Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 17
provista spune:
eu sunt aici, a adormit bb... si eu pe net![]()
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Monnvas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina.n
cat cat??? _ rasfat pentru tine |
Vreo 5 ani. Da' poate fac 2 ani intr-unul, ca la liceu se putea, si ajung si eu la distractie!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
perioada grea dupa nastere:
1-pe primul loc perioadfele in care bb e bolnavior
2-lipsa de somn-eu inainte dormeam de seara pana dimineata fara ca macar sa deschid ochii...
dar de cand o am pe natalia nu am mai dormit nici o seara completa....si ea si acuma se trezeste noaptea la 3 ore sa pape....sper doar ca perioada asta sa nu tina prea multi ani ![]()
oare ce or face excursionistele noastre?
tare mi-ar fi placut sa fiu acolo printre ele
_
rasfat pentru tine
Monnvas spune:
Monica am printat calendarele de la tine, au iesit super! Deja tre' sa mai printez o tura ca de cate ori vine cineva in vizita la ai mei le fura cate unul
Multumesc mult!
Stiti ce am mai facut in ultimele zile? Am ajuns la 53 kg datorita lu' fiu-meu, care a avut grija sa nu ma pot misca de langa el
, ni s-a busit monitorul, am halit un virus care ne-a distrus sistemul, de a trebuit ras si reinstalat, m-am certat rau rau rau cu soatza (da' acum e bine bine bine
) si cica am si tras o curatzenie.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
Oooo Mona ce mamica tinerica...cam pe atunci ma apucasem si eu de proiectul bebe ![]()
_
rasfat pentru tine
Kea spune:
Joanna, chiar ar trebui sa te bucuri ca nu trebuie sa dai sacul de bani pe jucarii. Pana la urma, la molfait sunt toate la fel. Al meu prefera jucariile mici pe care sa le poate lua intr-o mana. Am luat un castron mare din bucatarie cu marginile rotunjite ca sa nu se poata lovi si punem jucariile mai micute in el. Toata ziua ne facem de lucru scotand jucariile din castron.
A, era sa uit: bravo Raru! Al meu e la faza in care se balangane in 4 labe, pe loc, dar se deplaseaza foarte usor prin tarare. Inca n-a facut legatura intre cele doua.
provista spune:
alina.n eu pe la varta lui mona nici nu ma gandema la ...maritis ..de bb nici nu mai zic... a venit dupa mona + 12 ani![]()
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Monnvas spune:
Bine, hai sa ma spovedesc si eu. In afara de bb bolnavior - de fapt, nici nu stiu daca a fost bolnav, asta-i culmea - a mai fost f f nasol in primele saptamani. Vad ca la voi au fost 2-3, la mine au fost 5 sapamani de depresie postpartum. La inceput am descoperit ca instinctul matern nu e innascut. Ma uitam la pisoi si mi se parea ca mi l-a adus barza. Sigur, il admiram, dar mi se parea ca parca nu e el ghemotocul care a stat 9 luni in mine. Tarziu, dupa 5 saptamani, mi-am dat seama ca de fapt il iubesc enorm si nimic nu va schimba asta. Bineinteles, dificultatile in alaptat au fost pe primul plan, dar cred ca si starea fizica foarte proasta pe care am avut-o a contribuit. Am avut o epiziotomie mare mare, si acum o mai simt, m-a durut multa vreme, plangeam cand ma asezam pe colac, de aici sentimentul de neputinta, de nestapanire de sine. Asa ca in primele saptamani nu am gandit cu capul meu, nu am incercat sa ma racordez la cerintele copilului, nu l-am ascultat si asa s-a dus naibii alaptatul.
Nah, se pune?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista alina.n eu pe la varta lui mona nici nu ma gandema la ...maritis ..de bb nici nu mai zic... a venit dupa mona + 12 ani Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Sa mai zic ca suntem impreuna de 8 ani? Impliniti de curand

Ma iertati ca am fost lenesa cu la multi ani-urile.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
provista spune:
bravo sa fiti anatosi si la cat mai multi ani impreuna ....peste 3 ani o sa zic si eu la fel![]()
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea