Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

joy ti-am spus vreodata ca numele tau, Victoria imi suna a un nume impunator, legat de o persoana mereu invingatoare.Ai un nume tare rezonant.Poate intr-o zi ne spui de ce ai primit numele asta frumos.

Si nu mi-am luat teste de sarcina inca....astept sa vad cu CM cum e, luand ultimele cm uri de care imi aduc aminte, as avea un cm de 33 zile, dar stiu caci cateodata e mai lung de atat.
Doamne ajuta la toate aspirantele sa ne binecuvanteze DD cu copilasi, caci tare frumos si bine este.Asta e adevarata avere a omului.De cand o am pe Karinutza mea, am uitat de vise in cariera, haine la moda, saloane de infrumusetare...etc.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ylari de cat timp iti iei temp?
Zi aici pe zile o luna sa vedem daca ne dam seama de ceva

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

joy ti-am spus vreodata ca numele tau, Victoria imi suna a un nume impunator, legat de o persoana mereu invingatoare.Ai un nume tare rezonant.Poate intr-o zi ne spui de ce ai primit numele asta frumos.

Si nu mi-am luat teste de sarcina inca....astept sa vad cu CM cum e, luand ultimele cm uri de care imi aduc aminte, as avea un cm de 33 zile, dar stiu caci cateodata e mai lung de atat.
Doamne ajuta la toate aspirantele sa ne binecuvanteze DD cu copilasi, caci tare frumos si bine este.Asta e adevarata avere a omului.De cand o am pe Karinutza mea, am uitat de vise in cariera, haine la moda, saloane de infrumusetare...etc.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Ma faci sa tare. Numele l-am primit de la nasa mea si recunosc ca si mie imi place. Si sunt de parere ca numele influenteaza viitorul unei persoane (sper ca nu suna prea ciudat )

Cu CM stiu cum e cand alaptezi, ca vine cam cand vrea el. Eu am permanent cel putin un test de sarcina in casa si cu o saptamana inainte de CM ma tot roade sa-l fac, doar-doar. Sunt cu capul, nu?

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Joy merci ptr info.

Acum ma intreb: testele nu se pozitiveaza si din cauza utrogestenului? sau a altor medicamente de stimulare? Nu stiu unde, dar am mai auzit ca se poate intampla si asta.................. Eu sunt clar aspiranta sceptica. si disperata pe deasupra. Graficul meu cu TB arata cam aiurea, sus-jos, sus-jos, niciodata mai mut de 2 zile cu temp mare. Cine mi-a dat linkul cu fertility friend? Ca sunt batrana si senila si am uitat... Acolo iti iese automat perioada de ovulatie in baza valorilor TB pe care le completez? Ca mie imi zice la "ovulation" - not detected

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Tot eu iti raspund ca sunt prin zona. Testele nu se pozitiveaza de la utrogestan, in nici un caz. Se pot pozitiva in cazul in care se fac stimulari ovariene cu puregon, pregnyl etc. Deci alta mancare de peste...

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Joy merci ptr info.

Acum ma intreb: testele nu se pozitiveaza si din cauza utrogestenului? sau a altor medicamente de stimulare? Nu stiu unde, dar am mai auzit ca se poate intampla si asta.................. Eu sunt clar aspiranta sceptica. si disperata pe deasupra. Graficul meu cu TB arata cam aiurea, sus-jos, sus-jos, niciodata mai mut de 2 zile cu temp mare. Cine mi-a dat linkul cu fertility friend? Ca sunt batrana si senila si am uitat... Acolo iti iese automat perioada de ovulatie in baza valorilor TB pe care le completez? Ca mie imi zice la "ovulation" - not detected

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Tot eu iti raspund ca sunt prin zona. Testele nu se pozitiveaza de la utrogestan, in nici un caz. Se pot pozitiva in cazul in care se fac stimulari ovariene cu puregon, pregnyl etc. Deci alta mancare de peste...

mA fAc MaRe

David Lloyd George

Ahhaaaaa, m-am prins, vezi, surdul n-aude dar le potriveste Stiam eu ceva dar nu stiam bine. Merci ca ma lamurishi, bre... Imediat vin su cu temperaturile, Anca, stai sa iau foaia din dormitor. De luna asta imi iau temp si sunt in z18.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ylari de cat timp iti iei temp?
Zi aici pe zile o luna sa vedem daca ne dam seama de ceva

poze si filmulete
povestea nasterii

Asaaaa, deci:

z6 36.6
z7 36.7
z8 36.8
z9 36.7
z10 36.5
z11 36.8
z12 36.6
z13 36.7
z14 36.7
z15 36.6
z16 36.6
z17 36.8
z18 36.8

Si din z13 pana in z16 am avut teste de ovulatia cu liniuta de test slab vizibila (nu pronuntata cum o aveam lunile trecute) Ultimele 2 luni in z16 am avut ovulatie, m-am si mirat luna asta cand in z13 am facut testul si am vazut 2 liniutze. Dar niciodata nu aveam 4 zile cate 2 liniute. aveam in z15 linia de test slab pozitiva, in z16 pozitiva bine, in z17 slab pozitiva iar in z18 doar liniutza de control. Nu mai inteleg nimic, luna asta n-am fost nici la monitorizare ca ma batea barbatu cu atatia bani cheltuiti........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Mie mi se pare ca vad o ovulatie prin ziua 10 ...oricum grafice de temp trebuie sa faci cateva luni bune,min 3,ptr a pricepe ceva

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Mie mi se pare ca vad o ovulatie prin ziua 10 ...oricum grafice de temp trebuie sa faci cateva luni bune,min 3,ptr a pricepe ceva

poze si filmulete
povestea nasterii

Merci Anca. Sper sa nu fie nevoie sa mai fac grafic si luna viitoare ca io oricum sunt antitalent la de-astea. Cand m-a vazut sotul s-a crucit si m-a certat, ca mereu ii zic ca nu mai fac teste, ca las la voia lui Dumnezeu si in fiecare luna mai vin cu ceva

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Buna fetelor,

Citesc de mult discutiile voastre si in sfarsit mi-am facut curaj sa scriu. Asta se intampla poate si pentru ca acum sunt decisa din toate punctele de vedere sa am un bebe.
Eu as putea spune ca va cunosc pe fiecare dintre voi in parte pentru ca va citesc dicutiile in fiecare zi, traiesc alaturi de voi fiecare bucurie sau deceptie. Voi insa nu ma cunoasteti pe mine asa ca va voi scrie cateva cuvinte despre mine.
Sunt Oana din Cluj, am 26 de ani si imi doresc enorm de mult un copilas.Acum jumatate de an am avut probleme cu prolactina care era foarte marita dar acum si-a revenit la normal si analizele au iesit bine.Ciclu il am de 30-31 de zile si acum sunt in ziua 18. Am "prestat" luna asta de numa si de acum incep sa sper.

Va admir din suflet pentru optimismul vostru si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi.

Va pupic, Oana

Oana bine ai venit ,baga repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Oana bine ai venit! te asteptam cu vesti bune.
Fetelor un medicament foarte bun naturist, pt reglarea multor probleme este MASTODYNON. Se pare ca dupa ce este utilizat corecty trei luni ai mari sanse de . Singura problema e ca nu prea este indicat in sarcina, deci ce ne facem cu primele doua sapt de sarcina cand nu sti daca esti sau nu... El este natural dar... daca e contraindicat.
Am citit ca un alt medicament natural bun pt fixarea sarcinii este ceaiul de cretisoara, asa ca o sa ma duc la plafar sa-mi iau unul, cica este bun mai ales in ultimele luni de sarcina pt o nastere usoara (aviz Elena si Andreea). Deci daca tot e bun asa, eu ma apuc de treaba, ceiutul de cretisoara zilnic, vi-l ofer eu.

http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput