Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 16
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista hm... trebuie sa gasim un subiect de discutie...eu demult ma gandeam sa va intreb pana acum, care perioada de dupa nastere vi s-a parut cea mai grea?Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
provista spune:
din fericire nici eu nu am inregistrat nici un episod de boala la bb, insa o perioada grea a fost la 2 sapt dupa nastere, cand a murit soacra mea si sotul a trebuit sa plece din localitate la inmormantare, evident eu am stat acasa cu bb fara nici un ajutor, si apoi cand a revenit era total absent la noi, normal ca era cu gandul la ce se intamplase in cele 3-4 zile, la pierderea suferita.
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
si sa trec si la locul 2 in clasament: pe la 4 luni, cand probabil a fost un puseu de crestere a lui bb, care a tinut vreo 2 -3 saptamani, se trezea noaptea si papa din 2 in 2 ore... eram zombi... cumplit... zi si noapte din 2 in 2 ore...dar am trecut pe cereale seara si a fost supet ok
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n e palpitant de acum incolo???? buuun atunci astept sa vad ce se intampla ![]() _ rasfat pentru tine |
Valeu, cat mai am de asteptat pana imi devine si mie viatza palpitanta
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
millie spune:
La mine la fel primele 3 luni au fost cele mai grele,poate si prin faptul ca eram singura acasa cu copil mic fara ajutor( tati a trebuit sa plece inapoi la lucru cand bebe avea 3 saptamani, el lucreaza afara).Nopti nedormite nu reuseam sa-mi fac o mancare,Time a avut probleme cu refluxul tot ce manca vomita primele luni din cauza asta a luat f.putin in greutate.Am fost foarte stresata si cred ca din aceasta cauza am pierdut si lapticul.
Monica mami de
Timeea Alexandra , avem 8 luni
Monnvas spune:
Multumim pt gandurile bune. Ce sa zic, nu stim inca ce a fost. Dupa 3 zile de febra 39 avem si un incisiv superior. Dar mi se pare prea mult ca sa fie doar dintii de vina. Pediatra l-a vazut luni si l-a cercetat la toate cele, era OK si in urechi si la plamani, doar usor-usor rosu in gat. Deci... daca maine e iar somnolent (azi cred ca a stat treaz cam 5 ore in toata ziua) mai vedem, incercam o recoltare de urina si de kk si le ducem la analiza.
E clar ca il chinuie si dintzii, ca musca furibund si sta numai cu suzi in gura.
Provista, si cu asta am raspuns la intrebare: luni noaptea, cand puiul meu ardea si urla de durere, de ameteala, de rau, nu stiu de ce... dormea agitat si numai tinut de manutza de mami
saracul de el, mi s-a rupt sufletul...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ilinca_M. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Valeu, cat mai am de asteptat pana imi devine si mie viatza palpitanta Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Asa, lauda-te, da-ne peste nas!
Acuma pe bune, daca ar fi sa pot face o calatorie in trecut, m-as intoarce pe la 17-18 ani, da' pe la 23-24 nu! Da' mai bine nu m-as intoarce nicaieri, cea mai buna perioada pentru mine a fost mereu...prezentul
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Kea spune:
Salutare fetele! Mai sunteti prin zona?
Of, eu chiar mai inainte ma uitam la pozele de cand era mic mic, incerc sa aleg poze pt un calendar si nu reusesc sa ma hotarasc. Era asa micut! Si eu asa buimaca! Pentru mine, in mod cert, inceputul a fost cel mai greu. Cred ca de cand a inceput sa-si tina capul, adica dupa 3 luni, a fost mai usor, iar de la 6 luni a fost "floare la ureche" comparativ cu prima perioada.
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Valeu, cat mai am de asteptat pana imi devine si mie viatza palpitanta Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
cat cat???
_
rasfat pentru tine
dyana27 spune:
hmmmmm, pai exceptand perioada cat a fost mutzu bolnav, ca aia nu intra la categoria "grea' , intra la horror

... as zice primele 2 luni, poate si pentru faptul ca s-au suprapus cu mutarea in apartamentul nou, si de aici o tona de treaba de facut pe langa mutzu mic; dar psihic... primele 3 saptamani au fost cam nasoale, aveam o spaima cumplita de..... cutremur

; aveam numai scenarii idioate in cap, eram ingrozita atunci, nu asteptam decat sa ma mut de la etajul 10; si evident ca totul a culminat cu...... cutremurul ala care mi-a pus capac, ca la et 10 ne-am cam "plimbat"; ce ti-e si cu depresia asta postpartum

(scrisesem mai mult... da' am hotarat sa le sterg, ca poate va dau "idei" de ce griji sa va mai faceti, nu de alta, dar m-a luat cu calduri pe mine cand am recitit ce am scris.... si sigur imi luam rosiile in freza dimineatza ca visati urat din cauza mea
)
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume