Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Eu nu reusesc sa o vad pe Luana... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
Pisik06 spune:
GINA, multumesc mult pt incurajari
. Am admirat ucenicul. Tare dulce. Ca si Raru
. Avem si noi rochita de Mos, cu dresuri si caciulita, abia astept sa o imbrac sambata la serbare
DENISAMADA, daca vrei parerea mea, eu zic masuta Chicco. Duni e piticul ala povestitor? Eu zic ca e prea mica pt el. Din cele 3 variante, votez cu masuta
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Eu nu reusesc sa o vad pe Luana... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! ![]() |
Da click in mesajul meu, nu in quote.
Rivali
multumim!www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
saby spune:
Geanina am fost la dna. dr. Bidiga Raluca, care chiar mi-a facut o impresie buna fata de ceilalti doi la care mai fusesem ( Giosanu C-tin si Georgescu Miruna). Deocamdata suntem cu regim, lapte fara lactoza, Acidophilus(lactobacili) si Kreon (ajuta la digestie cica). Asteptam rezultatele si la ultima analiza pt. a putea fi sigura ca e enterocolita si abia atunci o sa-mi dea probabil un tratament adecvat.
[
b]Gina[/b] multumesc
, sper sa nu se deshidrateze, ea bea cam 200ml de ceai de menta pe zi, plus lapticul cam 650ml in 24 de ore iar acum am inceput sa-i dau si ORS de la Hipp, dar vad ca nu prea ii place sper sa se obisnuieasca cu el.
Ma bucur totusi ca dupa o luna asa de zbuciumata ca asta ( rubeola, aparitia primului dintisor si acum o enterocolita
), macar nu mi-a slabit chiar a luat si ea 140 g luna asta.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Ayla21 spune:
Si aici v-o prezint pe Luana mos Craciun pt ca tot imi plac mie mult glitterele, primita in dar. 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
Am admirat printesa Luana
,dar Monica tu stii ca eu o 
Mariana nu te necaji
mi se pare ok sa-i pui pe buze sa guste,,,doar nu au fost sarmale/slana sau prajeli
Insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori...si noi asteptam sa treaca mucii ca sa facem vaccinurile-Di-Te absorbit si antipolio(pt 6 luni...nu se pune ca avem mai mult)Foarte greu am facut rost de ele si de bani,,,
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Pisik06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Si aici v-o prezint pe Luana mos Craciun pt ca tot imi plac mie mult glitterele, primita in dar. ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Dulcica de ea
Cam asa e costumasul nostru, dar cu rochita doarMamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gina2008 spune:
Super Craciunita Luana 
Te pup AYLA! 
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Gina2008 spune:
FETELE EXCURSIONISTE SI BEBICII CALATORI... distractie placuta, sa faceti multe poze, sa ninga atat cat trebuie, drumul sa fie usor, sa fie conditiile bune!
Si sa ne povestiti in amanunt. Week-end placut celorlalte fete si fara evenimente neplacute! Sanatate bebiceilor bolnaviori1
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006