Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Neatza, fete dragi! V-ati trezit devreme!

Raluci, sa treaca colicile lui bb mic!

Kathy, te asteptam cu testul pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ningeee

Victoria, mami de Anna Sofia

www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Andrea ce fain ca ninge la Craiova
Sorinake
Happy sper ca ai reusit sa adormi repede

Pup fetele!!!Eu sunt la scarbici

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

saluti...

joy unde ninge?

la galati e geeerrrrrrrr si e vant puternic. si eu trebuie sa scot catelul la plimbarica si nu vrea nici el si nici eu...

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna scumpelor!
Cosminutza te pup, merci ca te gandesti la mine. Cu TB eu sunt in ceatza locala, nu mai inteleg nimic. De vreo 4 zile am 2 liniutze pe testele de ovulatie dar TB este 36,6...... ceea ce e cam mica, nu? Fetelor hai sa va zic ca am inteles ca daca ovulam cand e luna plina avem sanse mai mari la
Cu autorizatia e de alergat luni de zile, nu iese asa usor, ca sunt multe avize de obtinut necesare ptr documentatia ce o voi depune ptr autorizatie. Dar, avansam, asta pot sa spun.
Mda... noi prestam la greu si eu sper sa fie cu oki luna asta.
Am fost la mall, i-am cumparat Evei o costumatie ptr craciun, vinerea viitoare avem petrecerea la mine la munca si sa duc fata frumoasa, sa cada Moshu pe spate cand o vedea-o. Apropo de Mosh, eu am primit telefon nou, mooooaaama, sunt superincantata de el, se invarte dupa soare (eu sunt nebuna dupa tel mobile, cu toate ca sunt foarte fidela, nu le schimb prea des), lui Iuby i-am luat o pijama misto de satin ca isi dorea demult. Si gata, ca anul asta demaram cu casa si n-am bani de dat pe cadouri. Sper sa fie lumea intelegatoare ca pana acum tot luam la toata lumea cadouri.
Va pup, weekend frumos va urez, Katy tinem pumnii ptr test, sa ne dai vestea buna.
Happymum, te cred ca nu vrea cutzu pe afara, mi-au inghetat chilotii de dimineata din parcare pana in mall.......
Pup fetele toate-toate.
Sorinake, special ptr tine.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

si de la mine Ylari, , pt tine si micuta Eva. Sa fie cu ochisori luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pup fetele, multumesc pt sprijinul in nimicirea colicilor, urla saracuztul nu mult si nu des, dar sta treaz si atat se framanta si se screme de ma doare pe mine cred mai mult

andreea - bonisan este acum in functiune acum este a treia zi sper sa-si faca efectul, daca nu, mai am 2 pe lista , cu ragaitul e distractie ca iese aerul ala greu dar iese pawna la urma, oricum il tin mereu sa scoata. Sarumana de sfaturi

va pup pe toate si va doresc sa fiti cu toatele KINDERI

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu

Mergi la inceput

Ce liniste e pe-aici... Feteloooor! Sa-nteleg ca se lucreaza intens pentru bb?

Katy, ai facut testul sau te-au invadat rusii?

Andreea, Cosmy, Nikolici, Alysa, Happymum, Sorinake, Ylari si restul trupei, . Mai treceti si pe-aici.

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

saluti...

joy unde ninge?

la galati e geeerrrrrrrr si e vant puternic. si eu trebuie sa scot catelul la plimbarica si nu vrea nici el si nici eu...

Blog

Acum am vazut. In Bucuresti a nins, asa, putin....

mA fAc MaRe

David Lloyd George

Mergi la inceput

Ylari, nu prea ma pricep la TB. Cred ca in primul rand tb sa fie termometrul f bun si sa iei temperatura cu cel mult diferenta de 1h de la o zi la alta, inainte de a te da jos din pat etc. Mie mi se pare dificila metoda si prefer totusi testele de ovulatie.

mA fAc MaRe

David Lloyd George

Mergi la inceput