Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 22
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Eee, ca m-a shocat Dyana cu noua silueta si am uitat sa va dau vestea: se ridica Sophiphiin kur!! Acum ca sa pastrez adevarul istoric, nu s-a ridicat de la orizontala totala ci de pe o perna (cand o las in fund pe pat ii las la spate o perna pe orizontala, daca daca se tranteste sa pice pe moale), cu chiu cu vai, da' s-a ridicat de 3 ori consecutiv, era ca un porodic de la efort mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |

bravo sophieeeeeee!!!!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni

cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui lysbeth ...... Shtiam eu de ce ii zic bestioc ![]() Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
uau lysbeth, da' chiar ca bestioc mic ai tu acolo

; super tare pustriulica, cred ca a luat aceleasi vitamine cu vitamina al lui aris, nu?????imi era dor de voi, intrati asa raaaaar
; macar niste pozici cu bestioc mic nu ne dai si noua?????nu stiu cum l-ai tinuyt nemancat atata, ca mutzu meu face o guraaaaaaaa... de' ma stie tot cartierul cand ii e foame si nu-i dau; mai nou cum i se face fomica fixeaza cu privirea scaunelul de masa si incepe sa scanceasca- tradare pe fata pentru titi; si daca nu ma execut in 5 minute cu papica... iese scandal rau

cum am venit pe lume
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rivali
la ce volum ai ajuns? Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) |
Hm, n-as putea sa ma pronunt
Sunt trei volume (eu sunt acum la vol. II dar in cadrul volumului sunt la vol. IV --Legea Barbatilor-- Sper ca ai inteles
Ai citit-o? Imi place foarte mult. Am cautat pe net si am vazut ca mai are si Marile Familii si Contesa. Vreau sa le citesc si pe astea...dar nu le am inca. Sper sa fie la fel de bune
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui dyana27 neatza ![]() ; doriti o cafeluta/ness/cacao/pepsi/cola/ceai/lapte?????... daca nici acu' nu le-am acoperit pe toate.....diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni ![]() cum am venit pe lume |
Pe mine siguuuuuur m-ai acoperit

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
dyana27 spune:
haa, macar a venit shasa sa-mi salveze tasta F5 de la distrugere

; ca nu se mai vede scrisul pe ea de cat am dat in seara asta, doar doar mai apare cineva
mutzu mic s-a pus pe urlete in seara asta dupa baita; da' prin urlete inteleg eu ca a trezit vecinii 3 etaje mai jos si 2 mai sus (ca doar atatea am
); habar nu am ce a avut, ba plangea ba urla, vreo 20 de minute; n-a vrut nici titi sa pape, a adormit la mine in brate dupa ce i-am dat cu niste dentinox.... am zis si eu sa incerc, ca nu stiam ce sa-i mai fac; i se simt jos cei 2 dintisori in gingiuta, dar cred ca mai au pana sa iasa; sus n-am putut sa-l mai ghibuiesc, ca nu a mai deschis gurita
cum am venit pe lume
shasa spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Eee, ca m-a shocat Dyana cu noua silueta si am uitat sa va dau vestea: se ridica Sophiphiin kur!! Acum ca sa pastrez adevarul istoric, nu s-a ridicat de la orizontala totala ci de pe o perna (cand o las in fund pe pat ii las la spate o perna pe orizontala, daca daca se tranteste sa pice pe moale), cu chiu cu vai, da' s-a ridicat de 3 ori consecutiv, era ca un porodic de la efort mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Felicitari....

Cred ca sunt prost informata....eu stiam ca se zice porodica
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
dyana27 spune:
citat din mesajul lui shasa
Pe mine siguuuuuur m-ai acoperit ![]() ![]() Iri Teo PetruNew Life Is Born |
stiam eu

cum am venit pe lume
shasa spune:
citat din mesajul lui dyana27
nu stiu cum l-ai tinuyt nemancat atata, ca mutzu meu face o guraaaaaaaa... de' ma stie tot cartierul cand ii e foame si nu-i dau; mai nou cum i se face fomica fixeaza cu privirea scaunelul de masa si incepe sa scanceasca- tradare pe fata pentru titi; si daca nu ma execut in 5 minute cu papica... iese scandal rau ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni ![]() cum am venit pe lume |
Nici eu nu il pacalesc pe Petru cand ii este foame. Plange cu lacrimi de i se inoada in barbie. Si ca sa imi arate cat de suparat a fost ca l-am depasit cu masa 30 sau 50 de min( se mai intampla...
) atunci maraie si suspina pana rade jumatate de castronel, abia cand isi simte el cat de cat burtica plina incepe si zambeste
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui dyana27 haa, macar a venit shasa sa-mi salveze tasta F5 de la distrugere ![]() ![]() ![]() ; ca nu se mai vede scrisul pe ea de cat am dat in seara asta, doar doar mai apare cineva![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni ![]() cum am venit pe lume |
Te pup mamica dragastoasa si din ce am vazut in poze si sexoasa
Felicitari pt kg. date jos.Cam putin in seara asta ..... se vede ca o parte dintre noi sunt plecate.....
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui shasa Nici eu nu il pacalesc pe Petru cand ii este foame. Plange cu lacrimi de i se inoada in barbie. Si ca sa imi arate cat de suparat a fost ca l-am depasit cu masa 30 sau 50 de min( se mai intampla... ) atunci maraie si suspina pana rade jumatate de castronel, abia cand isi simte el cat de cat burtica plina incepe si zambeste![]() |
da da daaaa!!!! si al meu la fel; suspina si ma cearta

cum am venit pe lume