Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Eu nu reusesc sa o vad pe Luana...

Da click in mesajul meu, nu in quote.

In mesaj am dat... Si mai incercai acum o data si tot degeaba... o fi din cauza lui Shiretoko asta... ca iar mi-a skimbat Costin si SO, si browserele, si tot. Ce ma enerveaza este ca acum merge mai prost! In fine, o sa incerc sa intru de pe desktop, poate acolo reusesc. In skimb am vazut Craciunita stralucitoare.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

FETELE DRUM BUN SI DISTRACTIE LA MAXIM!!!!! ati gasit urmatorul psiholog??????? abia astept sa va intoarceti cu poze si filmulete!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Eu nu reusesc sa o vad pe Luana...

Da click in mesajul meu, nu in quote.

In mesaj am dat... Si mai incercai acum o data si tot degeaba... o fi din cauza lui Shiretoko asta... ca iar mi-a skimbat Costin si SO, si browserele, si tot. Ce ma enerveaza este ca acum merge mai prost! In fine, o sa incerc sa intru de pe desktop, poate acolo reusesc. In skimb am vazut Craciunita stralucitoare.

Votati cu noi!!!

http://www.trilulilu.ro/Ayla21m/3b3b2876fddac9

Pisik, si eu i-am luat azi costumas de mos Craciun.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

http://www.trilulilu.ro/Ayla21m/3b3b2876fddac9

Pisik, si eu i-am luat azi costumas de mos Craciun.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Vazut! Super!!!! Abia astept sa-i arat si motanului! ( e un admirator ascuns al Luanei)

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Drum bun si petrecere frumoasa excursionistelor!

Eu astept sotul si apoi ma duc la baita si in patuc ca mi-e rau, am o stare de sfarseala, ma bantuie numai ganduri negre oribile, nu stiu ce am, cred ca oboseala e de vina

Noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Oh, God, de maine voi fi iar impreuna cu iubitul meu. este plecat de luni in delegatie.
Denisa Madalina multumesc!

Va scriu si voua ceva super, primit pe mail.
"Cescuta de ceai
Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate. Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite. Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...): "Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna seara tufete

multumim mult pentru urarile de la multi ani , nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 8 lunite!!!!!!!! maine poimine se face 1 anisor...

fetele excursioniste drum bun si petrecere frumoasa...tare mi-ar fi placut sa fiu cu voi ...dar oa ma consolez cu poze

Ayla
imi place tare mult craciunita ta - as vrea si eu -oare se poate? Si povestioara e super tareeeee!

revin sa va arat si eu ceva poze la 8 lunite

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:

Oh, God, de maine voi fi iar impreuna cu iubitul meu. este plecat de luni in delegatie.
Denisa Madalina multumesc!

Va scriu si voua ceva super, primit pe mail.
"Cescuta de ceai
Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate. Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite. Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...): "Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

Light a candle for Alma
Foarte tare am ras cu pofta
Pupam Luana mergareata

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou fetele !!
Intru rapid ca mai am o tona de lucruri de facut, dar ce conteaza, sunt masata si cu aerobicul in muschi

Excursionistele vesele
, noi maine ajungem pe la 12 in Sibiu, merg la ecografie si apoi ne vedem cu Gazii si va asteptam ; nr meu e pe mail-ul comun

Anca si Olga aveti camere cu pat suplimentar mai doreste cineva ?

Revin mai tarziu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

iata poze

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput