Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Wow, Dyana, io nu te-am recunoscut pana n-a zis Floric ca esti tu! Ca ti s-a schimbat si "fixonomia". Da' ce bine-i sta lui Mutzu in culori tari, galben, portocaliu...
Floric, Sophiphi are probleme cu mancarea...in sensul ca nu mananca. La 7 luni jumate diversificarea ei e cam cum era recordul Mihaelei, spre 0
Monnvas, de obicei ii prezint "meniul zilei" o singura data, m-as deprima daca m-ar refuza de mai multe ori pe zi:))). Dar ieri de ex, am avut 2 tentative: prima cu mar ras- nu i-o trebuit, dar de bine de rau am fraierit-o cu vreo 3 linguritze. Dupa cateva ore, cu piureul meu minune, n-am mai reusit s-o fraieresc deloc!
E drept ca acum ii dau inca 2 dintzi, are deja 3 jos si e pe cale sa iasa al 4 lea, toata ziua ar roade, o sa-i iau un os de-ala de piele netabacita, de la Pet Shop, cum ii luam lui Manole.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

nu sunt eu in pozeeeeeee!!!! e surioaraaaaaaaa; e adevarat ca semanam muuuuuuult, si hai ca va fac poze cu mine sa vedeti cata sunt acuma.... ca oricum, nu mai e diferenta asa uriasa fata de surioara
si sa vedeti si cat de mult semanam

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Dyana acela e cilindru de care se tot vorbeste? Foarte simpatic mutu

Am invatat si eu sa pun poze la semnatura dupa lungi lupte

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

gata, am bagat repede sedinta foto;de aici inainte; nu m-am fardat, nu dati cu rosii, si sa nu-mi ziceti ca sunt cat malu' ca ma deprim rau

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Aaaa, vedeti ca totusi am ochiu' format, asa cum m-am prins ca Aris nemachiata nu poate fi Aris nemachiata cel putin din cauza nasului, asa m-am prins si ca acolo nu e Dyana...dar apoi m-a derutat Floric, am crezutca eu nu vad bine
Pfuuu, Dyana, stii cum arati?! Foar-te bi-ne!! Bata-te cucu, dar ce frumos ai dat jos! Gata, zi-mi repede 3 feluri de haleala Montignac pe care am voie sa le mananc si pe astea le alternez toata saptamana, de maine!!!

7luni

Mergi la inceput

Eee, ca m-a shocat Dyana cu noua silueta si am uitat sa va dau vestea: se ridica Sophiphiin kur!! Acum ca sa pastrez adevarul istoric, nu s-a ridicat de la orizontala totala ci de pe o perna (cand o las in fund pe pat ii las la spate o perna pe orizontala, daca daca se tranteste sa pice pe moale), cu chiu cu vai, da' s-a ridicat de 3 ori consecutiv, era ca un porodic de la efort

7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetele
Ne mai tineti minte? Noi suntem familia de bestioci
Sorry ca n-am mai trecut pe aici dar am fost extremd e ocupati cu diferite prostii care pana la urma nu conteaza dar iti ocupa timp.
Raportam si noi bestioc la vreo 9 kile si 73 de cm credem noi...mofturos in ultimul timp nevoie mare de la dintisori si maselute buclucase.
Nu mai rvea deloc legume, numai fructe cu branzica, cereale, iaurt...
Asa ca am trecut la masuri extreme azi si l-am lasat flamand vreo 4 ore jumatate, motiv pt care a bagat pe nerasuflate tot piureul de legume cu ficatele+bibe de lapte dupa
Ah da, s-a intarcat singur... Intr-o zi pur si simplu n-a mai vrut lapte de tzitzi. Degeaba mai am eu dak el nu si nu
N-am apucat sa citesc din urma dar: aveti si voi probleme cu cataratul? Noi nu-l mai putem culca in patut. Cum il pui acolo cum se catara pe gratii. Apoi se uita la tine bucuros (rade cu tot cu urechi) si bate din palme ca vai ce a reusit el...Si fiindca nu poate sa bata din palme si sa se tina in acelas timpd e pat cade pe spate , normal... Apoi o ia de la capat
Asa ca il adormim la noi in pat si apoi il mutam
A facut o pasiune pt tasu: cand suntem acasa singurei fuge prin toata casa si-l cauta pe tasu si-l striga din camera in camera. Apoi vine la mine si face ochii mari: Tata? Eu ii zic ca-i creanga pe la munca si-l trimit la plimbare
Si mai are o pasiune: sa darame. Tot ce prinde. Mai ales scaunele. Vine langa ele trage cu mana si rade de se prapadeste cand cad..
Shtiam eu de ce ii zic bestioc
fete si bbici

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetele
Ne mai tineti minte? Noi suntem familia de bestioci
Raportam si noi bestioc la vreo 9 kile si 73 de cm credem noi...mofturos in ultimul timp nevoie mare de la dintisori si maselute buclucase.
Nu mai rvea deloc legume, numai fructe cu branzica, cereale, iaurt...
Asa ca am trecut la masuri extreme azi si l-am lasat flamand vreo 4 ore jumatate, motiv pt care a bagat pe nerasuflate tot piureul de legume cu ficatele+bibe de lapte dupa

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Eu am vrut mai demult sa va zic... mai rarut ca-i mai dragut cu mancarea... ii dau lui Stef si la 6 ore daca sunt afara.. haleste si lingura , nu numai mancarea...
Prietena mea avea aceleasi prbl.cu fetita iar de cand aplica metoda "mai rarutz ..." e super bine...
Nu aruncati cu rosii in mine (s-au scumpit rai si astea) dar mai poate sta si flamand... Stef are 9800 gr. (74 cm) la 7 luni jumate... , vesel, sanatos...se poate vedea in poze...
Un pont: pun un pic de banana la fiecare mancare, ii da un gust de yami, yami

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Dyana acela e cilindru de care se tot vorbeste? Foarte simpatic mutu
Am invatat si eu sa pun poze la semnatura dupa lungi lupte

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

millie ce superbitate de fetita am vazut eu acolooooo; m-a terminat poza din leagan, cand e botoasa; e scumpica foooooooooc
si da, ala e cilindrul minune, vai de ...plasticu' lui ce pateste de la mutzu

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Pfuuu, Dyana, stii cum arati?! Foar-te bi-ne!! Bata-te cucu, dar ce frumos ai dat jos! Gata, zi-mi repede 3 feluri de haleala Montignac pe care am voie sa le mananc si pe astea le alternez toata saptamana, de maine!!!

7luni

ilinca saru'mana; da, fata de cum eram, e mult mai bine, da' mai e cale lunga; aoleu, ce retete sa-ti dau??? ca eu mananc ce gasesc prin frigider, f rar gatesc; bine, gatit inseamna aruncat 3 pulpe la cuptor, si cand sunt gata aruncat o punga de fasole verde/spanac si o lingura de sos de rosii.... si aia e, le mai las 20 de minte... gata mancarea; dar ce vezi tu acolo e dupa 11 saptamani in care nu m-am atins de varf de zahar, cartof, orez, faina alba, sucuri....; in sensul ca nici macar nu "am gustat"; ce sa-ti mai zic, singura paine e cea neagra complet sau integrala, dar fara faina alba in ea, mancata cu branzuica de vaci sau iaurt 0%; sau lapte 0% cu tarate- secara, orz, ovaz, nu grau germinat- decat f rar; veiz ca e cartea pe mailul comun, asa ca idee daca vrei sa o vezi; eu te ajut cu placere la retete daca vrei, ... da' eu numai de gatit nu stau; cand stateam la mami... era alta treaba, ca-mi gatea mama, dar aici... ma descurc singura; mai pap ciorbite de vaca cu multe legume, dar fara prea mult morcov si evident nimic paste in ele

cum am venit pe lume

Mergi la inceput