Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 6

denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
 Da click in mesajul meu, nu in quote.  | 
In mesaj am dat...
 Si mai incercai acum o data si tot degeaba... o fi din cauza lui Shiretoko asta... ca iar mi-a skimbat Costin si SO, si browserele, si tot. 
 Ce ma enerveaza este ca acum merge mai prost! In fine, o sa incerc sa intru de pe desktop, poate acolo reusesc. In skimb am vazut Craciunita stralucitoare. 
Denisa-Madalina
 fericita de 
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 

dyana27 spune:
 FETELE DRUM BUN SI DISTRACTIE LA MAXIM!!!!! ati gasit urmatorul psiholog??????? abia astept sa va intoarceti cu poze si filmulete!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Ayla21 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
 In mesaj am dat...   Si mai incercai acum o data si tot degeaba... o fi din cauza lui Shiretoko asta... ca iar mi-a skimbat Costin si SO, si browserele, si tot.   Ce ma enerveaza este ca acum merge mai prost! In fine, o sa incerc sa intru de pe desktop, poate acolo reusesc. In skimb am vazut Craciunita stralucitoare. ![]() Denisa-Madalina   fericita de    Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! ![]()  | 
http://www.trilulilu.ro/Ayla21m/3b3b2876fddac9
Pisik, si eu i-am luat azi costumas de mos Craciun.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

denisamada spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Ayla21 http://www.trilulilu.ro/Ayla21m/3b3b2876fddac9 Pisik, si eu i-am luat azi costumas de mos Craciun. ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma  | 
Vazut! Super!!!!

Abia astept sa-i arat si motanului! ( e  un admirator ascuns al Luanei)Denisa-Madalina
 fericita de 
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 

Pisik06 spune:
 Drum bun si petrecere frumoasa excursionistelor!
Eu astept sotul si apoi ma duc la baita si in patuc ca mi-e rau, am o stare de sfarseala, ma bantuie numai ganduri negre oribile, nu stiu ce am, cred ca oboseala e de vina
Noapte buna
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
 Pozele noastre
 Fotografii profesionale evenimente

Ayla21 spune:
 Oh, God, de maine voi fi iar impreuna cu iubitul meu. este plecat de luni in delegatie.

Denisa Madalina 
 multumesc!
Va scriu si voua ceva super, primit pe mail.
"Cescuta de ceai
Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate. Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite. Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...): "Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

alina.n spune:
 buna seara tufete
multumim mult pentru urarile de la multi ani , nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 8 lunite!!!!!!!! maine poimine se face 1 anisor...
fetele excursioniste drum bun si petrecere frumoasa...tare mi-ar fi placut sa fiu cu voi ...dar oa ma consolez cu poze![]()
Ayla imi place tare mult craciunita ta - as vrea si eu -oare se poate? Si povestioara e super tareeeee!
revin sa va arat si eu ceva poze la 8 lunite
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam 

millie spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Ayla21 Oh, God, de maine voi fi iar impreuna cu iubitul meu. este plecat de luni in delegatie. ![]() ![]() Denisa Madalina   multumesc!![]() Va scriu si voua ceva super, primit pe mail. ![]() "Cescuta de ceai Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate. Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite. Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa. Tata i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!" Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata. Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...): "Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?" ![]() ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma  | 
 am ras cu pofta 
Monica mami de
 Timeea Alexandra , avem 8 luni 

novus spune:
 Hellou fetele !!
Intru rapid ca mai am o tona de lucruri de facut, dar ce conteaza, sunt masata si cu aerobicul in muschi ![]()

Excursionistele vesele, noi maine ajungem pe la 12 in Sibiu, merg la ecografie si apoi ne vedem cu Gazii si va asteptam 
; nr meu e pe mail-ul comun 
Anca si Olga aveti camere cu pat suplimentar 
 mai doreste cineva ?
Revin mai tarziu ![]()
Mami lui 
  www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09)