Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 23
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa Te pup mamica dragastoasa si din ce am vazut in poze si sexoasa Felicitari pt kg. date jos.Cam putin in seara asta ..... se vede ca o parte dintre noi sunt plecate..... |

multumesc frumospai da, iti dai seama ce bestial se distreaza ei acuma???? ca doar eu stiu, ca am fost la "primul tur"

; of, iar ma apuca depresia ca nu sunt cu ele acolo
; mai bine ma duc sa ma bag langa barbati'miu, macar nu stau singura cuc in sufragerie aiurea;a, s-a trezit si mutzu intre timp, da' abia a luat cateva gurite de laptic.... ma asteapta o noapte lunga, .... il cunosc eu pe mutzunel

e asta e, o sa stam botic in botic/respectiv tzitzi toata noaptea

noapte buna feteleeeeeee
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni

cum am venit pe lume
millie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
![]() ![]() multumesc frumospai da, iti dai seama ce bestial se distreaza ei acuma???? ca doar eu stiu, ca am fost la "primul tur" ![]() ; of, iar ma apuca depresia ca nu sunt cu ele acolo ; mai bine ma duc sa ma bag langa barbati'miu, macar nu stau singura cuc in sufragerie aiurea;a, s-a trezit si mutzu intre timp, da' abia a luat cateva gurite de laptic.... ma asteapta o noapte lunga, .... il cunosc eu pe mutzunel ![]() ![]() e asta e, o sa stam botic in botic/respectiv tzitzi toata noaptea![]() ![]() ![]() ![]() noapte buna feteleeeeeee diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni ![]() cum am venit pe lume |
Da chiar asa,aveti barbatii acasa si mai stati sambata noaptea pe net? Eu macar am o scuza de bantui ,sunt doar cu bubulina si treaba mai aiurea e ca nu ai este somn.
Si sa nu uit ,felicitari pt.kg date jos . Si eu mai am de dat vre-o cateva sper ca pana va veni caldura sa reusesc.
Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
millie spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Eee, ca m-a shocat Dyana cu noua silueta si am uitat sa va dau vestea: se ridica Sophiphiin kur!! Acum ca sa pastrez adevarul istoric, nu s-a ridicat de la orizontala totala ci de pe o perna (cand o las in fund pe pat ii las la spate o perna pe orizontala, daca daca se tranteste sa pice pe moale), cu chiu cu vai, da' s-a ridicat de 3 ori consecutiv, era ca un porodic de la efort mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Felicitari Sophi 

Monica mami de
millie spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetele Ne mai tineti minte? Noi suntem familia de bestioci Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Bine ati revenit 

Monica mami de