Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa
Te pup mamica dragastoasa si din ce am vazut in poze si sexoasaFelicitari pt kg. date jos.

Cam putin in seara asta ..... se vede ca o parte dintre noi sunt plecate.....

multumesc frumos
pai da, iti dai seama ce bestial se distreaza ei acuma???? ca doar eu stiu, ca am fost la "primul tur"; of, iar ma apuca depresia ca nu sunt cu ele acolo; mai bine ma duc sa ma bag langa barbati'miu, macar nu stau singura cuc in sufragerie aiurea;
a, s-a trezit si mutzu intre timp, da' abia a luat cateva gurite de laptic.... ma asteapta o noapte lunga, .... il cunosc eu pe mutzunel e asta e, o sa stam botic in botic/respectiv tzitzi toata noaptea
noapte buna feteleeeeeee

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui shasa
Te pup mamica dragastoasa si din ce am vazut in poze si sexoasaFelicitari pt kg. date jos.

Cam putin in seara asta ..... se vede ca o parte dintre noi sunt plecate.....

multumesc frumos
pai da, iti dai seama ce bestial se distreaza ei acuma???? ca doar eu stiu, ca am fost la "primul tur"; of, iar ma apuca depresia ca nu sunt cu ele acolo; mai bine ma duc sa ma bag langa barbati'miu, macar nu stau singura cuc in sufragerie aiurea;
a, s-a trezit si mutzu intre timp, da' abia a luat cateva gurite de laptic.... ma asteapta o noapte lunga, .... il cunosc eu pe mutzunel e asta e, o sa stam botic in botic/respectiv tzitzi toata noaptea
noapte buna feteleeeeeee

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Da chiar asa,aveti barbatii acasa si mai stati sambata noaptea pe net? Eu macar am o scuza de bantui ,sunt doar cu bubulina si treaba mai aiurea e ca nu ai este somn.
Si sa nu uit ,felicitari pt.kg date jos . Si eu mai am de dat vre-o cateva sper ca pana va veni caldura sa reusesc.

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eee, ca m-a shocat Dyana cu noua silueta si am uitat sa va dau vestea: se ridica Sophiphiin kur!! Acum ca sa pastrez adevarul istoric, nu s-a ridicat de la orizontala totala ci de pe o perna (cand o las in fund pe pat ii las la spate o perna pe orizontala, daca daca se tranteste sa pice pe moale), cu chiu cu vai, da' s-a ridicat de 3 ori consecutiv, era ca un porodic de la efort

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Felicitari Sophi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetele
Ne mai tineti minte? Noi suntem familia de bestioci

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Bine ati revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou 121

Mergi la inceput