Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 7
Gaza22 spune:
Gata noi avem bagajele facute, tati le duce la masina si speram in jumatate de ora sa plecam. Nu o sa mai intru pe net asa ca fetele excursioniste, Nr meu e pe Mail-ul comun, pt informatii si ajutor iar fetele nexcursioniste va multumim de urari si data viitoare nu mai scapati. Sa aveti si voi un weekend placut si linistit. Puuuup mult si ne intoarcem cu poze.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sapte lunite 
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Anca, am o rugaminte la tine (sau la fetele care aveti/ati avut copii in clasa a II-a. Ce se studiaza la limba romana? Vreau sa ii cumpar nepotului meu niste carti pt Craciun dar as vrea sa ii foloseasca la scoala. Stiu ca programele se schimba de la "zi la ora" dar totusi , macar orientativ. Mulutmesc. Drum bun , petrecere frumoasa , sa va intoarceti relaxati si sanatosi , sa faceti mii de poze si bine-nteles cand va veti simti cel mai bine sa nu uitati de noi ![]() Poze Raru Poze noi INTALNIRE ESTICA GALATI Un vot la somn de ingeras, va rog Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc. |
Uite FLORIC doar o parere si sper sa nu te superi, iar daca te superi te rog sa ma ignori. Stiu ca un copil mai mare poate sa primeasca si ceva practic de craciun dar tu te-ai gadit ce va fi in sufletelul lui cand va primi cadou de craciun ceva pt. scoala? Iti spun ce cred eu, asta
probabil. Chiar daca-i de clasa a doua, bucuria craciunului sta in cadouri jucarii si nu in lucruri practice
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Fetelor, VA ROG sa imi spuneti si mie ce ati facut la bb-ii vostri cand au tusit... Stefan al meu ii curge nasul (aspir cu batistuta bb) iar de 2 nopti tuseste, numai cand doarme, daca sta in casa sau il scot afara e ok... Este vre-o pozitie mai buna la somn?? Perna mai sus etc... Ii dau oscilo. si sirop Stodal... Voi ce ati mai dat? Leacuri babesti ... Nu are rosu in gat si nici temperatura (a fost la dr.) Excursionistelor, Drum bun si distractie placuta !!! Merci !!! http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96 |
Pai stodalul stiu ca este bun si pt. tuse seaca si pt. tuse care "rupe" dar este un tratament mai de durata. Poti incerca ambroxol picaturi dar asta ajuta la expectoratie. Daca ti se pare ca tusea este incarcata dar nu "rupe" asta este foarte bun. Nu mai stiu cate picaturi se dau la varsta asta dar scrie in prospect

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui saby Salutare!!! Am venit de la doctor, si avem un super diagnostic...enterocolita acuta, facuta se pare de la antibioticul dat aiurea cand a avut rubeola . Asa ca suntem la regim si mai facem o analiza la kk, o coprocitograma asta ca sa fim siguri de diagnostic.Am fost la o doctorita la Medlife care mie mi-a placut tare mult, sper sa nu-mi insele asteptarile si sa nu faca ca pediatra mea care s-a aruncat cu antibio degeaba .Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Ce tratament ti-a dat? Vezi ca probabil o vor ajuta mult si probioticele. Cand dai antibiotic trebuie sa dai si un probiotic. Antibio omoara ceea ce trebuie sa omoare dar din pacate distruge si bacteriile bune din burtica care ajuta la digestie. Pe viitor cand mai luati antibiotic ar fi bine daca ai incerca sa il insotesti de un probiotic ca sa nu mai aveti astfel de probleme

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
novus spune:
Am terminat treaba si merg la
dar mai am vreo doua vorbe de zis
:
Saby,
multa sanatate printesei
!!!
Simina, mistocareala nu era catre tine tintita ci spre super pediatra voastra din cartier care ar putea sa mai puna mana pe vreo carte si sa-si updateze cunostintele inainte sa dea sfaturi pretioase
! Sper ca pt tine discutiile noastre sunt constructive si realizezi ca va vrem binele si de aceea o umplem de bulion pe doctorita invechita
!! Si te-am mai intrebat de cand ai pus filmuletul, mai alaptezi ? Ca parca tot super nanny asta iti daduse ceva sfaturi pretioase si cu lapticul, nu
?
Cat despre exemplul altor mamici care fac diverse, simte-te mandra ca faci parte dintr-un grup de mamici care citesc, se informeaza si progreseaza
! Ca daca ma luam dupa mamicile din zona mea, Alexandra deja avea un meniu bogat de pe la 4 luni
si se cerea singura pe olita de 3 ori pe zi![]()
Acum ma pot culca linistita !!!
Va 

si ne auzim duminica
!!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
joanna27 spune:
EEE SASHA nu esti singura...
Vai fetele ce va iubesc eu pe voi..
si cum imi vine sa ma trag de par ca nu o sa fiu prezenta la intalneala, ca eu trag ca musca la caca la chestii din astea.
.
In ordinea in care imi aduc aminte:
DENISAMADA
si multumim de salutari.Le intoarcem cu mare drag si cu regret ca nu ne vedem.Pup mare pt Adelka.
GAZA nu ma mir prea tare de fimi ca stiu cu cine seamna,
,ziceam si eu doar asa..Cat priveste jucariile nu stiu cata imaginatie are da se plictiseste repede cu siguranta, tot timpu tre sa inventez altceva si cam sunt in pana de idei.
Anca, multu mult pt tot, si ca ai insistt cu poza si ca ai ales si pt sfaturi.S-a notat.Cat despre surpriza sunt asa de curioasa ca as veni la munte numa pt asta.
de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009)
poze
denisamada spune:
Noapte buna! Ne vedem maine!!!! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 

, petrecere frumoasa
, sa va intoarceti relaxati si sanatosi
, sa faceti mii de poze
si bine-nteles cand va veti simti cel mai bine