Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pa fetelor, fug la micsunica mea
predau stafeta schimbului "nocturn" de mamici, ne revedem maine dimineata

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Eu nu ma pronunt in legatura cu (,) catelul vorbiotor. I l-am luat, dar il va primi sambata la petrecerea de copii de la serviciu de la mine. Eu am mai zis, imi plac ca si idee jucariile FP, dar mi se pare ca toate fac aprox aceleasi chestii. Noi din gama Laugh and learn avem cartea (mare fas), primita de Mos de la cumnati, catelul, si, daca nu mai primim, ne oprim aici. In schimb am tot de la Fisher o jucarie primita din State, pe aici nu am vazut-o, e ca un soi de clepsidra cu bile, bagi bilele pe sus, apesi pe un buton si cad pe jos, insotite de o melodie si luminite. Ana e f incantata, desi cand sta in fund jucaria e mai mare ca ea

So.. tot nu m-am lamurit ce-o sa-i aduca moshul din partea matushi-sii (catzel FP/dumi/masutza Chicco). Si ea, saraca, m-a intrebat pe mine, ca deh... eu stiu ce-i mai trebuie copilului.
La tati Moshul vine luni (cand venim din excursie) Ea nu stie de Mos, dar eu astept cu maaaaaaaaaaaaare nerabdare. (pt cei ce stiu ca tati e doctor, precizam ca nu primim cadouri bugetare, ci de la jobul 2 al lui tati, de la multinationala )

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare!
La multi ani!
Maria Cristiana
Maria Natalia
Nicholas Claudiu

si va aratam cum mergem noi.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Si Dyana, ca sa ma laud ca nu suntem doar vecine de bloc ci si de dieta, am reusit, dupa 9 luni de la nastere sa ma mobilizez (pentru ca era mai mult decat cazul) si sa ma duc la drita nutritionista cea mai normala la cap pe care o cunosc. Si, in 6 saptamani am -7 kg. Yupeeeeee! Bine, mai am de dat inca de 3 ori pe atat. Dar, in fine, inceputul e promitator!

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

super!!!! inceputul e greu.. dar dupa 6 saptamani, nu mai e inceput; te-ai obisnuit nu??? sa nu te sperie perioadele de platou, tine in continuare si o sa scapam noi si de kg astea afurisite!!!
si eu am tanjit mult dupa un nutritionist, aveam la cine sa merg... da' ce sa fac cu mutzu??? sa-l tarasc dupa mine??? ca la cum papa el la 2 ore..... n-aveam alta varianta; asa ca din vasta mea experienta de unspe' mii' de cure de slabire tinute toata viatza, din clasa a 8-a incolo(pentru ca de atunci trebuie sa-mi controlez greutatea ffff bine, nu mi-am permis sa depasesc anumite limite, asa m-am ambitionat eu, ca altfel... suta' de kile scria pe mine, cu dereglarile idioate pe care le aveam) stiam cam ce-mi merge si ce nu; montignacul mi se pare cel mai ok pentru mine, ca eu fix la secretiile de insulina stau prost; chiar am fost super mirati si eu si dr ca in sarcina am mers ok, si nu mi-a iesit aiurea testul de glicemie provocata; si mutzu e "rezultatul" unor tratamente inclusiv cu antidiabetice... da' a meritat din plin

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:

Si Dyana, ca sa ma laud ca nu suntem doar vecine de bloc ci si de dieta, am reusit, dupa 9 luni de la nastere sa ma mobilizez (pentru ca era mai mult decat cazul) si sa ma duc la drita nutritionista cea mai normala la cap pe care o cunosc. Si, in 6 saptamani am -7 kg. Yupeeeeee! Bine, mai am de dat inca de 3 ori pe atat. Dar, in fine, inceputul e promitator!

RIVALI se numeste Luana Sahian si am zis ca e normala la cap pentru ca dietele pe care le da sunt de fapt mancare normala. Eu sunt f.f.f.f. multumita de ea.

Gina la ce nutritionist normal la cap ai mers pentru ca si eu am nevoie. M-am impotmolit la un nr de kg de care nu trec. Recunosc ca imi trebuie ajutor.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

R

Mergi la inceput

Maria Cristiana
Maria Natalia
Nicholas Claudiu

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Gina super pozele; Doamne da' ce seamana calin cu bunica; am ramas masca; n-am vazut niciodata o asa mare asemanare; sunt leiti, pana si din profil sunt identici

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Gaza, cum dam de tine in Sibiu? Ai nr de telefon in lista de pe mailul comun? Recunosc ca nu m-am cautat. Caut..

Am cautat. Am gasit. Sunam.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutare!
La multi ani!
Maria Cristiana
Maria Natalia
Nicholas Claudiu

si va aratam cum mergem noi.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Ce printesa mare si frumoasa ai facut ,Monica!
Pupam ,Luana frumoasa si "plimbareata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:

RIVALI se numeste Luana Sahian si am zis ca e normala la cap pentru ca dietele pe care le da sunt de fapt mancare normala. Eu sunt f.f.f.f. multumita de ea.

Gina la ce nutritionist normal la cap ai mers pentru ca si eu am nevoie. M-am impotmolit la un nr de kg de care nu trec. Recunosc ca imi trebuie ajutor.

R

multumesc , Gina

Mergi la inceput