, ziua 5 dupa ovulatie. a4a zi de progesteron
YLARI spune:
Buna fetele.
Joy merci de raspuns. Se pare ca indeplinesc conditiile, termometrul e foarte bun si temp o iau in fiecare dimi inainte de a ma da jos din pat, aprox la aceeasi ora, ca Eva parca are un desteptator in fund si se trezeste inariabil la 8.50. Azi e mai crescuta temperatura, a fost 36,8. Prestez si azi, prestam la greu, o tzinem din prestare in prestare
Bine, cu pauzele recomandate. Doamne ajuta, imi doresc tare mult bebe 2! Bebe, vino la mamica si la surioara ta, si la tati ca te iubim tooooti!!!
Ralu eu am depasit colicii Evei cu sab simplex, luat exact cum scrie pe prospect, la fiecare masa, altfel e frectie la piciorul de lemn, nu isi face efectul. Infacolul stiu ca are exact aceeasi substanta actia ca si sab simplexul (simeticona) ba chiar intr-o concentratie mai mica decat sab-ul. I-am scos sab-ul tocmai pe la 4 luni. Am mai incercat o data mai devreme dar s-au intors colicii, asa ca am continuat. La mine a mai avut efect "dansul ploii". O tineam in brate si faceam niste pasi asa, sus-jos (nu stiu cum sa descriu) O calmau foarte tare si asa si adormea. Doamne, ce timpuri, parca au trecut o suta de ani!
Va pup pe toate.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras2007 Nikolici te-am trecut in lista de aspirante si la mamici de 2008!!!Daca vrei si la sarbatorite lasa-ne si data de nastere(sa stim cand sa-ti cantam La multi ani ![]() Cosmi |
Ahhh daca stiam...va scriam mai repede sa imi fi cantat si mie
Mersic mult
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
mamipui spune:
ylary ai cont aici http://www.fertilityfriend.com/home/2b77e9.iti trimit invitatie daca vrei.e super .iti face grafic si-ti arata si cand ovulezi si tot ce te intereseaza.
asta e graficul meu http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0
ziua 19 a zm, ziua 5 dupa ovulatie. a4a zi de progesteron
cos_minutza spune:
Multi ani traiasca,multi ani traiasca Laaaa Muuuuulti Ani
Nikolici LA MULTI ANI,sa fi sanatoasa,iubita si fericita si sa vina cat mai repede bebe2.Se accepta si cu intarziere urarea asa-i?
(adaugat la lista si DN)
la toata lumea
cos_minutza spune:
Am vazut la Odisee ca Floricik(fosta aspiranta) a nascut
Felicitari Floricik
Bun venit Maria Ema
roxy@vasi spune:
Buna seara dragi aspirante('
');,scuze ca nu am mai intrat dar v-am citit toate postarile.Am fost cam suparat,nici anul acesta nu a vrut sa vina
.
cos_minutza spune:
Buna dimineata!!!
Am onoarea(ca de mult nu v-am cinstit
) sa va las
,
,ceiut,laptic si tot ce va doreste inimioara
Aseara a fost la zi de nastere!!!Baietelul verisoarei mele a facut un anisor
Maammaa ce l-am mai pupacit,am crezut ca-l mananc cand dansa(asa isi misca funduletul
).Merge,vb la telefon si tot zice alo
Abia astept sa am si eu
si o sa am,sper cat mai curand(ca si voi toate deasemenea)
.
Roxy nu fi dezamagita va veni el si bebe.
Pup fetele
O zi cat mai frumoasa si usoara!!!!
nikolici spune:
FELICITARI FLORICIK SA TI TRAIASCA FETITZA SI SA FIE SANATOASA!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)