Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Eu nu pot sa-l vad pe Raru cel dragutz in costum de Mos . Ca albumul e privat si nu mai stiu parola. Poate imi da si mie parola cineva. Pleeeaaseee...
Si by the way, am pus si restul pozelor cu moshulica al meu si am completat si albumul de 8 luni. Cand ma uit la Calin imi vine sa mai fac vreo 3 copii. Nashpa e ca nu mai am cum si cand. Dar inca unul, mai spre sfarsitului anului viitor tot ma apuc sa fac.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Si Dyana, ca sa ma laud ca nu suntem doar vecine de bloc ci si de dieta, am reusit, dupa 9 luni de la nastere sa ma mobilizez (pentru ca era mai mult decat cazul) si sa ma duc la drita nutritionista cea mai normala la cap pe care o cunosc. Si, in 6 saptamani am -7 kg. Yupeeeeee! Bine, mai am de dat inca de 3 ori pe atat. Dar, in fine, inceputul e promitator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Gaza, cum dam de tine in Sibiu? Ai nr de telefon in lista de pe mailul comun? Recunosc ca nu m-am cautat. Caut..

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gina - am admirat "mosul" Calin
cred ca erau ff gustoase globurile; clopoteii parca-parca nu prea erau pe gustul lui
cum de nu s-au spart globurile?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ce fac excursionistele?
gata bagajele?

avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

care mi-au dat raspuns... am mereu pus pe calorifer un scuteg gros umed si o oala de apa... o fi de la mucozitatile din nas, ce mai stau prin gat, aspir si de cate 10-15 ori pe zi, cand vede aspiratorul isi pregateste nasul
Micutul meu are o placere sa suga perdeaua, o baloseste toata, este putin aspra si cred ca ii face bine la gingii desi are 2 jucarii pentru dentitie...
Pup la fete !!!

Ramona - mamica de Stefan - 7 luni

Mergi la inceput

Se vede ca fetele fac bagaje, se pregatesc... Poate ninge si la noi, in Bucuresti, sa iesim si noi cu picii si picele la zapada...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

gina - am admirat "mosul" Calin
cred ca erau ff gustoase globurile; clopoteii parca-parca nu prea erau pe gustul lui
cum de nu s-au spart globurile?

avem 7 luni

GIANINA erau de plastic. Eu voi pune numai globuri de plastic in brad. Si anul viitor la fel, probabil. Pana va mai creste bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am impresia ca sunt luata peste picior. Nu inteleg de ce? N-am scris destul de clar ca a fost prima si singura data cand am incercat ceva pe gurita fetii??..Referitor la pedi , nu cred ca-i singura care recomanda 'pune copilului pe buzite aia si ailalta", am mamici in zona cu care vorbesc si stiu asta , am chiar si la mine in bloc. Chiar ieri vb cu o mamica care imi spunea ca ai da fetitei cateva picaturi de suc de portocale/mandarine cand sughite (in loc de lamaie)..ei, eu nu dau asa ceva, ai dau putin ceiut, asa ca nu cred ca sunt eu aia denaturata care e in stare sa dea sarmale la 4 luni.
V-am citit mereu si stiu cand si cu ce se incepe diversificarea.
Am zis destul de clar ca scult sfaturile si parerile pediatrei si a altor mamici din jur , dar asta nu inseamna ca pun si in practica.Cand am pus acea bucatica de mar pe buzitele ei nu i-am pus pt ca "am voie de la pedi',nu, pur si simplu asa am vrut eu, sa vad daca ai place, dar mai bine nu spuneam ca, vad ca e rost de "mistocareala"

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Simina imi cer scuze daca ceea ce am scris a sunat ca "mistocareala" eu pur si simplu am zis ca nu mi se pare ok recomandarea pediatrei tale .Eu personal nu as avea mare incredere in ea dar asta este alta problema. Nimeni nu te-a judecat pentru ca ai pus mar pe buzele copilei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Si Dyana, ca sa ma laud ca nu suntem doar vecine de bloc ci si de dieta, am reusit, dupa 9 luni de la nastere sa ma mobilizez (pentru ca era mai mult decat cazul) si sa ma duc la drita nutritionista cea mai normala la cap pe care o cunosc. Si, in 6 saptamani am -7 kg. Yupeeeeee! Bine, mai am de dat inca de 3 ori pe atat. Dar, in fine, inceputul e promitator!

Gina la ce nutritionist normal la cap ai mers pentru ca si eu am nevoie. M-am impotmolit la un nr de kg de care nu trec. Recunosc ca imi trebuie ajutor.

Mergi la inceput